Root attım ve play store yi sildim geri yükleyemiyorum.

OsmanARSLANN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar root attım telefona sonra uygulama ile play store, play müzik, youtube gibi ön yüklü uygulamaları sildim amacım eski versiyonu silip yenisini yüklemek, yeniyi yükleyince hafızam çok az kalıyor.
Şimdi sildikten sonra google uygulamalarını geri yükleyemiyorum, yeterli hafıza kalmadı hatası alıyorum ama 1 gb boş alanım var lütfen yardım edin.....

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Uygulamaları silmek için hangi uygulamayı kullandın? Kullandığın uygulama uygulamaları silmeden önce yedeklemiş olabilir eğer öyle ise (büyük ihtimal öyledir) sildigin uygulamaların uygulama içindeki yedeklerini bulmaya çalış!

O

ogunbugun

SDN Okuru
Ayni hatayi bende yaptim ve surekli hata mesaji aliyorum. Google play yuklesemde mailimi tanimiyo zaten acilmiyo senkronize olmuyo vs vs. Kinguser ile root attim. Yedekleme falanda yoktu. Hard soft ne format varsa attim geri gelir umuduyla, tik yok.onerisi bilgisi tecrubesi olan varmi?

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Kardeşim telefonun Sony veya LG ise çözümü var, başka tel se geçmiş olsun

karamanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Panik yapmana gerek yok GAPPS dosyası yükleyeceksin Cwm moda getir telefonu hafıza kartına attığın GAPPS.rar dosyasını install yap tamamdır.