7000TL Telefon Önerisi?

Smofin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Pocophone’un oyunlarda çok iyi performans sergilemesi lazım. Nasıl sorunlarla karşılaşıyorsunuz? Optimize sorunu olabilir. Mesela pubgde exynos 9820’de performans sorunu ve bazı snapdragon kullanan cihazlarda araba kullanırken birkaç sorunlar varmış diye duydum.

İşlemci gücü olarak şu anda a12 bionic en iyisi ama snapdragon 855’in de oyun performansı seni üzmez. 3d touch olayı ise pubg gibi oyunlarda çok büyük avantaj veriyorlar diyorlarmış çünkü 4 el(claw) gibi hareket ederken vurabiliyorsun ama herkese göre olmayabilir.

Op7 pro,Red magic 3 ve Rog2’nin ekranı 60hz’den daha yüksek olduğu için bazı oyunlarda daha “kaymak-ımsı” hisler verir. WoT blitz ve c-ops gibi oyunlar bunu destekliyor. Maalesef tüm oyunlar bu tip ekranları desteklenmiyor ama destekleyen oyunlarda avantajlı olabilirsiniz.

Rog2 şu anda başka bir tencent yapımı oyunla işbirlik yaptı,pubg ile değil ama büyük ihtimalle pubgyle de yapabilirler.
Her türlü stabil sorun var hocam. İphone da böyle bi sorun yok ama. Ben de android seviyorum ama illallah ettim pixel experience caf rom kullandım, re rom kullandım miui pro kullandım yok abi olmuyor iphone kadar stabil olmuyor. Şimdi çıkacağım evden almaya gidiyorum sıfır kapalı kutu iphone xs max. Sadece arabada değil her türlü sıkıntı hocam. 3D toch zaten başlı başına bi alma sebebi :)

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Her türlü stabil sorun var hocam. İphone da böyle bi sorun yok ama. Ben de android seviyorum ama illallah ettim pixel experience caf rom kullandım, re rom kullandım miui pro kullandım yok abi olmuyor iphone kadar stabil olmuyor. Şimdi çıkacağım evden almaya gidiyorum sıfır kapalı kutu iphone xs max. Sadece arabada değil her türlü sıkıntı hocam. 3D toch zaten başlı başına bi alma sebebi :)
Ha o zaman şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın