[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bunu direk normal ilk sayfadaki yöntemle kurabiliriz değilmi? yoksa önce 4.2 ye dönüp sonramı yüklemem lazım.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almanya 20D 32GB lık için ROM hangisi arkadaşlar? birde 142/143/144/145 diye numaralandırılarak koyulmus, en son stabil olan hangisi acaba yardımcı olabilirmisiniz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Almanya 20D 32GB lık için ROM hangisi arkadaşlar? birde 142/143/144/145 diye numaralandırılarak koyulmus, en son stabil olan hangisi acaba yardımcı olabilirmisiniz?

Konuyu okusaydın bunu yazmana gerek kalmayacaktı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yukarıda wikings arkadaşın verdiği romu yüklerken error diye bir hata alıyorum ve retr diyor yapıyorum yine aynı. telefon öylece kaldı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yukarıda wikings arkadaşın verdiği romu yüklerken error diye bir hata alıyorum ve retr diyor yapıyorum yine aynı. telefon öylece kaldı.
baktım dostum gelirştirici seçenekleri sanırım açık değildi onu açtım. yazılanları yaptım ama sonuç aynı. verdiğin romu yüklerken bu hatayı alıyorum. ama türkiye romunu yükleyebiliyorum romla ilgli bir sıkıntı olablirmi acaba bu

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
baktım dostum gelirştirici seçenekleri sanırım açık değildi onu açtım. yazılanları yaptım ama sonuç aynı. verdiğin romu yüklerken bu hatayı alıyorum. ama türkiye romunu yükleyebiliyorum romla ilgli bir sıkıntı olablirmi acaba bu

Stock TR romu yükleyebiliyorsan diğer tüm romları yükleyebilirsin. Büyük ihtimal indirme işlemi yapılırken kesinti yaşandı bazı dosyalar inmedi bu yüzden yüklenmiyor. Baştan indirmeyi deneyin.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

Telefon bootloop tan kaldı ve rom yüklemem gerekiyor. Almanya 20d romunu indirdim. Tüm sürücülerim kurulu.

- windows/system32/drivers/etc dizinindeki Host dosyasını Not Defteri ile açıp, 127.0.0.1 csmg.lgmobile.com satırını ekleyip kaydediyoruz. (Eğer üzerine yazmanıza izin vermez ve kaydetmezse, Host dosyasını masaüstüne kopyalayın. Değişiklikleri orada yapıp kaydedin ve eski yerine yapıştırıp eskisiyle değiştirin).

Hocam buraya kadar işlemi tamamladım.

Gg1jnHJ.png

En son bu işlemi yaptım ve daha devamını anlayamadım yazdıklarınızın. Yardımınızı bekliyorum.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

Telefon bootloop tan kaldı ve rom yüklemem gerekiyor. Almanya 20d romunu indirdim. Tüm sürücülerim kurulu.

Hocam buraya kadar işlemi tamamladım.

Gg1jnHJ.png

En son bu işlemi yaptım ve daha devamını anlayamadım yazdıklarınızın. Yardımınızı bekliyorum.

Automatic.....vbs ye bas gelen şeylere ok de r&d tool açlcak sağ alt tarafta bi ikon gelcek üstüne bas on yazcak sonra yazıdan kdz yi kur bilmem anlatabildim mi :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Automatic.....vbs ye bas gelen şeylere ok de r&d tool açlcak sağ alt tarafta bi ikon gelcek üstüne bas on yazcak sonra yazıdan kdz yi kur bilmem anlatabildim mi :)

Hayır yine anlamadım. Hangi programa giriyoruz, sırasıyla neler yapıyoruz hala anlamadım. Sanırım algılarımda sorun var ya da siz ben biliyor muşum gibi anlatıyorsunuz.

EDIT; tamam şimdi çözdüm, geç bastı biraz :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Hayır yine anlamadım. Hangi programa giriyoruz, sırasıyla neler yapıyoruz hala anlamadım. Sanırım algılarımda sorun var ya da siz ben biliyor muşum gibi anlatıyorsunuz.

Bloother in verdiği dosyaları indirip bi klasöre çıkarn flashtool un içinde automatic ...vbs dosyası var onu açp gelen uyarılara ok deyin sürücüleri fln kurcak sonra r&d tool açlcak buradan select type 3GQCT Phone mod DIAG seçip kdz dosyamızı seçip. Alttan normal web upgrade test >upgrade start diye devam edelim :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

EDIT; tamam şimdi çözdüm, geç bastı biraz :)

Hocam sen benim facebook sayfama neden bakmıyorsun? :D Root yapmayı twrp yüklemeyi Stock rom yüklemeyi videolu anlatımını yaptım cok cabuk işini halledebilirdin :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
R D upgrade tool yaklaşık 20 sn lik kitlendi ve bu fail ekranı karşıma çıktı:

xx8kUcv.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -
@<span class="highlight"><b><a href="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=380082" target="_blank">Vikings</a></b></span> facebook sayfanı paylaşır mısın.

