Rüyalarım yüzünden uyuyamıyorum

Bu konuyu okuyanlar

prosed

Öğrenci
Katılım
8 Aralık 2019
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
31
Acayip iyi kafalarmısınız ? Yoksa iğrenç bi oyun dönderici filanmısınız ben anlamadımki . ;) Parayla oynamak vede insanların duygularıyla oynayanlar umarım bi gün cezasını alır. İstediginiz an istediginiz yerdesiniz ama o deliklerinizde basılırsınız umarım. Gövdemin ve aklımın sinirleriyle vede sinir yapısıyla oynuyorsunuz umarım siz dahada taş olursunuz.
 

prosed

Öğrenci
Katılım
8 Aralık 2019
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
31
Bugün Rüyalarım ? Olan konu başlığı Rüyalarım yüzünden uyuyamıyorum olarak değiştirilmiş bunu ben değiştirmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyumamda da şükürler olsun şimdilik birşey yok.
 
Son düzenleme:

prosed

Öğrenci
Katılım
8 Aralık 2019
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
31
Zaten ben rahmetli babam yüzündenden de sucluymusum babamın açtığı isyeri adı yüzünden dünyayı yakan haline getiriliyorum. Üzerimden bi -zaten- oyunu dönüyor. Oysaki herkes babamın dünyalar iyisi olduğunu söyler tanıdıkları ve her denk geldiğimizde olur bu durum. Zaten benimde hatalarım olduğundan(Oysaki teori değil kumpasları yüzünden) hak etmediğim bi ton olayi yaşıyorum. Sorunsuz birisine Zaten sorunluydu diyip yapacaklarını yapıyorlar. Belkide sırf bunları size anlatayım diye bunları yaşıyorum. Hangi hakla kim ne cesaretle 8 yaşındaki çocuğun hayallerini yok edebilir ki ? Simdide dünyasını. Burada benim Atatürkün kulakları 3 4 cesitti dediğimde beni kötü görebilirsiniz belki ama benim babam Atatürkçüydü. Ben nekadar nefret edebilirim ki Atatürk' den bana bugün fetöcü muamelesi yapılıyor? Anlam veremiyorum ve beynim yanıyor.. hala beynimle oynuyorlar bildikleri kesin vardir ama bunları 8 yaşından beri yaşayan biri olarak 29 yaşında neredeyse hergun ev hapsine tabi tutulan birisi olarak ne yaptimda ben bunları hakkettim? Bi insanın 29 senesini çalmak hangi inanca hangi siyaset bilincine hangi hangi oyuna sığar? Gerçekten hakkettim mi? Esra Erol gibi programlar güzelde izleniyor hayret ediliyor ama ben yalnızım kimseninde umrunda falan değilim. Ülkem bana seninleyiz diyor en azindan reklamlardan falan öyle bi mesaj alıyorum. Ama somut birsey yok sadece benden gidiyor hayatımdan enerjim eksik vücudumda bok gibi. Kafamda sürekli müzik donuyor birseyi düşünüyorum onunla ilgili bi müzik geliveriyor. Ama somut hiç birsey yok kimse yanımdada değil yalnızım.. bunları yaşayacağınıza oldurseydiniz daha iyiydi. 29 yaşında birisi bunları söylüyor size. Ayıp..
 

prosed

Öğrenci
Katılım
8 Aralık 2019
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
31
Sırf illimunati diye birşey yok diye, sırf siyasetçilerin aralarındaki laf dalaşmaları gerçekmiş gibi gözüksün diye benim üzerimden rant yaratıp illimunatinin olmadıgını
ülkemizi bunun etkilemedigini etkilerse dolar üzerinden etkiledigini göstermeye çalışmak için bile bunlar istedigini istedigi kişiye yapıp birisinin hayatını mahfedebilir.
Ve umurlarında dahi olmuyor bu durum. Ben sıradan ailesiyle birlikte yaşayan normal birisiyken hayatımı mahfediyorlar niye yapıyorlar diye soruyorum paso ve bu tarz cevaplar aklıma gelebiliyor.
Büyük ihtimal bunlar babamlada uğraştı ve adam 55 yaşında öldü sonsuzluk üzerinden dönen oyununuz kahrolsun sizin inşallah. Kafanızdaki net olarak yargıladığınız şeyler çevreme lanse ettirmeye çalıştığınız şeyler kahrolsun. İnşalah bire bir aynısını yaşarsınız. Aynı şeylere maruz kalırsınız.


