Rıdvan Dilmen: ''Böyle bir hakem görmedim''

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Maçın isviçreli hakemi Busacca ve yardımcıları, yarı finale yakışmadı. Almanya'nın mutlak sarı kartlık pozisyonlarını görmezden gelip, Türkiye'nin çoğu atağını ofsayt ile kesti. Maçın yan hakemi, tarafalılığını, öylesine abarttı ki, Türkiye'nin ikinci golünde kurallar gereği orta sahaya doğru koşması gerekirken, üzüntüden yerinde dondu kaldı.

Rıdvan Dilmen'in gözünden kaçmayan bu olumsuz ve yanlış kararlar hakemin karşılaşmaya gölge düşürdüğünün adeta kanıtıydı. İşte Dilmen'in açıklamalarından satırbaşları:

Rıdvan Dilmen: Yan hakem bütün toplarımızı kesti. Bütün ataklarımızın önüne geçti. Senelerdir futbol oynuyorum böyle bir hakem görmedim. Hareketleri hep kastiydi. Böyle bir hakem görmedim, bu hakem futboldan silinmeli. Türkiye'deki hakemleere şükretmeli. Kendi hakemlerimizi eleştiriyoruz ama onlar faul yapınca kart yok, bize gelince ilk gösterilen şey kart. Olacak şey değil!

kaynak: http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=48338

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hakem gercekten cok kotu bir yonetim sergiledi aslında kotuden cok taraflı ne de olsa son 4 macı boyle oynadık ..

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
wwhirlwind dedi ki:
hakem gercekten cok kotu bir yonetim sergiledi aslında kotuden cok taraflı ne de olsa son 4 macı boyle oynadık ..
Avrupa içinde "Türk" geçen şeylere karşı hiç tarafsız olabilmiş mi ki?.. o.O

Ben de böyle rezillik görmedim açıkçası... >X<

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kötü olsa yine iyi anasını ağlattı maçın.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Spiker arkadaş nazar değdirdi.İlk 20-25 dk maçı güzel yönetti,spikerde bunu dile getirdi sonra böyle oldu :S Yanlış hatırlamıyorsam aynısı geçen maçta da oldu :S