RsAli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 41
Muhhabet edelim az çayları kahveleri alın başlıyoruz 

Saint Petersburg yaz görürsün bizim yeri (;Dayı sizin Rusya hangi mahallede? Gelelim çay içelim.
Ekli dosyayı görüntüle 138433
En azından bilgisayardan vpn kullanarak girseydi.Dayı sizin Rusya hangi mahallede? Gelelim çay içelim.
Şuanda Türkiyede olduğum için olabilir miYok, diyeceğim o ki; İnsanları kandırmak hoş bir şey değil. Başka ülkede olmak havalı bir şey değil. Zaur Azerbaycan'da yaşıyor ki onun orada yaşadığını görüyorum. Şu an senin nereden bağlandığını da görebiliyorum. Gerek yok. Ailem şu an Almanya'da diye havalı değiller.
Mahkemeye verecem sizi bilgilerimi çalıyor sunuz asdasdsdasadYok, diyeceğim o ki; İnsanları kandırmak hoş bir şey değil. Başka ülkede olmak havalı bir şey değil. Zaur Azerbaycan'da yaşıyor ki onun orada yaşadığını görüyorum. Şu an senin nereden bağlandığını da görebiliyorum. Gerek yok. Ailem şu an Almanya'da diye havalı değiller.
Çok akıllısıEn azından bilgisayardan vpn kullanarak girseydi.![]()
Çok akıllısıEn azından bilgisayardan vpn kullanarak girseydi.![]()
Birde senin yaptığın ayıpYok, diyeceğim o ki; İnsanları kandırmak hoş bir şey değil. Başka ülkede olmak havalı bir şey değil. Zaur Azerbaycan'da yaşıyor ki onun orada yaşadığını görüyorum. Şu an senin nereden bağlandığını da görebiliyorum. Gerek yok. Ailem şu an Almanya'da diye havalı değiller.
Nerden baksan kral haraket ?Dayı sizin Rusya hangi mahallede? Gelelim çay içelim.
Çevirilmiş hali:Rusça dilinden Eşekler konuşmayanları kovalarОслы преследуют здесь не говорящих по-русски
Yanlış çevirdin bence. Hadi neyse iyisin yinede ?Çevirilmiş hali:Rusça dilinden Eşekler konuşmayanları kovalar
Valla abi kopyala yapışıtr yaptım bu çıktıYanlış çevirdin bence. Hadi neyse iyisin yinede ?
Edit- Söz sıralamasını yanlış yapıyorsun.
Nerden çeviri yaptığını bilmek isterim ?Valla abi kopyala yapışıtr yaptım bu çıktı
Çoğu zaman bir sözü anlamak için 3-4 site kullanmak lazım. Gramatik yanlışlar yapıyor google yanlız başına@_Zaur_, Google Amca'mızdır belki?.
Bu seferde böyle çıktı abi sen bizi google la uğraştırma ne demek istemiştin ?Nerden çeviri yaptığını bilmek isterim ?
AsdahdgashgdaBu seferde böyle çıktı abi sen bizi google la uğraştırma ne demek istemiştin ?
Rahmetli ifşa oldu.Muhhabet edelim az çayları kahveleri alın başlıyoruz![]()
bruhDayı sizin Rusya hangi mahallede? Gelelim çay içelim.