Bu kadar yanlı hakem olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
rüştünün eline dokunmuyor bile ayağının ucuyla topa vuruyor ..

inleyen nağmeler bunlar :D

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok güzel gözlükler takmışsınız bi camı sarı öteki kırmızı o gözlüğü çıkarın öyle konuşalım... arada 2.ci bi fark olmayan bir pozisyon war ortada gsninki gol bjk'ninki değil.. hakemlerde de aynı gözlük war işte sorun da burda ya zaten ;)

bende diyorum ki ikisi de gol verilmeliydi hata bu maçta değil hata önceki maçta ama siz kendinizi haklı çıkarmak için ikisi de gol diyemiyorsunuz neden çünkü hakemler işinize geldiğinde doğrular işinize gelmediğinde (arkadaş alıntı yapmış zaten yapılan yorumlardan bir örneği) hakemlerden daha kötü kimse yok! çifte standart olmasın bir takım ne 3 büyükten biri diye kayırılsın ne de alın teriyle oynayan takımlar ezilsin..

(Beşiktaşlıyım mustafa denizlinin bu takımın başında küme düşmemeye oynayacak kadar kötü olmasını istiyorum yönetimin gitmesini istiyorum ama kalkıp ligimiz çok güzel hakemler çok iyi derseniz de Kalbimdeki Siyah Beyaz aşkla gerçekleri de önünüze koyarım ;) )

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkaşıdaşım ligimiz ve hakemlerin çok iyi olduğunu savunmuyoruz, yani en azından ben savunmuyorum :) mesela zırta pırta sarıkart çıkarılmasına karşıyım veya kayrılmaya karşıyım. Ama söyledim nedenini kurallar sadece olayları ayırt etmek içn kullanılır eğer sen kuralı tek bir şart gibi kabul edersen topa dokundauktan sonra her türlü hareket yanlış. Bu düşünce yanlış futbol oynuyoz Dünyanın her yerinden geçen fizik kuralları ordada geçiyor, orada yazdığımı tekrar düşün rüştüyemi vursun topa mı. 2+2 her zaman 4 etmez bunu herkez kafasına koysun.. Ve inanıyorum ki biz bu kadar hakem konuşmasak onlar daha düzgün maç yönetecek...
Saygılar..
(Bir daha cevap yazmayacağım konu çok cıvıttı,aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum artık ya kaç gündür çektiimiz yetti :)) )