S2 mi S2 plus mu ? 2 si arasında kaldım.sizce hangisi

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben 10 gün once ikinci el s2 aldım. gayet tatminkar ürün. ekranı olsun kamerası sesi ve performansı olsun gayet yerinde sorcagın sorular varsa buyur

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bak şimdi ikisindede aynı batarya var. Ama s2 daha çok dayanıyor. İkisinin gpusu farklı. S2 mali 400 plus ise başka bitane bilmiyorum. Yani oyun oynuyorsan s2 plus sorun çıkarır bence söyliyim. S2 gorilla glass cam ama plus değil. Ben s2 alırdım.Aralarında pek fark göremiyorum. Aksine s2 daha iyi gibime geliyor.İşlemciler aynı ama s2nin gpusu daha iyi sanırım. S2 gorilla cam plus değil. Plusta bluetooth 4 var s2de 3. S2 plus 4.1.2 ile geliyor ama s2de buna güncellenebiliyormuş. Bi bluetooth için plus alınmaz. Varsın 15-20 saniye daha geç atsın dosyayı. Ayrıca s2 plusa kolay rom bulamazsın ama s2ye çok bulursun. Tavsiyem s2 al.Verdiğin linkten anladıklarım bu.
Özetle
S2 plusın sanırım geçtiği tek nokta bluetooth 3 yerine 4 olması ve güncellenebilme yerine direk 4.1.2 gelmesi. Daha üste gelirmi bilmem. Diğer özellikler s2de aynı veya daha yüksek. Millet plus adına kansın alsın diye falan yapmışlar heralde. Boş model yani

fehmiberke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağolun arkadaşlar s2 de oyun oynarken bazı ısınmalar oluyormuş s2 plusda düzeltmişlerdir diye aklıma takıldı

fehmiberke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun hocam yarın alacağım beyaz renkli perormans videosunu paylaşırım