- Reaksiyon puanı
- 2,135
Benim sorularım kalın ve düz,üyelerimizin soruları kalın ancak italik yazılmıştır,bilginize..
Abi Merhaba, bize kendini tanıtırmısın?
Kendimden bahsetmeyi hiç sevmiyorum
Günlük hayatımdada insanlar bundan şikayetçi... Kendim hakkında pek konuşmam...
Tatlılığınız şeker fabrikasında çalışmaktan mı kaynaklanıyor?
Teşekkür ederim. Şeker Makina Fabrikası'nda çalışıyorum. Yani Şeker Fabrikalarına makine üretiyoruz. O yüzden yanlış tez
Evlenmeyi düşünüyor musunuz?
2 Sene sonra nasipse
Hayatta yaptığınız ençılgınca şey nedir?
Bloğum
Issız bir adaya düşseniz ve yanınıza birini alma hakkınız olsa, tercihinizi kimden yana kullanırdınız?
Annem
Olmazsa yapamam dediğiniz ve asla yapmam diyeceğiniz bir şey var mıdır?
Olmazsa olmazım bilgisayar, kesinlikle yapmam diyemem hiçbir şey için.. Hayat bu..
En beğendiğiniz huyunuz ve en sevmediğiniz huyunuz nedir
Huysuzun tekiyim
Pesimist kimdir?
Co-Admindir kendileri
Nelerden hoşlanır?
Beşiktaş maçlarını izlemekten.
En büyük eğlencesi nedir?
Bilgisayar
En sevdiği ve en sevmediği yönü nedir?
Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde
Gerçek mesleği nedir?
Elektronik teknikeri
Kızlarla arası nasıldır?
Kızlar bana hasta (yengen duymasın)
Pesimistlik gerçekten sagopa dinlediğin için mi, yoksa yazılarındaki karamsarlıktan mı?
Ayrıca bir yazar kimliğinde var, ne zaman yazmaya başladın abi?
Sagopa dinlediğim için... Yazılar da onla bağlantılı karamsar oldu tabi ki... 2006'da blogta yazmaya başladım... Ama ilk denemelerim 2000 de rap sözleri yazarak başladı..
Rap sözleri yazmak. Güzel bir hobi olsa gerek. Peki,hiç rap parça yaptın mı?
Gayet güzeldi.. Bir şeyler üretmek kadar güzel bir şey yok... Tüketmek yerine üretmek her zaman daha iyidir... Bir çok rap parçası yaptım.. Bir kaçını yayınladım sadece. Dinlemek isteyenler bloğumda bulabilir.. http://my.opera.com/bcaner
Peki,genel olarak üyeler sizden çekiniyor gibiler ne düşünüyorsun bu konuda?
Çekindiklerini sanmıyorum. Gördüğüm kadarıyla saygı duyuyorlar fazlasıyla... Olay bundan ibaret. İnşallah saygınlığımı hiçbir zaman yitirmem.. Hiç bir zaman burnum kaf dağında da olmadı. Herkesle gayet iyi anlaşıyorum..
Genelde yazan kişiler seçemez ama, en sevdiğin yazın hangisidir? Kendimi en iyi anlattım diyebileceğin?
Blogta tamamen kurmaca var.. Yani o yazılar beni anlatmıyor. Hayal ürünleri... En sevdiğim ve baş yapıtım dediğim yazı "Sevgili İntihar Mektubu"
Yazıdanbir kısım;
Az sonra bidondaki benzini üzerime dökeceğim.Ardından çakmağımla önce seni, sonra seninle kendimi tutuşturacağım. İkimiz de aynı anda yok olacağız. Bu belki de bir cehennem provası olur ne dersin?.. Hazır mısın sevgili intihar mektubu?.
Nereden geliyor bu BeşiktAŞK'lılık ?
Beşiktaş babanın oğluna borcudur. Benimki ödedi... Beşiktaşlıyım ölümüne... Terliklerime kupama kadar beşiktaş var evde de....
Bilgisayarda oyun oynar mısın?
Oyun oynarım. Fps'nin hastasıyım.. Call of Duty en sevdiğim
Düzenli okuduğun gazete?
Sabah, Fanatik
Avatarından esinlenerek merak ettiğim bir soru en sevdiğin oyuncu ve film?
En sevdiğim oyuncu Al pacino
Ensevdiğim film Testere serisi...
Scarface'nin ayrı bir yeri var tabi bende ama testere serisini hiçbir filme değişmem
Ülkemizde sürekli kitap okuyan kişi sayısı çok az sen kitap okuma alışkınlığına sahip misin?
Okumaktan nefret ederim... Okumadan bu kadar güzel nasıl yazıyorsun diyenler çok... Okumak değil görmek beni cezbediyor. Yani film izlemek... En sevdiğim yazar diye bir şey söyleyemeceğim o yüzden malesef.
Yine de üyelerimize kitap okuma alışkanlığını kazanmasını öneriyorsun değil mi abi?
18 yaş altı üyelerimizin oranı fazla, dikkatini çekerim
Kitap okuyanların inanılmaz bir hitabet ve konuşma özelliği oluyor. Bu bir gerçek... Bende pek yok.. Evet büyük bir eksiklik.. Bu eksikliği istemeyenler varsa mutlaka okusunlar..
Güzeldi,sosyal mesajımızıda verdik
Sosyal mesaj demişken,sosyal medya hakkında ne düşünüyorsun?
Twitter kullanmıyorsun, neden?
Kısıtlamalardan hoşlanmam
Kısa mesaj bile 160 karakter.
Rap dinlediğini ve bir süre de yaptığını söyledin, en sevdiğin Rapçi de sagopa
Sagopa bozdu.. çok bozdu.. öyle böyle bozmad ıönünü alamadık
Eskiden her gün dinlerden şimdi haftada 1 dinliyorum... Ama yine de en sevdiğim o tabi
Peki, yeni rapçilerden en çok sevdiğin kimdir?
Yenileri dinlemiyorum... Hiçbiri beş para etmez.
MT iyi ama... Gerçi pek yeni sayılmaz artık da...
Pesimist; Garanti Bankasının reklamlarında oynamayı düşündümü?
Üniversite zamanında kafa bonuskene düşünüyordum da onlar beni düşünemedi. Kötü oldu o aah ah

