[RÖPORTAJ] by efsane'yi Yakından Tanıyalım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION]
kardeşimsin:D tanıştık memnun olduk:P

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
:) çok hoş olmuş, devamı kesinlikle olmalı.
üyeler de yapsın kendi arasında hatta :D

Reaksiyon puanı
10,327
sevgili furkan, çok etkilendim gerçekten. sevdiğim biriydin, şimdi daha çok sevdim tanıyınca...
dün gece bir konuya mesaj yazmıştım. bu mesajda onu incitmiş olabileceğimi düşündüm. o sırada mod olarak furkan nöbetteydi ve o konuya giden mesajları o onaylıyordu. daha evvelinden gördüğüm bir mesajı sebebiyle bunu asla onaylamayacağını düşündüm. fakat furkan kardeşim beni utandırdı ve su-i zan ettiğimi haykırdı adeta yüzüme, o mesajımı onaylamak suretiyle...

Allah Teala terörün belasını versin, nâ hak yere bu gibi güzide kardeşlerimizle aramıza kırgınlıklar düşürdü. bazen bilmeden, farkında olmadan hiçbir suçu günahı olmayan böyle furkan gibi temiz ve güzide kardeşlerimizi de incittik farkında olmadan. ateş düşünce fena yakıyor ortalığı, vesselam!

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
memnun oldum Furkan, aslında sdn diğer forumlardan biraz da bu yönüyle ayrılıyor; samimiyet.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aslında [MENTION=25201]cgrszone[/MENTION]yi unutmamak lazım fikri o ortaya atmıştı...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bence bir anket daha açılsın forumda az çok tanınan üyeler kendi istekleri doğrultusunda katılsın.Röportaj yapılsın.Maksat eğlenmek(işin aslı benle de röportaj yapılsın istiyorum.)Yöneticiler bitsin önce [MENTION=155903]1907[/MENTION] sonra ben :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Furkan yahu.. daha foruma geldiği ilk günleri hatırlıyorumda ufacıktı o zaman :D :D Besledik büyüttük :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
sevgili furkan, çok etkilendim gerçekten. sevdiğim biriydin, şimdi daha çok sevdim tanıyınca...
dün gece bir konuya mesaj yazmıştım. bu mesajda onu incitmiş olabileceğimi düşündüm. o sırada mod olarak furkan nöbetteydi ve o konuya giden mesajları o onaylıyordu. daha evvelinden gördüğüm bir mesajı sebebiyle bunu asla onaylamayacağını düşündüm. fakat furkan kardeşim beni utandırdı ve su-i zan ettiğimi haykırdı adeta yüzüme, o mesajımı onaylamak suretiyle...

Allah Teala terörün belasını versin, nâ hak yere bu gibi güzide kardeşlerimizle aramıza kırgınlıklar düşürdü. bazen bilmeden, farkında olmadan hiçbir suçu günahı olmayan böyle furkan gibi temiz ve güzide kardeşlerimizi de incittik farkında olmadan. ateş düşünce fena yakıyor ortalığı, vesselam!

Est. Kırgınlık olmaz abim birbirimize karşı. Elimden geldiğince tarafsız olmaya çalışıyorum. Umarım başarabiliyorumdur.

Furkan yahu.. daha foruma geldiği ilk günleri hatırlıyorumda ufacıktı o zaman :D :D Besledik büyüttük :D

Yaa, rütbelerin anlamını sormuştum :D:D:D. Altyapıdan yetiştim ben :P 12 milyon EURO ederim var :P :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Senin değerin parayla ölçülemez Furkancığım :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
OOo çok kıskanç gördüm seni [MENTION=25391]keyloger[/MENTION], tamam bundan sonraki ilk röportaj senin ben Troy'u kafalarım. Bu arada 100$'a patlar sana :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Ooo piyasaya bak :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Tamam, tamam; fifty fifty kırışırız [MENTION=26151]OnLT[/MENTION] :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Bırak furkan 2 röportaj daha yapsın sonra çaktırmadan alırsın aşağı. :D 2 tane sonra sıra bana gelecek, benden önce hallet bir güzel ama :D :D

O zaman sıradaki röportaj senle abi haha :D Son şakasını yaptı desinler :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Demirden korksaydık trene binmezdik key :D
Biz bu yola beyaz atlet ve boxerımızla çıktık :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Bak sen Ömere:w00t: Dur sen bizimde elimize yetki geçecek elbet bir gün :devil:
Olmadı 3 yeşil güçlerimizi birleştirir voltran oluştururuz:D

Bende ki yetki Pesi'de yok. :D Bu yetkiyi bıraktığımda da zor bulursun beni buralarda.. :D 3 yeşile kelle verdi dedirtmem arkamdan :D :D

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben byefsaneyi sakalli sac bas daginik uzun sacli eski greanpeace madalyonu takan basinda haci kepi elinde tesbihi olan tuhaf bi tip olarak tahmin etmistim :D belki de yanilmisiz belki de gercek ruhu boyle biridir bilemiycem artik :D