Bekçi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
Evet kışın gelmesiyle patlak verenler yüzünden sabrım taştı ve 4 yıldır ha geçti ha geçecek diye beklerken dayanamadım ve cildiyeye gittim. Doktor uzay teleskopu gibi bir aletle inceledi falan sana dedi rouccutane yazalım
Sordum falan anlattı bir güzel. İyi dedim bas gitsin artık üniversitedeyiz ağzını kırayım insanlarla eski sosyalliğimi kaybettim ya . Ders çalışmak bile zor geliyor. İnsanların sizin gözlerinize bakmsı gerekirken sivilcelerinize gözleri kayması çok can sıkıcı. Hiç samimi değiller. Hatta bu durumda bir kaç yıl daha durursam Psikiyatrist olacam o derece insanları okuyorum.
Neyse velhasıl attık ilk hapı az önce.
20 mg sabah akşam olarak başlattı doktor biraz hafif ama vardır bir bildiği. İnternetten baktım falan böyle soyulmalar kabuklar oluyormuş. Bende diyordum geçen sene okulda kabuklu dolaşan çocuklar bu sene neden parlamışlar
Neyse bunla ilgili görüşlerinizi alayım istedim. Ama lütfen beni strese sokmadan . Ayrıca tavsiyeleriniz, sizin başınızdan geçenler öncesi sonrası vs. bekliyorum lütfen...

20 mg sabah akşam olarak başlattı doktor biraz hafif ama vardır bir bildiği. İnternetten baktım falan böyle soyulmalar kabuklar oluyormuş. Bende diyordum geçen sene okulda kabuklu dolaşan çocuklar bu sene neden parlamışlar

Neyse bunla ilgili görüşlerinizi alayım istedim. Ama lütfen beni strese sokmadan . Ayrıca tavsiyeleriniz, sizin başınızdan geçenler öncesi sonrası vs. bekliyorum lütfen...