NinjaKaplumbağa
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar, bilindik bir markadan gainer aldım. Ürünü almadan önce piyasadaki neredeyse tüm gainer’ları analiz ettim; içeriklerine baktım, ne kadar mineral ve vitamin içerdiklerini inceledim ve bunları günlük alım sınırlarımla karşılaştırarak hepsini bir köşeye not ettim.
Ürünü aldığım sitede B6 vitamini miktarı 0,21 mg olarak gösteriliyordu. Ancak bana gelen ürünün üzerinde 4,0 mg B6 vitamini yazıyor. Günlük alım sınırı bazı kaynaklarda 1,3 mg olarak belirtilirken, yabancı üniversitelerin yaptığı araştırmalarda bu sınırın 10 mg’a kadar çıkabildiği ifade ediliyor.
Bu durumda ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
Not: 18 yaş altında olduğum için bu sınırlara özellikle dikkat ediyorum. Bu yüzden konunun üzerinde bu kadar duruyorum. Ayrıca markayla iletişime geçtim ve iade şansım var; ancak iade etmeden önce son kez tekrar araştırma yapmak
istedim.
en alttaki 2 site ile en üstt
eki 2 sitenin verdiği bilgiler çakışıyor
Ürünü aldığım sitede B6 vitamini miktarı 0,21 mg olarak gösteriliyordu. Ancak bana gelen ürünün üzerinde 4,0 mg B6 vitamini yazıyor. Günlük alım sınırı bazı kaynaklarda 1,3 mg olarak belirtilirken, yabancı üniversitelerin yaptığı araştırmalarda bu sınırın 10 mg’a kadar çıkabildiği ifade ediliyor.
Bu durumda ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
Not: 18 yaş altında olduğum için bu sınırlara özellikle dikkat ediyorum. Bu yüzden konunun üzerinde bu kadar duruyorum. Ayrıca markayla iletişime geçtim ve iade şansım var; ancak iade etmeden önce son kez tekrar araştırma yapmak
istedim.
B6 Vitamini Nedir? B6 Vitamini Nelerde Var?
Vücudun günlük işlevlerini yerine getirebilmesi için sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzeni ile makro ve mikro besin ögelerine olan gereksinimin tam olarak karşılanması gerekir.
www.medicalpark.com.tr
en alttaki 2 site ile en üstt
eki 2 sitenin verdiği bilgiler çakışıyor