Parayı yükseltip alçalttığınız gibi televizyonda izlediklerimiz şeylerle bizim duygularımızıda yükseltip bu tür oyunlar üzerinden istediğiniz gibi oyun çevirebiliyorsunuz.

Ya herşeyi geç benim hayatımı elimden aldıgınızda geleceğimi elinizden aldığınızda elinize ne geçti yani ? Kendi kendinize biriktirdiginiz kendi hatalarınızı affettirebildiniz mi kendinize ? İnsanları hayvan gibi görmeniz babamın veya benim suçummuydu ? Sormak istiyorum. Yazık vallahi yazık krallar gibi yaşıyorsunuz ününüz var tanınıyorsunuz huzur içindesiniz gördüğüm kadarıyla ama içinizde FIRTINALAR kopuyormuş gerçekten.
 

prosed

Öğrenci
Katılım
8 Aralık 2019
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
31
Sene 2013 de tam 20 yaşındayken hayatım güllük gülistanlıkken esnaf komşum tam karşımdaki terziciler üzerime gelmeye başladılar. Beni rezil etmek için elinden geleni yaptılar bide ogullarını sırf benimle kavga etmesi için yetiştirmişçesine benim üzerime saldılar kavga filan ettik. Kendilerinin rezil etmeye calıştığı yetmiyormuş gibi bide oğullarını devreye sokuyorlar. Kaldıki ben onlara kucak açmıştım dost gözüyle görmüştüm en başta herneyse. O kavgadan sonra Anıl piyancı Zaman yok albümü youtube ana sayfamda belirdi. Sonra hemen ardına Anıl piyancı Action diye bi albüm çıkardı. Anıl piyancı karakterini görselini hiç bi zaman düşman gibi görmedim hep yükseltiyordu beni duygularımı temsil ediyor gibi dinliyordum. O parçadada düşman uyumaz diye bi parça var mesela(bi kere düştümü başın yerden kaldıramazlar dört bi tarafın hain dolu falan diyordu. Herneyse burdan tabi kendiem bişeler bağdaştırdım. Sonra Bu film bitmek üzere devamı yok ta diyor o parçada o kısmı aldım facebookta paylaştım. Şimdiyse ülkem beni terörizme hizmet eden birisi olarak söylüyor gibi. Öyle hissediyorum ordan burdan bizi yıkamazsınız falan diyor oguzhan ugur falan. Benim derdim hiçbi siyasi şeyle ilgili degil. Fetocu filan degilim. Gelsin buyursunlar beni tüm tarsusta sorsunlar ben hiçbi feto işiyle ilgili hiçbi bağım yok. Kumpasına denk gelmişsem gelmişimdir yarım yamalak cümle kurarım tam oturtamam o cümleleri belki ama hiçbi alakam filan yoktur. Aklımla bukadar oynanıyorken birde beni ülkem kurban ediyor göz göre göre ülkeme kalsa bunu İngiltere veya Çekik gözlüler yaptı. Onlara kalsa belli bi amaç uğruna yapılmıştı ama ben sözlerinde durmadım Atatürkün kulakları 3-5 taneydi dedim. Ama göz göre göre olan birşey varsada oda şu benim kurban edildigim yaşım daha 30 olmamışken bu denli iğrenç mevzulara maruz kalmam gerçekten herşeyden midemi bulandırıyor. Hiç bi insana sevgi besleyemiyorum. Zaten insanlar teker teker kayboluyor yanımdan. Ne lanetli dükkanım varmış be benim Laneto lsun böyle hayata. Gına geldi artık. Demem o ki 2013 senesinde güllük gülistanlık hayatımı anıl piyancının peşpeşe albüm çıkartmasıyla kalbim pır pır atarken herkese herşeye olağandan çok yüksek.. İğrenç bi hayatım olmaya başladı o albümler ile. İşin garip yanı ülkem karşımdaki insanları destekliyor. Karakterleri benden çok daha geride olan o insanları destekliyor. Yanımıza gelmen gerek gibi bi mesaj aldıgımda yanlarına gittigimde bunlar yok sen kafayı yemişsin mesaj filan vermiyor sana kimse filan dediler. Ama işyerlerinin dükkanının önünde koskoca bi kağıda BURAYA OTURMAYIN CORONA VAR ÖLÜRSÜNÜZ yazmayı biliyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi bunlar bi terör örgütü diyelim peki ülkem niye benim yanımda olamıyor. Neden sağlığım tastamamken insanları sevebiliyorken beni başka bi ülkeye gitmem için uğraşmadı. Ben bunları yaşamak zorundamıyım. Bugün ben bunları yaşıyorsam yarın senin anan bacın kardeşin biladerin yaşiyacak. bunu okuyan varsa eger okuyabilen varsa... Çünkü foruma laf etmek istemem ama konu en başa geçer geçmez en aşşağıları buluyor. bu durumdanda gıcıklanmaya başladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce