- Reaksiyon puanı
- 751

Bu içerik ilk olarak Galaxy S23 Plus vs iPhone 14 Plus! Hangisi daha iyi? adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
İPhone inadım olmasaydı S23+ yeşil rengini alırdım![]()
Bu içerik ilk olarak Galaxy S23 Plus vs iPhone 14 Plus! Hangisi daha iyi? adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Neden 14 Plus tercih ettiğinizi açıklayabilir misiniz? Merak ettiğimden soruyorum.İphone 14 Plus modeli diyebilirim![]()
İphone 14 Plus kullanıyorum, Ön yargılı yaklaşmıştım. Cihazı 2 aydır kullanıyorum.Neden peki? Merak ettiğimden soruyorum.
Peki anladım, iOS tercih etmek kişisel bir tercih, buna bir şey diyemem ancak konuda hangisi daha iyi yazıyor, S23+ modeli batarya dışında iPhone 14 Plus modelinden daha iyi.İphone 14 Plus kullanıyorum, Ön yargılı yaklaşmıştım. Cihazı 2 aydır kullanıyorum.
Kişiselden ziyade insanlar ihtiyaçlarını karşılayacak cihazları karşılaştırıp buna göre tercih yapıyorlar. Hem Samsung hem iPhone kullanmış biri olarak ben İphone 14 Plus diyorum!Peki anladım, iOS tercih etmek kişisel bir tercih, buna bir şey diyemem ancak konuda hangisi daha iyi yazıyor, S23+ modeli batarya dışında iPhone 14 Plus modelinden daha iyi.
Katiliyorum. Düz model ile + modelinin arasindaki fiyat farkina kesinlikle değmez.S serisinde en alinmayacak cihazlar + modelleridir. Ya Ultra alin ya da baz modeli alin bosuna + modele fazladan o paralari bayilmayin.