rttsdmr04
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhaba benim rx 570 ekran kartım var voltajı yaptım fan ayarı yaptı ama halen ısınınca fan hız 2700 rpm oluyor ben bunu nasıl halledebilirim
yeniekran kartı kaç yıllık, yeni mi eski mi?
2 aylık falan ilk aldığımdan beri fan sesi çok rahatsız ediyorBenim anakart modelim h110m4c2h 001
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni
Ekran kartının sıcaklığını düşürüseniz daha iyi olur aslında ve modeli ile kasanız nedir?Ekran kartının fanı da mı değişmeli yoksa bilgisayara fan takılsa yeter mi
Casper Nirvana d300Ekran kartının sıcaklığını düşürüseniz daha iyi olur aslında ve modeli ile kasanız nedir?
Kasada hava sirkülasyonu için fan yetersizse elbet almanız lazım.
Neden? hata anlayamadım sebebi nedirbu kasa mı? böyle güç tüketen bir ekran kartını bu kasa kullanmak hata.
Kasa soğutma olarak pek de yeterli değil bu yüzden kartın modeli nedir bilmiyorum ama yetersiz soğutmadan ısındığı için fanlar tam güçte çalışıyor ve sesli oluyor.Neden? hata anlayamadım sebebi nedir
Ekran kartı rx 570 psu da termaltake litepower 550wattKasa soğutma olarak pek de yeterli değil bu yüzden kartın modeli nedir bilmiyorum ama yetersiz soğutmadan ısındığı için fanlar tam güçte çalışıyor ve sesli oluyor.
Yani önerim yeni kasa ama PSU da nedir merak ettim ve ekran kartının modeli?
Ben bu kasayı almayı düşünüyorum sizce bu iyi miEkran kartı rx 570 psu da termaltake litepower 550watt
Ekran kartının rx 570 olduğunu biliyorum da hangi RX 570? hangi model?Ekran kartı rx 570 psu da termaltake litepower 550watt
Ben bu kasayı almayı düşünüyorum sizce bu iyi mi
FRISBY FC-9280G USB 3.0 Midt ATX 3x120mm LED FANLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FRISBY FC-9280G USB 3.0 Midt ATX 3x120mm LED FANLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Msi Armor oc 8gbEkran kartının rx 570 olduğunu biliyorum da hangi RX 570? hangi model?
En kötü modellerden diyebilirim yani kasa kesinlikle şart oldu.Msi Armor oc 8gb
Peki kasa alırsam fan ses çıkarmaya devam eder mi?En kötü modellerden diyebilirim yani kasa kesinlikle şart oldu.