Rus klavreli leptop Aranıyor

Uyumsuz-Sami

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Merhaba arkadaşlar,

Eşim ukranalı olduğundan dolayı mevcut leptop ömrünü tamamladı ve eşime yeni bilgisayar gerekiyor ? açıksası bulamadım
ya bilet alıp rusyaya gidip alıp gelecem yada türkiye bir şekilde bulacam etiket vb.. kesinlikle istemiyorum
normal rus klavreli leptop gerekiyor bütçe sorunu kesinlikle yokdur.

25 Ağustosda 5 yıl evlilik yıl dönümüz var o güne kadar alıp hediye etmek istiyorum

bana yardımcı olursanız sevinirim

misty rosetta

Profesör
Reaksiyon puanı
1,371
Merhaba arkadaşlar,

Eşim ukranalı olduğundan dolayı mevcut leptop ömrünü tamamladı ve eşime yeni bilgisayar gerekiyor ? açıksası bulamadım
ya bilet alıp rusyaya gidip alıp gelecem yada türkiye bir şekilde bulacam etiket vb.. kesinlikle istemiyorum
normal rus klavreli leptop gerekiyor bütçe sorunu kesinlikle yokdur.

25 Ağustosda 5 yıl evlilik yıl dönümüz var o güne kadar alıp hediye etmek istiyorum

bana yardımcı olursanız sevinirim
q klavyeli de alabilirsiniz bazı sitelerde q'yu rus klavyeye çeviren stickerlar var.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
hocam pc türkiyeden alıp şöyle bir cihazda işiniz görür link

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
2.ele bakıcaksın.Çünkü Türkiyede Türkçe-Q satılıyor.

Dobby

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Amazon’un Rusya veya Ukranya hizmeti varsa ordan söyleyin vergisini öderseniz gümrükten geçiyor diye biliyorum

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Yani ayrı klavye ile kullanabilir. Ben laptop klavyesini nadiren kullanıyorum mesela. Ama sürekli taşıyacaksa o zaman sıkıntı olabilir. Türkiye de Rus klavye halinde laptop zor bulunur. Alıcısı olmayacağı için getirmezler.

Dobby

Asistan
Reaksiyon puanı
74
link varsa atarmısınız bulamadım ben ?
Ukraynaca bilmiyorum Ukraynaca Amazon Ukranya Yazarsanız ve tarayıcı filtrenizi sadece Türkçe sonuçları değiştirirseniz bulabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani Amazon’un Ukrayna sitesini bulman gerek elbet vardır ama bulamadım dil bilen biri lazım