Rüyamda SDN Forumdan Uçurulduğumu Gördüm

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere gördüğüm bir rüyadan bahsetmek istiyorum. Rüyamda forumdan uçuruldum. Tabi bu nasıl oldu olaylar nasıl gelişti gelin hep birlikte bu konuyu konuşalım

Rüyamda forumda geziniyordum. Bir konuya girdim. Konunun ismini hatırlamıyorum. Konuya bir mesaj yazdım. Sonra aradan kısa bir süre geçti. İsmi yabancı olan forumda ismi olmayan bir moderatör beni uçurmuştu. Nedeni de konuya yazdığım bir mesajdı. Konuya girip mesajımı kontrol etmek istedim. Mesajımda kötü bir söz yoktu. Bir kelimesinde espritüellik vardı. Çok şaşırmıştım. Nasıl böyle bir şey olur diye düşündüm. Ne bir uyarı ne bir mesaj hiçbir şey gelmemişti. Ne yapacağımı düşünmeye karar verdim. Bu durumu herkese yaymalıydım. Aklıma ilk olarak millete takip atmak geldi. Böylece profilimi ziyaret ederek uçurulduğumu herkese duyurabilirdim. @OzkanK. ya takip attım. Ardından bir konuya uğradım. Konuda ki aktif kullanıcılar listesinden ismim gözüküyordu ve üzeri çizikti. Bunu fark eden kullanıcılar merak içine düştüler. Nedenini araştırmaya koyuldular. O arada bende kime takip atmalıyım diye düşünüyordum. @Dilara Kaya ya takip attım. Sonra anasayfaya geldim. Baktım ki benim hakkımda bir konu açılmış. Bu durumu merak eden ismi yabancı olan(tanımadığım) birisi benim neden uçurulduğumu soruyordu. Konuya art arda beğeniler geliyordu. Sanırım bu bir serzenişti. Konuya tam olarak 22 beğeni gelmişti. Konuya verilen cevapları saymıyorum bile. Konuya cevap veren @defacerGLD bu durum hakkında kötü bir espri yapmıştı. Ne yazmıştı tam olarak hatırlamıyorum ama alay etmişti. Aşağıya indiğimde @Spider-Sense benim banlanmama çok üzüldüğünü çünkü benim hakkımda bir çok şeyi merak ettiğini en azından nereli olduğumu öğrenmek istiyordu. Sayfayı aşağıya kaydırdıkça diğer mesajları okuyordum. @|Ⓢєччαh| dayı güzel bir üslupla moderatörleri eleştirmişti.(Eyvallah dayı adamsın). Sonra diğer mesaja geçtim. @_Zaur_ da destekleyici bir mesaj yazmıştı. Ardından @SonicDash bu durumla ilgileneceklerini söyleyip Moderatör odasına geçti. Sonra baktım ki banım kaldırılmış. Konuda ki arkadaşlara banımın kaldırıldığını haber vermek için mesaj atmak istedim. O anda rüyam son bulmuştu. Şimdi sizlere soruyorum. Bu rüyayı niye gördüm. Rüyadan anlayan bir arkadaş varsa rüyamı yorumlasın. Rüya kabus gibiydi. Çaresizliğin ne demek olduğunu bu rüyamda anladım

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Böyle rüya mı görülür hocam ? Ben rüya görsem foruma girince uyanırım.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Konu güzel başladı ama bu kadar ismi nasıl tuttun aklında :D Hemde rüyanda görüp.

Yazdıklarını okurken sona doğru yapmak istediğim...

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Ben hiç böyle şeyler görmüyorum dün gece şunu gördüm Pubg'de 50 kill aldığımı gördüm ?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
Roman gibi rüya. Biz rüyalarda yaratık öldürürüz adam forumda ban yediğini görmüş korkmuş.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Moderatör kardeşlerim adamın rüyasını gerçekleştirmenizi istiyorum.

Destek mesajı atmak isterim hakkında açılan konusuna. :D Ama banı kaldırmak yok 2 ay öyle kalsın.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Ben Dün Gece Yatmadan Önce Forum Hesabımı İyice Kontrol Edip Çıktım Uyurkende Forumdan Bazuka İle Kovulduğumu Hayal Ettim Sabah Kahvaltıyı Yaptıktan Sonra Hemen Baktım Rahatladım.