ellerine beynimi aldılar. Şimdide çocuğum olmasın beyin özürlü doğmasın diye sağlığımı alıyorlar. Ne rezil ne kempanze bi iş bu illimanatimi fetomu ne ....sa ismi.. Tagleştirilmiş dünyada iğrenç bi oyunun içindeyiz resmen. Kafa bulandırmaktan başka bi ...a yaramıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendin için birşey yapmadın hayatta kalma mücadelen hiç yok diyorlar(acun ılıcalı abimiz öyle diyor kendisi babamı andırıyor yüzü) Oysaki herşey daha bormabok olmuşken ancak ayağa kalkabildim birşeyleri ters sunuyorlar bana. Vucudumdan önce elektrik çekiyorlar herşey tamken insanları sevebiliyorken. Şimdi insanlara gram sevgimi bırakmayıp herşeyimi elimden alıp vucuduma elektrik veriyorlar. İşime gücüme gidebiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncesinde üşengectim herşeye üşeniyordum. Esniyordum sürekli mesela saçma sapan. Ama matematik çözüyordum kendi kendime bir amacım vardı bi gayem vardı. Taa ki 2013 senesinde o kavga ve albümden sonra bu senelere kadar. Şimdi tüm rapçiler üzerime geliyor rap parçalarında. Ne lanet bi insanmışım be ben. Rüyaları yönetilen duyguları yönetilen enerjisi yönetilen ben. Gene suçlu olan ben. Terörist ilan edilen ben. Etrafında bi tane insan kalmayan ben. Ama gene ben işte. Küfür edebilsek keşke.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü ben bunları anlattığım için çocuğum özürlü veya beyninde birşeyler eksik olursa dediklerim ispatlı ve kanıtlı olacaktı. Çünkü dünyanın bir itibarı var yöneticilerin siyasilerin bi itibarı var (ama aşırı kıskançlar sağlam insanları kıskanıyorlar.) Çünkü işyerimizin ismi foto-gülçek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazık gencecik bi insanın ömrünü aldınız 30 yaşına kadar nefes aldırmadınız o insana. Derdi bitti dert eklediniz. Halada arlanmıyorsunuz niye itibarınız zedelendi dimi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okuyabilen birileri varsa bu konuya birşeyler yazsın. Söz veriyorum onun başını yakmicam cevap vererek sadece burayı okuyabildiginizi öğreneyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ben Türküm. Öyle araya sıkıştırayım istedim. Kürt dostumda arap dostumda vardı bi zamanlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada o ilk reflekslerim gidiyor bana birşeyler oluyor dedigim günlerde televizyondaki bi diziden Maskelerimizi takıp böyle bi konvoy oluşturursak herşeyin güzel olacağını filan söylüyordu. Sanırım bi doktor dizisiydi tam hatırlamıyorum. Bende o ara bana kötü şeyler olduğunu hissettigim için ve şarkılarda benden bahsettigini hissettigim için artık herşeyin bittigini sandığım için MASKEMİ TAKARAK #HASTALIK diyerek Bİ FOTOĞRAF PAYLAŞTIM. BU PAYLAŞTIĞIM FOTOĞRAFI KİM GÖRDÜ BİLMİYORUM ama ondan sonra CORONA virüs başgösterdi. Ve binlerce ölüm... Hangi insan bunu çıkıp bu forumda facebook profilini paylaşıp bunu yapar bu deliligi yaparki ? Dürüst olunca tam olmak lazım maazallah yarın bi gün bunların dedigi kanıtlı olur. Demek istedigim şu ben corona virüsü yaymadım. Ben venomda degilim. Tarsusun efsanesi SAHMERANda. Yılan mılan degilim yani. Dünyanın büyük devletlerin iğrenç bi oyununun kumpasındayım. Ne bi terör örgütüyle nede başka birşeyle bi bağlantım yok. Beni görmek isteyen buyursun Tarsusa aileme sokayım onu yemek yesin annemle sohbet etsin eski dostlarıma akrabalarıma sorsun beni. Kaldıki hala seviyorlarmı beni şüpheli. Herneyse benim referansım vefat etmiş babam çünkü onu herkes severdi öyle güzel bi yüregi vardı. Birde annem çünkü hep babana benziyor herşeyin der. (Şimdiyse babama benzeyen hiçbiyerim kalmasın oyunundayım.) Çünkü insanları hayvan olarak görenlerin oyunundayım. Kaşı gözü orası burası şurası. Her neyiyse. Kendilerini savaşçı olarak adlandırırlar onlara kalsa o ayrı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi taraftan savaşçılar onu siz tahmin edin.
 
