Reyes, Forlan, Ujfalusi borsaya bildirildi! Ujfalusi Galatasaray'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir Fenerli olarak müthiş tebrik ederim kuru kuru değil yani :) Resmen Madridin beli kırıldı. Ne kadar ödenecek çok merak ediyorum şuan.

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Lig TV Haber Müdürü Bahadır Havadır'ın haberine göre Atletico ile üç oyuncunun bonservisi konusunda anlaşma sağlanırken, oyuncularla henüz pazarlığa girilmedi.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Kaç yıldır ha Fenere geldi Bjk ye geldi derken bizim başkan iki günde halletti :D Forlaaaaannnn :D o değilde reYES :D

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
güzel transferler fenerbahçeli olarak sevindim. Boşa paralar verilmesin futbolculara şöyle oyuncular getirin işte. Türkiye için GS için hayırlı olsun...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bu fatih terimden hiç bir şey olmaz.fazla değil ilk yarının bitimiyle gs taraftarı terim istifa demeye başlarlar.bunu bir yere yazın.bu takım ilk 4 bile oynayamaz.bunuda yazın.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Lig TV Haber Müdürü Bahadır Havadır'ın haberine göre Atletico ile üç oyuncunun bonservisi konusunda anlaşma sağlanırken, oyuncularla henüz pazarlığa girilmedi.

İşte daha oyuncularla görüşülecek. bence acele etmeyin sakin olun:)

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Adam Twiterde yazmış bakın ne yazmış? "Beşiktaş,Galatasaray'ın Forlan'la anlaştığını borsaya bildirdi." :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Fenerbahçeli olarak tebrik ediyorum. Türk futbolu adına büyük iş.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Forlan ve Reyes çok iyi transferler, tebrik etmek lazım Galatasaray yönetimini. Ancak ben bu transferlere kaça para vereceklerini de merak ediyorum, müthiş maliyetleri var bu adamların. Bonservisler için ödenecekler dışında, alacakları yıllık garanti paralara ve maç başı ücretlerine bakmak lazım. Sadece Forlan için 3 yıllık 21.5 milyon euro maliyeti var deniliyordu. Hepsi totalde nasıl bir rakama ulaşacak, hesabını iyi yapmak lazım. Bu paraların verileceği garanti edilmişse de helal olsun derim, iyi para varmış... Sağlam takım olacak Galatasaray.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Arda Turan : Başkanım Madride gitmek istiyorum..!
Ünal Aysal : Hayır..! Madride gitmiyorsun..! Madrid buraya geliyor..!
bu hoşmuş :D
patlamazlar inşallah

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Ooo bu adamlar Gs'ye gelirse bende Gs'li olurum valla :D Fenerden bekliyoruz böyle transferler :crying:

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tatilemi geliyolar diyenlerde bilirler ispanyadan tatile getirdikleri futbolcuları(guiza):4:

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
LİG TV' ye göre: ' Galatasaray üç yıldız için Atletico Madrid ile anlaştı ancak henüz futbolcularla pazarlık yapılmadı.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
oyuncularla yapılan pazarlık daha önemli gelsinler performanslarını merak ediyorum
sadece lige yoğunlaşacaklarından sanırsam yeterli performansı gösterebilirler :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
KAP çöktü mü yoksa ben mi açamıyorum? :D:D