Bize Operayı anlatır mısın?
Güvenli,kararlı, hızlı... Hastasıyız dedeeee
İleride bir firefox kullanıcısı olacağını biliyor musun?
Şimdi öğrendim
Melek gibi bir insan olmana rağmen neden kötü çocuk pesimist diye teknoloji dünyasına ün saldın
?
Kötü çocuk diye değil kötü adam diye nam saldım. Eski halimi bilmezsin sen.. Neler çektirdim üyelere aah ah... Yaşlandım da duruldum biraz. Ama kılıcım hala keskin.
Bu güne kadar kaç bin üye banladın hatırlayabiliyor musun
1000 olmuştur.
Ne zaman evlenmeyi düşünüyosun, düğününe bizide çağırcan mı?
Tüm SDN'yi davet edeceğim. Altın getirmeyen gelmesin ama
Bircan Caner Toygu olarak [MENTION=376]pesimist[/MENTION] 'e sorup da öğrenmek istediğin şey nedir?
Veyahut tam tersi de makbuldur...
Pesimist'e sorum - Bu kadar karizma olmak zorunda mısın? Yok yok şaka p niye küçük harfle başlıyor diye sorardım.
Hayat nedir? Ölüm nedir? Bu ikisinin harmanlayıp ufak bi görüş belirtirmisin?
Hayat rüyadır, ölüm uyanmaktır. İnşallah uykunun en güzel anında uyandırılmayız..
SDN ile nasıl tanıştınız?
İzle öğrenlerin yeni çıktığında bir forumda link görmüştüm. Aaa ne güzel yapıyo la adamlar derken derkeeeen...
Ne Olacak Bu SDN'nin Hali ?
Bazılarının dediğinin aksine fazlasıyla yükselişteyiz ve devam edeceğiz.
Co-Adminlik mertebesine ne zaman terfi edildiniz ? Zorlukları nelerdir ?
Hava soğuktu hatırlıyorum 8 ay falan oldu sanırım. Zorluk olarak en tepedeki adamın bir altındasınız. Tüm mod.lardan ve forumdan sorumlusunuz. 100.000i geçik üyemiz olduğunu göz önünde bulundurursak sabır işi.. Tabi işinizi seviyorsanız tatlı zorluklar bunlar ve eğlenceli...
Sizce forum üyeleri, forumu etkin kullanabiliyorlar mı ? Yani daha çok günlük eğlenceler için mi kullanıyorlar yoksa gerçekten bir şeyler öğrenmek, yaratmak ya da sorunları çözerek yardımcı olmak için mi kullanıyorlar sizce ?
Üyeler forumun her bölümünü çok etkin bir şekilde kullanıyor. Yeni üyeler öğrenmek için giriyorlar genelde.. Öğreniyorlarda.. Zaten eski üyelere bakarsanız hepsi bilgi küpü maşallah.Tabi eğleniyorlar da forumda. Hepimiz eğleniyoruz ve yeni üyelere ya da hala öğrenmek isteyen isteyenlere yardımcı oluyoruz. Soru sorup da cevap alamamış üye sayısı çook çok azdır.
Forumda en başarılı moderatör kimdir?
Moderatörlerin hepsi gayet başarılı. Başarılı olmasalar bizle birlikte olmazlar. Özenle seçilmiş bir kadromuz var.
Forumda en yararlı bulduğunuz üye kimdir?
İsim vermeyelim
Her şeye rağmen en sevdiğiniz forumdaş kimdir?
Chimera (özledim valla)
Ne kadar para kazanıyorsunuz bu siteden?
Altıma araba üstüme ev yaptılar sağolsunlar. Yeter benim için
Bu siteyle hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu?
Birsürü insan tanıdım ve çoğu da bana çok şey kattı...
İnternete bağımlı mısınız?
internet bağımlısıyım doğrudur.
Forum realdeki sosyal hayatınız ıetkiledi mi?
Eskilerden Zuhat diye bir üyemiz vardı.. Ankara'da... Birbirimizihiç görmedik etmedik. Ankara'da kalmam gerekiyordu. sağolsunevinde misafir bile etti.. Sdn çok farklı bir dünya. Sorunun tam cevabı bu değil belki ama sosyal hayattır o da en nihayetinde
SDN'nin en sevdiğin yanı nedir?
Burası 2. ailem
SDN'de co admin olup sokakta kimsenin suratına bakmaması, dolmuşta sana yer vermemesi zoruna gidiyor mu? Biriyle tartıştığında " sen benim kim olduğumubiliyon mu?" diyor musun
Öyle deme yolda güneş gözlüğüynen dolaşıyorum
Yanında oturan biri telefonlar,laptopla vs SDN'ye girdiğinde kendini nasıl hissediyorsun? "İstesemseni banlarım ulen hihihi " diyor musun içinden
Hala denk gelmedi öyle biri yaa
Bence röportajın sorusu, Ali abiden
Galatasaray'ın kazanmış olacağı Beşiktaş maçındankaç farklı mağlup olmayı bekliyorsun?

