bang1
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,760
Hayal gücü. Eğer korkuyorsan sende sanki cinlere etk eden güçlü bir silahın falan varmış gibi hayal et işe yarıyor -_-
Müslüman ol ve Berhettiyye duası ile göz perdeni kaldır. Kötü niyetli okursan kişinin helakı gerçekleşir. Cinler var mı yok mu öğrenmiş olursun (rüyamda 2 kere gördüğümden ben denemedim).Ben kızlara inanıyorum. Rüyada çoğu zaman kız görerim bazen çıplak filan ahsshahha
Cinlerden kat kat gerçekçi hemde.
Gerçektede görerim kızları. Oldu mu şimdi? ban yicem sizin yüzünüzden
Kızlara inanmayanın isyanını okumuştum.Vallahi bu konu içerisinde bu tür bir yorum göreceğim aklıma bile gelmezdi. Benim inancım da sanırsam kızlar. Kızların gerçek olmadığını söyleyenleri görmüştüm.
onuda Allah yarattı benide Allah kullarına zulüm etmez.Kim ki Allah'tan başka bir şeye kulluk ederse onun zulmünü Allah bilir.Ama Allah sınamak için musallat ettirebilir bir cine izin vererek.
Yazık ya, kızlar gerçek olsa benim de sevgilim olur diye söyleniyordu. Birkaç arkadaşım vardı böyle, kız eli bile görmemiş. Aklında Japon sevgili falan vardı gerçi. Çok beklentisi vardı, arkadaş hâlen sap.Kızlara inanmayanın isyanını okumuştum.
Adam diyor kandırıyorsunuz bizi. Hatta cinselliğe aitti mesajın çoğu. Yarım saat gülmüştüm yaa
İncisözlükte okumuştum.
İncisözlük kullanma. Masonlara ait bir site (Masonlarda İsrailoğullarına ait ama Yahudi olanlarına) ait bir şey. O baykuş logosu ise masonik bir kuruluş olan Bohemian Club'un logosu. Bu da delili:Kızlara inanmayanın isyanını okumuştum.
Adam diyor kandırıyorsunuz bizi. Hatta cinselliğe aitti mesajın çoğu. Yarım saat gülmüştüm yaa
İncisözlükte okumuştum.
Allah hidayete ermeyi nasip eylesin.Ben kızlara inanıyorum. Rüyada çoğu zaman kız görerim bazen çıplak filan ahsshahha
Cinlerden kat kat gerçekçi hemde.
Gerçektede görerim kızları. Oldu mu şimdi? ban yicem sizin yüzünüzden
ahsgsgshsh Valla konuyu kızlar üzerine uzatırsam gereksiz mesajlardan ban yicemYazık ya, kızlar gerçek olsa benim de sevgilim olur diye söyleniyordu. Birkaç arkadaşım vardı böyle, kız eli bile görmemiş. Aklında Japon sevgili falan vardı gerçi. Çok beklentisi vardı, arkadaş hâlen sap.
Rahmet sadece müslümana okunur. Sende hidayet olmadığı için ne attığım şeye inanırsın ne de İslam'a.ahsgsgshsh Valla konuyu kızlar üzerine uzatırsam gereksiz mesajlardan ban yicem
Neyse ya umarım ben kızları görmeye devam ederim.
Cinlere inanmak isteyenede bol cinli rüyalar ahdhshhshs
Umarım onlarda kızlara inanmaya başlar bir süre sonra. Sonra gelip bana rahmet okurlar.
Ben Rahmetin korsan olanından istiyorum. Orijinal olanı müslümanların olsun zaten.Rahmet sadece müslümana okunur. Sende hidayet olmadığı için ne attığım şeye inanırsın ne de İslam'a.
Rezalet bir şaka yapasım var... Forumda korsana destek vermiyoruz wpkoodpawkodBen Rahmetin korsan olanından istiyorum. Orijinal olanı müslümanların olsun zaten.
Seyyah abi korsan rahmete destek için bana ban atıcak. agsghagsgsgaRezalet bir şaka yapasım var... Forumda korsana destek vermiyoruz wpkoodpawkod
Din veya inanç üzerinden mizah anlayışınızı haklı bulmuyorum. Konu fazla dağıldı.Ben Rahmetin korsan olanından istiyorum. Orijinal olanı müslümanların olsun zaten.
Konu dışında açılmış konu ya o yüzden dağılması normal.Din veya inanç üzerinden mizah anlayışınızı haklı bulmuyorum. Konu fazla dağıldı.
Aklı yoran şeyler bunlar. Kız önemli, kız.Konu dışında açılmış konu ya o yüzden dağılması normal.
Arkadaşı inlerden cinlerden kurtarmaya çalışıyorum.
Cine inanmazsa zaten cinlerden kurtulacak.
Sizin görüşünüz, saygı duyarım ancak katılmam. Cinler hakikattir, hakikat er geç ortaya çıkar.Konu dışında açılmış konu ya o yüzden dağılması normal.
Arkadaşı inlerden cinlerden kurtarmaya çalışıyorum.
Cine inanmazsa zaten cinlerden kurtulacak.
kaç cin gördünde cinin neye benzediğini biliyorsun acabaGençlik,rüyamda cin gördüm,o kadar gerçeksiydi ki çok korkuyorum.Gece 5te uyandım,uyuyamıyorum.Yoksa cin falan mı gerçekten ?
abazalık increased to 99
korku filmi falan izlemişin büyük ihtimalle veya youtubedeki garip garip cin videolarından korkcak bişey yokGençlik,rüyamda cin gördüm,o kadar gerçeksiydi ki çok korkuyorum.Gece 5te uyandım,uyuyamıyorum.Yoksa cin falan mı gerçekten ?
hebnize merba arkaşlar evime cin girdi ona çay demledim şuan onla beraber buğday ekmeğiyle çay içiyoruz like atmayı unutmayın bla bla blakorku filmi falan izlemişin büyük ihtimalle veya youtubedeki garip garip cin videolarından korkcak bişey yok
Müslüman ol ve Berhettiyye duası ile göz perdeni kaldır. Kötü niyetli okursan kişinin helakı gerçekleşir. Cinler var mı yok mu öğrenmiş olursun (rüyamda 2 kere gördüğümden ben denemedim).
Sanırım göz perdesini kaldırmak için yani bizi alakadar etmez.Berhettiyye duası nedir hocam?
Müslümanım ama bilmiyorum bunu.
Fantastik, ama hiç işim olmaz .Sanırım göz perdesini kaldırmak için yani bizi alakadar etmez.
Hanzeh herkese atar komik emojisini. Mesela burada ölsem yine atar. ?Valla hacı bir gün kulağıma gelen o fısıltıdan sonra cin min ne varsa inanıyorum ama korkar mıyım derseniz hayır çünkü artık mal mal sesler duymaya-görmeye alıştım (Nas-Felak okuyun her gece korkuyorsanız).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Komik gelen ne acep? @HanzeH
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senden beklemezdim zaur ayıp ettin.
Seslere güldüm vallahi. Bu tür durumları hiç yaşamadım, yaşayanlara da inanmak mantığıma sığmıyor. Kamera icat olmuş, bu efsanelerin hangileri kanıtlandı?Komik gelen ne acep? @HanzeH
Sen ölsen forumun yarıdan çoğu komik atar. Roma imparatoru ikinci defa öldü diye ?Hanzeh herkese atar komik emojisini. Mesela burada ölsem yine atar. ?
Eğlenceli bir topluluk. Ölme olayını bilemem.Hanzeh herkese atar komik emojisini. Mesela burada ölsem yine atar. ?