ROM

Idk47Idk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selam arkadaşlar boş yapmadan direkt konuya gireceğim. Elimde A3 2015 için bir ROM var bu rom nasıl kendi telefonuma (A7 2015) portlayabilirim? Kendim yeni bir ROM yapmaya çalıştım bir yere kadar geldim ama o noktadan sonra kafam çok fazla karıştı ya flashladıktan sonra ya brick olursa falan diye endişelendim o yüzden bıraktım.

Şimdiden teşekkürler.

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
Herkese selam arkadaşlar boş yapmadan direkt konuya gireceğim. Elimde A3 2015 için bir ROM var bu rom nasıl kendi telefonuma (A7 2015) portlayabilirim? Kendim yeni bir ROM yapmaya çalıştım bir yere kadar geldim ama o noktadan sonra kafam çok fazla karıştı ya flashladıktan sonra ya brick olursa falan diye endişelendim o yüzden bıraktım.

Şimdiden teşekkürler.
İşlemcileri aynı değil ve donanımları uyuşmuyor. Portlamak biraz zor olabilir. Başka telefonlara portlama yapılırken aynı işlemci kullanmasına ve donanımın benzer olmasına dikkat edilir.

Idk47Idk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu telefon için maalesef bir ROM bulamadım o yüzden galiba portlamayı deneyeceğim. Bana vaktiniz varsa eğer nasıl portlayabileceğimi anlatabilir misiniz? İstemezseniz hoş karşılarım tabii kimsenin bir zorunluluğu yok. :)
İyi forumlar.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bir de haydi diyelim portladım bu ROMu, benim telefonumun OS sürümü 6.0.1 fakat elimde bulunan ROM 7.1.1; bunun bir sakıncası var mıdır?

---- Mesajlar birleştirildi ----

ROM Linki;
https://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/development/rom-sep-8-5-galaxy-a8-2018-rom-t3754851

Son düzenleme: