mendocino
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 81
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION]
kardeşimsin tanıştık memnun olduk
kardeşimsin tanıştık memnun olduk
sevgili furkan, çok etkilendim gerçekten. sevdiğim biriydin, şimdi daha çok sevdim tanıyınca...
dün gece bir konuya mesaj yazmıştım. bu mesajda onu incitmiş olabileceğimi düşündüm. o sırada mod olarak furkan nöbetteydi ve o konuya giden mesajları o onaylıyordu. daha evvelinden gördüğüm bir mesajı sebebiyle bunu asla onaylamayacağını düşündüm. fakat furkan kardeşim beni utandırdı ve su-i zan ettiğimi haykırdı adeta yüzüme, o mesajımı onaylamak suretiyle...
Allah Teala terörün belasını versin, nâ hak yere bu gibi güzide kardeşlerimizle aramıza kırgınlıklar düşürdü. bazen bilmeden, farkında olmadan hiçbir suçu günahı olmayan böyle furkan gibi temiz ve güzide kardeşlerimizi de incittik farkında olmadan. ateş düşünce fena yakıyor ortalığı, vesselam!
Furkan yahu.. daha foruma geldiği ilk günleri hatırlıyorumda ufacıktı o zaman Besledik büyüttük
Toplandınızda haraç mı kesiyorsunuz? Kızdırmayın beni çizerim nicklerinizin üstünü go go go :devil2: pardon bu @pesimist 'in lafıydı.
Kaptan sen ücretsiz bilet dağıtıyodun .
İyi hatırlattın furkan. Epeydir bilet hediye etmedim, ondan böyle hatlar karıştı.
Arada iç hatlar bileti bari keseyim ben en iyisi. :devil:
Tamam, tamam; fifty fifty kırışırız @OnLT
Alayım mı avatarını aşağı abi?
Bırak furkan 2 röportaj daha yapsın sonra çaktırmadan alırsın aşağı. 2 tane sonra sıra bana gelecek, benden önce hallet bir güzel ama
O zaman sıradaki röportaj senle abi haha Son şakasını yaptı desinler
Toplandınızda haraç mı kesiyorsunuz? Kızdırmayın beni çizerim nicklerinizin üstünü go go go :devil2: pardon bu @pesimist 'in lafıydı.
Bak sen Ömere:w00t: Dur sen bizimde elimize yetki geçecek elbet bir gün :devil:Biletler limitsiz biz de Yakarımm bu forumu!!!
Bak sen Ömere:w00t: Dur sen bizimde elimize yetki geçecek elbet bir gün :devil:
Olmadı 3 yeşil güçlerimizi birleştirir voltran oluştururuz