emir000
Profesör
Nasıl 2 Ay Hocam 2030 A Daha 10 Yıl Var.2 ay kaldıysa ne güzel. Bana müebbet gibi geldi.
Nasıl 2 Ay Hocam 2030 A Daha 10 Yıl Var.2 ay kaldıysa ne güzel. Bana müebbet gibi geldi.
Arkadaşa göre öyleymiş.Nasıl 2 Ay Hocam 2030 A Daha 10 Yıl Var.
Zaman gelir geçer bir bakmışşın banın kalkmış.Arkadaşa göre öyleymiş.
Hocam Aklıma Seksenler Filmindeki 46'Lık Basrinin Sözleri Geldi Yine.?Zaman gelir geçer bir bakmışşın banın kalkmış.
Gelsin bakalımHocam Aklıma Seksenler Filmindeki 46'Lık Basrinin Sözleri Geldi Yine.?
Gün gelicek dokumatik telefonlar dünyayı ele geçirceklerHocam Aklıma Seksenler Filmindeki 46'Lık Basrinin Sözleri Geldi Yine.?
Gün Gelecek Balina Niyaziler Dünyayı Ele Geçirecek.Gelsin bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gün gelicek dokumatik telefonlar dünyayı ele geçircekler
10 yılda en az 10 çeşit oyun karşımıza çıkacak hocam ne call of duty mobile'ı kalacak ya.Zaman gelir geçer bir bakmışşın banın kalkmış.
Dokanmalı telfon ajxksjkdslGelsin bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gün gelicek dokumatik telefonlar dünyayı ele geçircekler
Üstünü ört kardeş gece.. ?Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere gördüğüm bir rüyadan bahsetmek istiyorum. Rüyamda forumdan uçuruldum. Tabi bu nasıl oldu olaylar nasıl gelişti gelin hep birlikte bu konuyu konuşalım
Rüyamda forumda geziniyordum. Bir konuya girdim. Konunun ismini hatırlamıyorum. Konuya bir mesaj yazdım. Sonra aradan kısa bir süre geçti. İsmi yabancı olan forumda ismi olmayan bir moderatör beni uçurmuştu. Nedeni de konuya yazdığım bir mesajdı. Konuya girip mesajımı kontrol etmek istedim. Mesajımda kötü bir söz yoktu. Bir kelimesinde espritüellik vardı. Çok şaşırmıştım. Nasıl böyle bir şey olur diye düşündüm. Ne bir uyarı ne bir mesaj hiçbir şey gelmemişti. Ne yapacağımı düşünmeye karar verdim. Bu durumu herkese yaymalıydım. Aklıma ilk olarak millete takip atmak geldi. Böylece profilimi ziyaret ederek uçurulduğumu herkese duyurabilirdim. @OzkanK. ya takip attım. Ardından bir konuya uğradım. Konuda ki aktif kullanıcılar listesinden ismim gözüküyordu ve üzeri çizikti. Bunu fark eden kullanıcılar merak içine düştüler. Nedenini araştırmaya koyuldular. O arada bende kime takip atmalıyım diye düşünüyordum. @Dilara Kaya ya takip attım. Sonra anasayfaya geldim. Baktım ki benim hakkımda bir konu açılmış. Bu durumu merak eden ismi yabancı olan(tanımadığım) birisi benim neden uçurulduğumu soruyordu. Konuya art arda beğeniler geliyordu. Sanırım bu bir serzenişti. Konuya tam olarak 22 beğeni gelmişti. Konuya verilen cevapları saymıyorum bile. Konuya cevap veren @defacerGLD bu durum hakkında kötü bir espri yapmıştı. Ne yazmıştı tam olarak hatırlamıyorum ama alay etmişti. Aşağıya indiğimde @Spider-Sense benim banlanmama çok üzüldüğünü çünkü benim hakkımda bir çok şeyi merak ettiğini en azından nereli olduğumu öğrenmek istiyordu. Sayfayı aşağıya kaydırdıkça diğer mesajları okuyordum. @|Ⓢєччαh| dayı güzel bir üslupla moderatörleri eleştirmişti.(Eyvallah dayı adamsın). Sonra diğer mesaja geçtim. @_Zaur_ da destekleyici bir mesaj yazmıştı. Ardından @SonicDash bu durumla ilgileneceklerini söyleyip Moderatör odasına geçti. Sonra baktım ki banım kaldırılmış. Konuda ki arkadaşlara banımın kaldırıldığını haber vermek için mesaj atmak istedim. O anda rüyam son bulmuştu. Şimdi sizlere soruyorum. Bu rüyayı niye gördüm. Rüyadan anlayan bir arkadaş varsa rüyamı yorumlasın. Rüya kabus gibiydi. Çaresizliğin ne demek olduğunu bu rüyamda anladım
geri rüya ya dönünce modeme reset at siteye devam ???Ben rüyamda uzun süredir bulunduğum ve yani hatrım olduğunu düşündüğüm bir siteden ip ban yiyodum, yani başka bişey olsa bu kadar zoruma gitmezdi ajskdjjdkk rüya ya, fazla takmamak lazım ?
Eevt ?geri rüya ya dönünce modeme reset at siteye devam ???
Burda ki cevapların içerisinde ki en mantıklı cevapFazla SDN kullanmışsın .