Hayal görme Ali
Bir resim paylaşalım Pesimist'e ait.
Umarım beğenirsiniz röportajı, biz çok eğlendik
.
Abi Merhaba, bize kendini tanıtırmısın?
Kendimden bahsetmeyi hiç sevmiyorum

Tatlılığınız şeker fabrikasında çalışmaktan mı kaynaklanıyor?
Teşekkür ederim. Şeker Makina Fabrikası'nda çalışıyorum. Yani Şeker Fabrikalarına makine üretiyoruz. O yüzden yanlış tez

Evlenmeyi düşünüyor musunuz?
2 Sene sonra nasipse
Hayatta yaptığınız ençılgınca şey nedir?
Bloğum
Issız bir adaya düşseniz ve yanınıza birini alma hakkınız olsa, tercihinizi kimden yana kullanırdınız?
Annem
Olmazsa yapamam dediğiniz ve asla yapmam diyeceğiniz bir şey var mıdır?
Olmazsa olmazım bilgisayar, kesinlikle yapmam diyemem hiçbir şey için.. Hayat bu..
En beğendiğiniz huyunuz ve en sevmediğiniz huyunuz nedir
Huysuzun tekiyim

Pesimist kimdir?
Co-Admindir kendileri

Nelerden hoşlanır?
Beşiktaş maçlarını izlemekten.
En büyük eğlencesi nedir?
Bilgisayar
En sevdiği ve en sevmediği yönü nedir?
Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde

Gerçek mesleği nedir?
Elektronik teknikeri
Kızlarla arası nasıldır?
Kızlar bana hasta (yengen duymasın)