Hello World

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Ben uyandıktan sonra uyuyacağım 2.turun hayalini kuruyorum. Arkadaş rüyasını romana döndürmüş :D

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere gördüğüm bir rüyadan bahsetmek istiyorum. Rüyamda forumdan uçuruldum. Tabi bu nasıl oldu olaylar nasıl gelişti gelin hep birlikte bu konuyu konuşalım

Rüyamda forumda geziniyordum. Bir konuya girdim. Konunun ismini hatırlamıyorum. Konuya bir mesaj yazdım. Sonra aradan kısa bir süre geçti. İsmi yabancı olan forumda ismi olmayan bir moderatör beni uçurmuştu. Nedeni de konuya yazdığım bir mesajdı. Konuya girip mesajımı kontrol etmek istedim. Mesajımda kötü bir söz yoktu. Bir kelimesinde espritüellik vardı. Çok şaşırmıştım. Nasıl böyle bir şey olur diye düşündüm. Ne bir uyarı ne bir mesaj hiçbir şey gelmemişti. Ne yapacağımı düşünmeye karar verdim. Bu durumu herkese yaymalıydım. Aklıma ilk olarak millete takip atmak geldi. Böylece profilimi ziyaret ederek uçurulduğumu herkese duyurabilirdim. @OzkanK. ya takip attım. Ardından bir konuya uğradım. Konuda ki aktif kullanıcılar listesinden ismim gözüküyordu ve üzeri çizikti. Bunu fark eden kullanıcılar merak içine düştüler. Nedenini araştırmaya koyuldular. O arada bende kime takip atmalıyım diye düşünüyordum. @Dilara Kaya ya takip attım. Sonra anasayfaya geldim. Baktım ki benim hakkımda bir konu açılmış. Bu durumu merak eden ismi yabancı olan(tanımadığım) birisi benim neden uçurulduğumu soruyordu. Konuya art arda beğeniler geliyordu. Sanırım bu bir serzenişti. Konuya tam olarak 22 beğeni gelmişti. Konuya verilen cevapları saymıyorum bile. Konuya cevap veren @defacerGLD bu durum hakkında kötü bir espri yapmıştı. Ne yazmıştı tam olarak hatırlamıyorum ama alay etmişti. Aşağıya indiğimde @Spider-Sense benim banlanmama çok üzüldüğünü çünkü benim hakkımda bir çok şeyi merak ettiğini en azından nereli olduğumu öğrenmek istiyordu. Sayfayı aşağıya kaydırdıkça diğer mesajları okuyordum. @|Ⓢєччαh| dayı güzel bir üslupla moderatörleri eleştirmişti.(Eyvallah dayı adamsın). Sonra diğer mesaja geçtim. @_Zaur_ da destekleyici bir mesaj yazmıştı. Ardından @SonicDash bu durumla ilgileneceklerini söyleyip Moderatör odasına geçti. Sonra baktım ki banım kaldırılmış. Konuda ki arkadaşlara banımın kaldırıldığını haber vermek için mesaj atmak istedim. O anda rüyam son bulmuştu. Şimdi sizlere soruyorum. Bu rüyayı niye gördüm. Rüyadan anlayan bir arkadaş varsa rüyamı yorumlasın. Rüya kabus gibiydi. Çaresizliğin ne demek olduğunu bu rüyamda anladım
ben rüya larda bile kötü espiri yapıyorum ?

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483

Rüyaları hatırlamayı geç ben daha 2 gün önce ne yediğimi zor hatırlıyorum :tearsofjoy:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Bende geçen rüyamda 2159 bildirim almıştım

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Bende geçen rüyamda 2159 bildirim almıştım
o bildirimlere bakarken ?
s-be1de04284ec6aadfbcf9d47f033c0603f34cce6.gif

haklıymış ama ?
Konuya cevap veren @defacerGLD bu durum hakkında kötü bir espri yapmıştı

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ne kadar da güzel bir rüya! Benim rüyalarım bile bu kadar renkli değil.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Ben Yaklaşık 1 Ay Önce Rüyamda Fıkra Anlatıp Bi Yandanda Soğuk Espiri Yaptığımı Hatırlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim Rüyalarımda En Çok Halay Çeken Çöp Adamlar Oluyor.

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Ben rüyamda uzun süredir bulunduğum ve yani hatrım olduğunu düşündüğüm bir siteden ip ban yiyodum, yani başka bişey olsa bu kadar zoruma gitmezdi ajskdjjdkk rüya ya, fazla takmamak lazım ?