Strake
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Arkadaşlar 500 yorumu geçtikten sonra doçent rütbesi alınıyormuş 500 yorumu geçtim ama hala asistan olarak kaldım bu normalmidir??
Çok teşekkür ederim oldu
Tarayıcı belleğini temizle düzelir
Ben de bi belleği temizleyeyim bari,belki ADMİN falan olmuşumdur
abi daha ne bekliyorsun rektör olmuşsunBen de bi belleği temizleyeyim bari,belki ADMİN falan olmuşumdur
Aaa senin haberin yok muydu? 3 aydır admin sendin 3 dk önce rütbeni geri indirmişler
abi daha ne bekliyorsun rektör olmuşsun
evet ama hava atmak bakımından mükemmel bir yöntemAdmin olmuşsun diye Hiç tebrik eden de olmadı ne bileyim o zamanlarda
Rütbe Asker'de işe yarar,burada hava sadece : )
evet ama hava atmak bakımından mükemmel bir yöntem
ama hava atmak içinde güzel sonuçta rektör biriye üyecik biri aynı konuda yorum yazsalar rektörün sözü ilk denenir"Hava atmak" anlamında demedim,"Hava" dedim,yani elle tutulur birşey değil
ama hava atmak içinde güzel sonuçta rektör biriye üyecik biri aynı konuda yorum yazsalar rektörün sözü ilk denenir
tabi ki bu doğanın kanunu mesela ormanda aslan ceylanı yer yani rektör üyeciği yer aynı mantıkYani Rektör ne derse odur diyorsun ve üyecik birşe diyemez daha da üstüne
Ama her rektörün sözü dinlenmez. Rektör olmuştur ama Adam olamamıştır....tabi ki bu doğanın kanunu mesela ormanda aslan ceylanı yer yani rektör üyeciği yer aynı mantık
tabi ki hatta birinin sözü varmış ben sana rektör olamassın demedim adam olamassın dedim diye :laugh:Ama her rektörün sözü dinlenmez. Rektör olmuştur ama Adam olamamıştır....
Neyseki SDN'de böyle kişilere hiç rastlamadım
bol bol yorum yap doçent değil rektör bile olursunBenimde doçent olmama az kaldı doçent olunca ilk maaşımla herkese benden yemek
niye temizlemiyorsun ki?ben o yüzden belleğimi temizlemiyorum
ama hava atmak içinde güzel sonuçta rektör biriye üyecik biri aynı konuda yorum yazsalar rektörün sözü ilk denenir
aralık'ta 14Yaş kaç gülüm
evet sonuçta önemli olan sdn üyesi olmakrütbe benim icin önemli değil önemli olan SDN de olmak rütbe önemli olsa mesajlarım şimdiye dek 2000 gecmişti belki cok kişiden daha fazla buradayım iş yerinde sabah 9 acıyorum saat 17 kadar acık eve geliyorum işim olmadığı sürece saat 23 kadar burdayım istesem her konuya bu saatler icinde hergün 5 tane yorum yazsam ooo ne docent kalırdı nede ordinaryüs
tabi ki bu doğanın kanunu mesela ormanda aslan ceylanı yer yani rektör üyeciği yer aynı mantık
Bu forumda doçent asistan veya bir başka şey olmuşsun muhimi yok asıl mühim olan konu o besyuz mesajda yazdıklarınin beş kişiye faydası oldugumudur
merak etme şaka olarak söylemiştim kimse seni yemeyecekhaydi üyecik geldi o zaman
merak etme şaka olarak söylemiştim kimse seni yemeyecek