Pesimistlik gerçekten sagopa dinlediğin için mi, yoksa yazılarındaki karamsarlıktan mı?
Ayrıca bir yazar kimliğinde var, ne zaman yazmaya başladın abi?
Sagopa dinlediğim için... Yazılar da onla bağlantılı karamsar oldu tabi ki... 2006'da blogta yazmaya başladım... Ama ilk denemelerim 2000 de rap sözleri yazarak başladı..
Rap sözleri yazmak. Güzel bir hobi olsa gerek. Peki,hiç rap parça yaptın mı?
Gayet güzeldi.. Bir şeyler üretmek kadar güzel bir şey yok... Tüketmek yerine üretmek her zaman daha iyidir... Bir çok rap parçası yaptım.. Bir kaçını yayınladım sadece. Dinlemek isteyenler bloğumda bulabilir.. http://my.opera.com/bcaner
Peki,genel olarak üyeler sizden çekiniyor gibiler ne düşünüyorsun bu konuda?
Çekindiklerini sanmıyorum. Gördüğüm kadarıyla saygı duyuyorlar fazlasıyla... Olay bundan ibaret. İnşallah saygınlığımı hiçbir zaman yitirmem.. Hiç bir zaman burnum kaf dağında da olmadı. Herkesle gayet iyi anlaşıyorum..
Genelde yazan kişiler seçemez ama, en sevdiğin yazın hangisidir? Kendimi en iyi anlattım diyebileceğin?
Blogta tamamen kurmaca var.. Yani o yazılar beni anlatmıyor. Hayal ürünleri... En sevdiğim ve baş yapıtım dediğim yazı "Sevgili İntihar Mektubu"
Yazıdanbir kısım;
Az sonra bidondaki benzini üzerime dökeceğim.Ardından çakmağımla önce seni, sonra seninle kendimi tutuşturacağım. İkimiz de aynı anda yok olacağız. Bu belki de bir cehennem provası olur ne dersin?.. Hazır mısın sevgili intihar mektubu?.
Nereden geliyor bu BeşiktAŞK'lılık ?
Beşiktaş babanın oğluna borcudur. Benimki ödedi... Beşiktaşlıyım ölümüne... Terliklerime kupama kadar beşiktaş var evde de....
Bilgisayarda oyun oynar mısın?
Oyun oynarım. Fps'nin hastasıyım.. Call of Duty en sevdiğim
Düzenli okuduğun gazete?
Sabah, Fanatik
Avatarından esinlenerek merak ettiğim bir soru en sevdiğin oyuncu ve film?
En sevdiğim oyuncu Al pacino

Scarface'nin ayrı bir yeri var tabi bende ama testere serisini hiçbir filme değişmem
Ülkemizde sürekli kitap okuyan kişi sayısı çok az sen kitap okuma alışkınlığına sahip misin?
Okumaktan nefret ederim... Okumadan bu kadar güzel nasıl yazıyorsun diyenler çok... Okumak değil görmek beni cezbediyor. Yani film izlemek... En sevdiğim yazar diye bir şey söyleyemeceğim o yüzden malesef.
Yine de üyelerimize kitap okuma alışkanlığını kazanmasını öneriyorsun değil mi abi?
18 yaş altı üyelerimizin oranı fazla, dikkatini çekerim

Kitap okuyanların inanılmaz bir hitabet ve konuşma özelliği oluyor. Bu bir gerçek... Bende pek yok.. Evet büyük bir eksiklik.. Bu eksikliği istemeyenler varsa mutlaka okusunlar..

Güzeldi,sosyal mesajımızıda verdik

Twitter kullanmıyorsun, neden?
Kısıtlamalardan hoşlanmam

Rap dinlediğini ve bir süre de yaptığını söyledin, en sevdiğin Rapçi de sagopa
Sagopa bozdu.. çok bozdu.. öyle böyle bozmad ıönünü alamadık

Peki, yeni rapçilerden en çok sevdiğin kimdir?
Yenileri dinlemiyorum... Hiçbiri beş para etmez.
MT iyi ama... Gerçi pek yeni sayılmaz artık da...
Pesimist; Garanti Bankasının reklamlarında oynamayı düşündümü?
Üniversite zamanında kafa bonuskene düşünüyordum da onlar beni düşünemedi. Kötü oldu o aah ah

Bize Operayı anlatır mısın?
Güvenli,kararlı, hızlı... Hastasıyız dedeeee

İleride bir firefox kullanıcısı olacağını biliyor musun?
Şimdi öğrendim

Melek gibi bir insan olmana rağmen neden kötü çocuk pesimist diye teknoloji dünyasına ün saldın

Kötü çocuk diye değil kötü adam diye nam saldım. Eski halimi bilmezsin sen.. Neler çektirdim üyelere aah ah... Yaşlandım da duruldum biraz. Ama kılıcım hala keskin.
Bu güne kadar kaç bin üye banladın hatırlayabiliyor musun

