Soru Rootlanmış Telefonun Değeri Düşer Mi

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Benim grand prime plus model telefonum var ben bu telefonu satmayı planlıyorum. Bu telefonu önceden rootlamıştım fakat birkaç ay önce kaldırdım. Acaba bundan dolayı telefonun değeri düşer mi? (Şuan 175 ila 250 tl arasında bir değeri var.)

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Benim grand prime plus model telefonum var ben bu telefonu satmayı planlıyorum. Bu telefonu önceden rootlamıştım fakat birkaç ay önce kaldırdım. Acaba bundan dolayı telefonun değeri düşer mi? (Şuan 175 ila 250 tl arasında bir değeri var.)
Bir hard format at eski haline gelir forma attıktan sonra bişey olacağını sanmam fiyatı düşmez

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Satarken hard format at eski haline döner ve değeri düşmez.

Olive34

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Samsung Knox özelliği yoksa değeri düşmez bence.

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Eski model telefonlardandı sanırım bu. Kaldırınca bir sıkıntı olmaz, alacak kişi için de bir sıkıntı olmaz zaten. Değerinin düşmesi ancak telefonun garantisi varsa, varken rootlanmış ise düşebilir. Garantiyi önemseyen kişiler için tabi.