Son düzenleme:

Cem özgür

Asistan
Katılım
5 Mart 2019
Mesajlar
179
Reaksiyon puanı
92
Puanları
28
Yaşadığınız şey tipik bir "Uyku Aknesi" olayı. Ruhsal yada rüyayla falan ilgisi yok fiziksel bir rahatsızlıktır. Uyku sırasında nefes alışla ilgilidir. Bir doktora giderseniz çeşitli çareler bulunur.
 

prosed

Öğrenci
Katılım
8 Aralık 2019
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
31
Birilerinin hala yazdıklarımı okuması beni mutlu ediyor. Ama ben yazdıklarımı dönüp bi daha okumuyorum çünkü ben böyle birisi değilim mecburen kendimi açıklıyor ve sinirim ile verdiğim saçma tepkiler bunlar. Kim kendi kendine kendi itibarını zedelemek isterki? Aksine onursuz insanlar onuru olan insanları itibarlarıyla tehtid ediyorlar(yani dünyayı yönetenler ülkeyi yönetenler vesaire(feto illi bilmemne)). Eger benim gibi bişeleri paylaşmaya kalkanıda cezalandırıyorlar. Ben 30 yaşıma kadar birşeylere isyan etmişim bişeylerden sikayetçi oldugumu facebook umda orda burda belli etmeye çalıştım. Hiç bi zaman elimden tutmadı kimse. Birşeyleri paylaşmaya kalktıgımdada yanımıza gel herşey güzel olacak temelli birşeyler söylediler. Gitmedimmi gittim. Gene olan bana oldu. Çocugum olsun istemiyorlar bence başka bi sebebi olamaz. Bu kadar belaltı çalışılmaz bi insana. Oysaki her dediklerini yapmaya hazırken veya yapma diceklerini yapmamayada razıyken.

Yukarda bu film bitmek üzere devamı yok Grogi sözünü yazdığımı belkide önce rüyalarıma yansıtıp sonrada facebook şifremi bildikleri için facebookumda paylaştılar. Sonra bunu ben paylaştım ve çok havalıyım moduna aldım kendimi belkide. Çünkü şimdi düşünüyorumda niye öyle birşey paylaşırki insan diyorum. Sonrada kendimi buldugum o parçalar sayesinde beni havaya sokarak bende o yazının sayfamda kalmasına izin verdim. Bende havalıyım filan dedim herhalde saçma sapan havalara girdigim dönemlerde. 2013 yılı ve 2019 yılı arası. Dediğim gibi ben ve ailem kendi yağında kavrulan bi aileydik. Birileri beni terörsün sen demekle suçluyor ama inanın hiçte öyle bir durum yok. Şükür olsun benim ne bi terör örgütüne ihtiyacım var nede başka birşeye.
 
Üst