1000 olmuştur.
Ne zaman evlenmeyi düşünüyosun, düğününe bizide çağırcan mı?
Tüm SDN'yi davet edeceğim. Altın getirmeyen gelmesin ama

Bircan Caner Toygu olarak [MENTION=376]pesimist[/MENTION] 'e sorup da öğrenmek istediğin şey nedir?
Veyahut tam tersi de makbuldur...
Pesimist'e sorum - Bu kadar karizma olmak zorunda mısın? Yok yok şaka p niye küçük harfle başlıyor diye sorardım.
Hayat nedir? Ölüm nedir? Bu ikisinin harmanlayıp ufak bi görüş belirtirmisin?
Hayat rüyadır, ölüm uyanmaktır. İnşallah uykunun en güzel anında uyandırılmayız..
SDN ile nasıl tanıştınız?
İzle öğrenlerin yeni çıktığında bir forumda link görmüştüm. Aaa ne güzel yapıyo la adamlar derken derkeeeen...
Ne Olacak Bu SDN'nin Hali ?
Bazılarının dediğinin aksine fazlasıyla yükselişteyiz ve devam edeceğiz.
Co-Adminlik mertebesine ne zaman terfi edildiniz ? Zorlukları nelerdir ?
Hava soğuktu hatırlıyorum 8 ay falan oldu sanırım. Zorluk olarak en tepedeki adamın bir altındasınız. Tüm mod.lardan ve forumdan sorumlusunuz. 100.000i geçik üyemiz olduğunu göz önünde bulundurursak sabır işi.. Tabi işinizi seviyorsanız tatlı zorluklar bunlar ve eğlenceli...
Sizce forum üyeleri, forumu etkin kullanabiliyorlar mı ? Yani daha çok günlük eğlenceler için mi kullanıyorlar yoksa gerçekten bir şeyler öğrenmek, yaratmak ya da sorunları çözerek yardımcı olmak için mi kullanıyorlar sizce ?
Üyeler forumun her bölümünü çok etkin bir şekilde kullanıyor. Yeni üyeler öğrenmek için giriyorlar genelde.. Öğreniyorlarda.. Zaten eski üyelere bakarsanız hepsi bilgi küpü maşallah.Tabi eğleniyorlar da forumda. Hepimiz eğleniyoruz ve yeni üyelere ya da hala öğrenmek isteyen isteyenlere yardımcı oluyoruz. Soru sorup da cevap alamamış üye sayısı çook çok azdır.
Forumda en başarılı moderatör kimdir?
Moderatörlerin hepsi gayet başarılı. Başarılı olmasalar bizle birlikte olmazlar. Özenle seçilmiş bir kadromuz var.
Forumda en yararlı bulduğunuz üye kimdir?
İsim vermeyelim

Her şeye rağmen en sevdiğiniz forumdaş kimdir?
Chimera (özledim valla)
Ne kadar para kazanıyorsunuz bu siteden?
Altıma araba üstüme ev yaptılar sağolsunlar. Yeter benim için

Bu siteyle hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu?
Birsürü insan tanıdım ve çoğu da bana çok şey kattı...
İnternete bağımlı mısınız?
internet bağımlısıyım doğrudur.
Forum realdeki sosyal hayatınız ıetkiledi mi?
Eskilerden Zuhat diye bir üyemiz vardı.. Ankara'da... Birbirimizihiç görmedik etmedik. Ankara'da kalmam gerekiyordu. sağolsunevinde misafir bile etti.. Sdn çok farklı bir dünya. Sorunun tam cevabı bu değil belki ama sosyal hayattır o da en nihayetinde

SDN'nin en sevdiğin yanı nedir?
Burası 2. ailem
SDN'de co admin olup sokakta kimsenin suratına bakmaması, dolmuşta sana yer vermemesi zoruna gidiyor mu? Biriyle tartıştığında " sen benim kim olduğumubiliyon mu?" diyor musun

Öyle deme yolda güneş gözlüğüynen dolaşıyorum
Yanında oturan biri telefonlar,laptopla vs SDN'ye girdiğinde kendini nasıl hissediyorsun? "İstesemseni banlarım ulen hihihi " diyor musun içinden

Hala denk gelmedi öyle biri yaa

Bence röportajın sorusu, Ali abiden
Galatasaray'ın kazanmış olacağı Beşiktaş maçındankaç farklı mağlup olmayı bekliyorsun?

Hayal görme Ali

Bir resim paylaşalım Pesimist'e ait.

Umarım beğenirsiniz röportajı, biz çok eğlendik