Arkadaşla bir şey fark ettim de normalde rom yüklerken dil ekranı çıkması lazım, ama bende çıkmıyor, sanırım tüm sorun buradan kaynaklı.

[video=youtube;xVcZpQhQYnk]https://www.youtube.com/watch?v=xVcZpQhQYnk[/video] Videodaki 2.05 sahnesini kastediyorum.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

xx8kUcv.png

@<span class="highlight"><b><a href="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=380082" target="_blank">Vikings</a></b></span> facebook sayfanı paylaşır mısın.

Arkadaşla bir şey fark ettim de normalde rom yüklerken dil ekranı çıkması lazım, ama bende çıkmıyor, sanırım tüm sorun buradan kaynaklı.

[video=youtube;xVcZpQhQYnk]https://www.youtube.com/watch?v=xVcZpQhQYnk[/video] Videodaki 2.05 sahnesini kastediyorum.

Hocam alttaki normal web upgradeye basmanz gerekiyo siz yukardakine bastınız sanırım

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

xx8kUcv.png

@<span class="highlight"><b><a rel="nofollow" href="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=380082" target="_blank">Vikings</a></b></span> facebook sayfanı paylaşır mısın.

Öncellikle pcdeki tüm güvenlik duvarlarını virüs programlarını falan filan kapat.

http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=UW00120120425 LGnin sitesinden verdiğim link bu lg nin driverleri büyük ihtimal bunu tekrar kurduktan sonra düzelecektir. Bu arada virüs ve güvenlik duvarlarını kapattıktan sonra şunu indir tekrardan ve diğerini pcden kaldır.

http://dl-1.va.us.xda-developers.co....zip?key=1nlKETsTGUXXbxv00HcL8w&ts=1401919167

Bu R&D Test Tool açmak için gerekli program işte.

şimdi yapman gerekenleri söylüyorum: LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix.zip dosyasını ve klasörleri sil pcden. Ardından verdiğim üstteki 2 linki indir. LG driveri yükle bilgisayarına diğer zip. yada rar. dosyasını masa üstüne koy ve pcyi yeniden başlat. Ardından verdiğim LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix programı bir klasöre cıkart içindeki herşeyi ordan tekrar Ottomatick offline preacude falan yazıyor ona tıkla aç programı bu sefer cıkması lazım.

Bu arada fark ettimki programda Start uprageye basmışsın ona basmayacaksın. Aşağıdaki normal wep uprage test butonuna basıcaksın karşına cıkan yerden uprage start diyeceksin sonra kırmızı cizgi dolucak ve ülke dil falan soran yer gelicek orayı elleme ok de sonra yüklemeye başlayacak.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Verdiğiniz 2. link ölmüş sanırım.

o zaman açtığım konudaki LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix 'ı tekrardan indirin. Zaten benim verdiğimde aynısı :D sadece indirdikten sonra CTRL + J yapıp alttaki linki attım o yüzden indirmemiştir büyük ihtimal kusura bakma :P

Hea öyle yapalım o zaman, zaten birazdan [MENTION=391056]Ozzynight[/MENTION] 'a TW üzerinden almanya 20D yükleyecem sonra sanada yükleyelim istersen? [MENTION=4145]meme[/MENTION]goren

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Alttaki ile yapınca burada kalıyor zaten. Daha devam etmiyor. Dil ekranı gelmesi lazım burada ama gelmiyor.

MuxKIzA.jpg
Öncelikle mutlaka (varsa) antivirus programını devre dışı bırak.
Şunlardan emin olalım.
Lgmobileax klasörünü silip konuda verdiğim klasörü onun yerine yapıştırdın mı?
Host dosyasına, belirttiğim satırı ekledin mi? Dikkat! Bazen üzerine yazmaya izin vermez. Ayrı bir txt dosyası oluşturur. Bu iş görmez. Üzerine yazması gerekir. Host dosyasının uzantısı değişmemeli.
Bunlardan eminsek devam edicez.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada sanırım win8 kullanıyorsun. Win7 olursa daha iyi olur.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Şunlardan emin olalım.
Host dosyasına, belirttiğim satırı ekledin mi? Dikkat! Bazen üzerine yazmaya izin vermez. Ayrı bir txt dosyası oluşturur. Bu iş görmez. Üzerine yazması gerekir. Host dosyasının uzantısı değişmemeli.

TW ile bağlansam ben herşeyi kontrol eder yaparımda arkadaşlar AFK sanırım :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Şunlardan emin olalım.

Bunlardan eminim hocam.

Bu arada Teamwiewer açabiliriz.