[Root] Hafıza Kartına Uygulama/Oyun Data Taşıma Rehberi

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
superuserdan daha önce izin verme demiş olabilirsin superusera girip link2sd kaydı falan varsa sil uygulamaya girince tekrar sorsun veya link2sd yi tekrar kur

myupw2m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Link2SD hafıza kartımı okumadı görmedi bu işlemden sonra bilgisayarımada taktım görmedi bulamıyorum sd kartımı :( YARDIM LÜTFEN...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hikaye karta taşinan uygulamalar hata veriyor uygulama durduruldu hatasi aliyorum note 3 n90000q

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok teşekkürler, elinize sağlık, bu bilgiler çok işimize yaradı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ikinci bölum sdxt2 bulunamadı dıyo hocam yardımcı olıurmusunz usb ıle takıp yaptım ondan mı acaba kart okuyucum kayboldu da :/

Villager

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hocam dediğin gibi adımları uyguladım hafıza kartını bödüm ikiye telefona taktım uygulamayı kurup açtım sd kartı gördü yeniden başlat dedim ama boot etmiyor boot animation gelir ve hemen yeniden kapanıp açılıyor sürekli böyle devam ediyor sd kartı çıkartana kadar..
cihaz: Xperia M 15.1.C.2.8

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
kartı nasıl bölüğünü görebilir miyim şu resim gibi bi ekran görüntüsü alıp koyarsan bakabilirim

ye2.png

Villager

Asistan
Reaksiyon puanı
3
aynen böyle görünüyordu kart. şu an geri biçimlendirdim arkadaşım kullanmak isteyince kartı..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Primary olmasına, depolamanın önce ext in sonra yapılmasına dikkat etmişsen aklıma başka birşey gelmiyor. Telefona hafıza kartı açıkken de takılabiliyorsa o şekilde de denedin mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar niye bende böyle oldu anlamadım cihaz S4 rootlu gl to sd programı başta kullanırken çok iyiydi sonra bi hata çıktı durduruldu diye gl to sd ondan sonra 2 kere yeniden başlattım ve brick oluştu çok yavaşladı çöktü gibi ve hard reset yatım dün ve bugün yeniden dosya taşımaya çalıştım taşıdı ve yeniden başlattı ve gene brick oluştu ve şuan yazarken kendiliğinden açılıp kapanıyor şuan gene hard reset yapmayı düşünüyorum niye böyle oluyor? anlamadım yardımcı olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar niye bende böyle oldu anlamadım cihaz S4 rootlu gl to sd programı başta kullanırken çok iyiydi sonra bi hata çıktı durduruldu diye gl to sd ondan sonra 2 kere yeniden başlattım ve brick oluştu çok yavaşladı çöktü gibi ve hard reset yatım dün ve bugün yeniden dosya taşımaya çalıştım taşıdı ve yeniden başlattı ve gene brick oluştu ve şuan yazarken kendiliğinden açılıp kapanıyor şuan gene hard reset yapmayı düşünüyorum niye böyle oluyor? anlamadım yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar şimdi ben hard reset attım biraz önce cihaz S4 gtI95000 Android 4.3 soran olursa.
Directory bind ve foldermount gl to sd ile aynı işleve mi sahip?
Hangisi daha iyi ,bu sorunlar öbürlerinde olur mu?
Bu konu benim için çok önemli çünkü 8.92 GB sını kullanabiliyorum sadece sd kart 2 ye bölme o başarılı onu denemiştim ama büyük oyunlar sıkıntı.Bana yardım eden herkese teşekkür ederim ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Acill lazım çünkü

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Evet hepsi aynı işlevi yapar, folder mount iyidir bana göre.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam peki ilk başta hafıza kartımızı bölmüştük onu yeniden nasıl birleştiricez ?????

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hocam peki ilk başta hafıza kartımızı bölmüştük onu yeniden nasıl birleştiricez ?????

Yine aynı programla tüm bölümleri sil, unlocated olarak hepsi birleşecektir, sonra bölüm oluştur diyip hiç bölmeden tek bölüm oluşturabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Root erişim uyarısı alıyorum surekli. Hiçbir program taşıyamıyorum bi el atın lütfen

blackrossa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum Xperia L 4.2.2 rootlu tüm adımları yaptım fakat link2sd'yi açtığımda dediğiniz gibi ext vs. seçme yeri çıkmadı sd kartta ext yok diyor uygulamaların altında,defalaraca denedim fakat bi türlü yapamadım yardım edebilirmisiniz?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Telefonum Xperia L 4.2.2 rootlu tüm adımları yaptım fakat link2sd'yi açtığımda dediğiniz gibi ext vs. seçme yeri çıkmadı sd kartta ext yok diyor uygulamaların altında,defalaraca denedim fakat bi türlü yapamadım yardım edebilirmisiniz?
Hafıza kartını bölememişsin o zaman. Atıyorum hafıza kartın 16 gb. Sen 5 gb ext alanına ayırıp böldüysen böldüğün kısım, hafıza kartını pcye taktığında görünmemeli. Yani hafıza kartından 5gb eksilmeli.

blackrossa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hafıza kartını bölememişsin o zaman. Atıyorum hafıza kartın 16 gb. Sen 5 gb ext alanına ayırıp böldüysen böldüğün kısım, hafıza kartını pcye taktığında görünmemeli. Yani hafıza kartından 5gb eksilmeli.

HAfıza kartı 8 gb ve 5 depolama 2 ext ayırdım fakat bilgisayarda gözükmedi.Hafıza kartı tekrar deneyeyim birde telefonda
telefon hafızası dahili hafıza ve ve sd kart var. herhangi bir değişiklik yapmama gerek yok değilmi?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
HAfıza kartı 8 gb ve 5 depolama 2 ext ayırdım fakat bilgisayarda gözükmedi.Hafıza kartı tekrar deneyeyim birde telefonda
telefon hafızası dahili hafıza ve ve sd kart var. herhangi bir değişiklik yapmama gerek yok değilmi?
Dostum dediğinden bek bisey anlamadım. Biraz düzenli yaz.
Gözükmedi derken 8 lik kart hala eski boyutunda mi gözüküyor yoksa eksilmiş olarak mi ?

blackrossa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam iste bölememissin. Adımları en bastan dikkatli bir sekilde uygulayıp hafıza kartını böl.

Evet bölünmemiş ^^ şimdi 5.40 gb gözüküyor.Adımları uyguladım yeniden başlatamadım çünkü açılacakken sony yazısı yanıp sönmeye başladı telefon açılmıyor :D Sd karta atalım diye telefonu göçerttim herhalde ^^

Yanıp yanıp söüyor açılma ekranı geliyor sonra yine devam.
Hafıza kartını çıkardım çalıştı tekrardan. Ne yapmalıyım?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hafıza kartını telefon da görmüyor artık taşıma olayından vazgeçtim. Sd kartı nasıl formatlamalıyım tekrar çalışması için?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tamam halletim. Ya program yada hafıza kartı cacık.Tekrar denemeye gerek yok :)