Reyes, Forlan, Ujfalusi borsaya bildirildi! Ujfalusi Galatasaray'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sallayın şunları yahu.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İzlemeyen varsa sonuna kadar izlesin...

[SDNTV3]http://ntvmsnbc-video.mncdn.net/FlvFiles/0000030119.flv[/SDNTV3]

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Benim çok da umrumda değil açıkçası, Drogba-Forlan olmaz başkası olur. Nasılsa kaliteli bir adam alacağız, en azından Stancu'dan iyisini alacağımız kesin. Başkan işini bilir, takılmayın bunlara.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Şu adını söyleyemediğim ufaluşi gelmesinde diğer 2sini kapıda karşılarım. :D

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ntv spor yalan yanlış haber yapmaz, ama bazı siteler varki sırf ilgi çekebilmek için haberi saptırmaya çalışıyorlar.

işte ntvsporun yeni haberi: tıkla

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O haber yeni değil, daha önceki sayfalarda verdim.

Ayrıca NTV Spor yalan haberin kralını yapar. :D Kime hizmet ettikleri de bellidir. :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
yok onu biliyorum. yanlış haber yapmaz diyorlar ya onu gösterdim :)

teknomax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok onu biliyorum. yanlış haber yapmaz diyorlar ya onu gösterdim :)

hımm pardon :)

oradaki buradaki haberlere ne diye bakıyorsunuz. Bu takımların kendi resmi siteleri yok mu gidip ordan takip edin ;) Fenerbahçe almış mesela Sezer Öztürk'ü adamlar kendi sitelerinden duyurmuslar. Kasmaya gerek yok gelsin yıldızlar da rekabet olsun ligde :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
resmi sitede açıklansın aynen ondan sonra :)

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Forlan naz yapıyor

Galatasaray'ın önümüzdeki hafta Reyes ve Ujfalusi ile sözleşme imzalayacağı ancak Diego Forlan'ın sözleşme imzalama süresinin biraz daha uzayabileceği öğrenildi.

Madrid'de Galatasaray başkanı Ünal Aysal yöneticiler ve Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo arasındaki pazarlık sırasında Reyes ve Ujfalusi'nin menajerlerine telefonla ulaşarak görüşmenin tüm detayları paylaşılırken, her iki futbolcu için kesin olarak anlaşmaya varıldığı" taraflarca teyid edildi.

Madrid'deki pazarlık sırasında Diego Forlan ve menajerine tüm aramalara rağmen ulaşılamazken, İspanyol kulübü başkanı Enrique Cerezo'un, başkan Ünal Aysal'a "Siz hiç merak etmeyin, Forlan'ı Galatasaray'a gitmasi için ben ikna edeceğim. Sorun çıkacağın düşünmüyorum" diye söz verdiği öğrenildi.

Uruguay'lı futbolcunun hem aldığı ücretin yüksek olması, hem de futbol yaşantısını Türkiye'de devam etmek istememesi, transferi zorlaştıran en önemli etken olarak görülüyor.

Ancak Galatasaray başkanı Ünal Aysal, Abdi İpekçi'de dostlarıyla yaptığı sohbette, Madrid'deki pazarlık sürecini anlattı ve "Herşey çok iyi gidiyor. Hepsiyle anlaşma şansımız yüzde %80... Reyes ve Ujfalusi'nin transferinde hiçbir sorun gözükmüyor. Eğer Forlan'ı çözemezsek, yerine olağanüstü alternatiflerimiz var" dediği ifade edildi.

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden As'ın bugünkü manşetinde "Simao'da Forlan'ı Beşiktaş teklif etmiş ama oyuncu kabul etmemişti. Dieo Türkiye'de futbol oynamaya sıcak bakmıyor ama yine de menajerlerin görüşmeleri olanca hızıyla devam ediyor." görüşlerine yer verirken Ujfalusi'nin "Galatasaray'ın teklifi çok cazip kaçırmayı düşünmüyorum." açıklamasıda yer buldu.

LİGTV

Reaksiyon puanı
10,327
resmi sitede açıklansın aynen ondan sonra :)

kesinlikle...
ben beşiktaşın alamadığı bir oyuncuyu galatasarayın ikna edebileceğinden şüpheliyim.
aha yazdım buraya!
galatasaray şöhretli futbolculardan ancak emekliliği gelmiş, posası çıkmış ve tatil gözleyen paragözleri alabilir...
mesela guti gibi...
gerçi o bile hala naz yapıyor ya!

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Seyyah, çok gezmekten başına güneş geçmiş senin :D

Reaksiyon puanı
10,327
Seyyah, çok gezmekten başına güneş geçmiş senin :D

valla ağam, güneş beni mi çarpmış, yoksa sizin hayallerinizi mi görecez nasıl olsa...
merak etmeyin, az kaldı...
aha meydan burası, sora sözlerimi alıntı yapar, "işte güneş'in çarptığı adam" dersin.
ama imzayı attırdığınız gün! :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
kesinlikle...
ben beşiktaşın alamadığı bir oyuncuyu galatasarayın ikna edebileceğinden şüpheliyim.
aha yazdım buraya!
galatasaray şöhretli futbolculardan ancak emekliliği gelmiş, posası çıkmış ve tatil gözleyen paragözleri alabilir...
mesela guti gibi...

Neden alamasın yahu? :) Ayrıca Beşiktaş alamadı değil, şartlar uygun olmadı diyelim. Çünkü yarım saatte bitirilebilirdi transfer. Serdal Adalı çıktı ve açıkladı; Yıllık şu kadar istiyor, şu kadar da toplam maliyeti var. Biz de takım içi dengeleri bozmamak adına verebileceğimiz en üst rakamı teklif ettik ve beklemeye geçtik. Bundan sonrasına kendisi karar verecek dedi ve olmayınca da alternatiflere yöneldi.
Yani velhasılı kelam Galatasaray adamın istediği parayı verirse gelir, çatır çatır da oynar bana göre.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
kesinlikle...
aha yazdım buraya!
mesela guti gibi...

Güldürdün beni. :D

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
inşallah yarın açıklanır ya

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bu iş sakat gibi duruyor ama bekleyip görelim... :)

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Her geçen gün oyuncu 1500 kere fikir değiştirir. O yüzden oyuncuyla anlaştın mı şak diye kontratı imzalatmak gerek :D

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Reyes, Forlana aptal anlamında kullanılan ''sarışın'' demiş... Bu iş zor görünüyor boşuna heveslenmeyin..!

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
3üde bi gelse var ya o zaman ne güzel olur, herkes laf yapıyordu neyse