Rütbe sorunu

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar 500 yorumu geçtikten sonra doçent rütbesi alınıyormuş 500 yorumu geçtim ama hala asistan olarak kaldım bu normalmidir??

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
J6uOT.png

Tarayıcı belleğini temizle düzelir :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Ben de bi belleği temizleyeyim bari,belki ADMİN falan olmuşumdur :P

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
"Hava atmak" anlamında demedim,"Hava" dedim,yani elle tutulur birşey değil :P
ama hava atmak içinde güzel sonuçta rektör biriye üyecik biri aynı konuda yorum yazsalar rektörün sözü ilk denenir :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ama her rektörün sözü dinlenmez. Rektör olmuştur ama Adam olamamıştır....

Neyseki SDN'de böyle kişilere hiç rastlamadım :D
tabi ki hatta birinin sözü varmış ben sana rektör olamassın demedim adam olamassın dedim diye :laugh:

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benimde doçent olmama az kaldı doçent olunca ilk maaşımla herkese benden yemek :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
rütbe benim icin önemli değil önemli olan SDN de olmak rütbe önemli olsa mesajlarım şimdiye dek 2000 gecmişti belki cok kişiden daha fazla buradayım iş yerinde sabah 9 acıyorum saat 17 kadar acık eve geliyorum işim olmadığı sürece saat 23 kadar burdayım istesem her konuya bu saatler icinde hergün 5 tane yorum yazsam ooo ne docent kalırdı nede ordinaryüs :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
rütbe benim icin önemli değil önemli olan SDN de olmak rütbe önemli olsa mesajlarım şimdiye dek 2000 gecmişti belki cok kişiden daha fazla buradayım iş yerinde sabah 9 acıyorum saat 17 kadar acık eve geliyorum işim olmadığı sürece saat 23 kadar burdayım istesem her konuya bu saatler icinde hergün 5 tane yorum yazsam ooo ne docent kalırdı nede ordinaryüs :)
evet sonuçta önemli olan sdn üyesi olmak :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu forumda doçent asistan veya bir başka şey olmuşsun muhimi yok asıl mühim olan konu o besyuz mesajda yazdıklarınin beş kişiye faydası oldugumudur

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu forumda doçent asistan veya bir başka şey olmuşsun muhimi yok asıl mühim olan konu o besyuz mesajda yazdıklarınin beş kişiye faydası oldugumudur

+1 fakat sadece bu forum için değil her yer için geçerli diye cümlenin kapsamını artırıyorum.