S
SDN Okuru
SDN Okuru
bu resmi firmvare sitesinde 145 sıra numarası olan rommu acaba?
bu resmi firmvare sitesinde 145 sıra numarası olan rommu acaba?
bunu direk normal ilk sayfadaki yöntemle kurabiliriz değilmi? yoksa önce 4.2 ye dönüp sonramı yüklemem lazım.
Normal Flashtool ile yükleyin. Geri dönmenize gerek yok.
Almanya 20D 32GB lık için ROM hangisi arkadaşlar? birde 142/143/144/145 diye numaralandırılarak koyulmus, en son stabil olan hangisi acaba yardımcı olabilirmisiniz?
arkadaşlar yukarıda wikings arkadaşın verdiği romu yüklerken error diye bir hata alıyorum ve retr diyor yapıyorum yine aynı. telefon öylece kaldı.
baktım dostum gelirştirici seçenekleri sanırım açık değildi onu açtım. yazılanları yaptım ama sonuç aynı. verdiğin romu yüklerken bu hatayı alıyorum. ama türkiye romunu yükleyebiliyorum romla ilgli bir sıkıntı olablirmi acaba buarkadaşlar yukarıda wikings arkadaşın verdiği romu yüklerken error diye bir hata alıyorum ve retr diyor yapıyorum yine aynı. telefon öylece kaldı.
baktım dostum gelirştirici seçenekleri sanırım açık değildi onu açtım. yazılanları yaptım ama sonuç aynı. verdiğin romu yüklerken bu hatayı alıyorum. ama türkiye romunu yükleyebiliyorum romla ilgli bir sıkıntı olablirmi acaba bu
- windows/system32/drivers/etc dizinindeki Host dosyasını Not Defteri ile açıp, 127.0.0.1 csmg.lgmobile.com satırını ekleyip kaydediyoruz. (Eğer üzerine yazmanıza izin vermez ve kaydetmezse, Host dosyasını masaüstüne kopyalayın. Değişiklikleri orada yapıp kaydedin ve eski yerine yapıştırıp eskisiyle değiştirin).
Telefon bootloop tan kaldı ve rom yüklemem gerekiyor. Almanya 20d romunu indirdim. Tüm sürücülerim kurulu.
Hocam buraya kadar işlemi tamamladım.
![]()
En son bu işlemi yaptım ve daha devamını anlayamadım yazdıklarınızın. Yardımınızı bekliyorum.
Automatic.....vbs ye bas gelen şeylere ok de r&d tool açlcak sağ alt tarafta bi ikon gelcek üstüne bas on yazcak sonra yazıdan kdz yi kur bilmem anlatabildim mi![]()
Hayır yine anlamadım. Hangi programa giriyoruz, sırasıyla neler yapıyoruz hala anlamadım. Sanırım algılarımda sorun var ya da siz ben biliyor muşum gibi anlatıyorsunuz.
Hayır yine anlamadım. Hangi programa giriyoruz, sırasıyla neler yapıyoruz hala anlamadım. Sanırım algılarımda sorun var ya da siz ben biliyor muşum gibi anlatıyorsunuz.
EDIT; tamam şimdi çözdüm, geç bastı biraz![]()
R D upgrade tool yaklaşık 20 sn lik kitlendi ve bu fail ekranı karşıma çıktı:
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@<span class="highlight"><b><a href="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=380082" target="_blank">Vikings</a></b></span> facebook sayfanı paylaşır mısın.
Arkadaşla bir şey fark ettim de normalde rom yüklerken dil ekranı çıkması lazım, ama bende çıkmıyor, sanırım tüm sorun buradan kaynaklı.
[video=youtube;xVcZpQhQYnk]https://www.youtube.com/watch?v=xVcZpQhQYnk[/video] Videodaki 2.05 sahnesini kastediyorum.
R D upgrade tool yaklaşık 20 sn lik kitlendi ve bu fail ekranı karşıma çıktı:
![]()
@<span class="highlight"><b><a rel="nofollow" href="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=380082" target="_blank">Vikings</a></b></span> facebook sayfanı paylaşır mısın.
Arkadaşla bir şey fark ettim de normalde rom yüklerken dil ekranı çıkması lazım, ama bende çıkmıyor, sanırım tüm sorun buradan kaynaklı.
[video=youtube;xVcZpQhQYnk]https://www.youtube.com/watch?v=xVcZpQhQYnk[/video] Videodaki 2.05 sahnesini kastediyorum.
Hocam alttaki normal web upgradeye basmanz gerekiyo siz yukardakine bastınız sanırım
Alttaki ile yapınca burada kalıyor zaten. Daha devam etmiyor. Dil ekranı gelmesi lazım burada ama gelmiyor.
![]()
Lütfen yukarda anlattıklarımı yapın öyle deneyin.
Verdiğiniz 2. link ölmüş sanırım.
Verdiğiniz 2. link ölmüş sanırım.
Öncelikle mutlaka (varsa) antivirus programını devre dışı bırak.Alttaki ile yapınca burada kalıyor zaten. Daha devam etmiyor. Dil ekranı gelmesi lazım burada ama gelmiyor.
![]()
Öncelikle mutlaka (varsa) antivirus programını devre dışı bırak.
Şunlardan emin olalım.
Lgmobileax klasörünü silip konuda verdiğim klasörü onun yerine yapıştırdın mı?
Host dosyasına, belirttiğim satırı ekledin mi? Dikkat! Bazen üzerine yazmaya izin vermez. Ayrı bir txt dosyası oluşturur. Bu iş görmez. Üzerine yazması gerekir. Host dosyasının uzantısı değişmemeli.
Bunlardan eminsek devam edicez.
Öncelikle mutlaka (varsa) antivirus programını devre dışı bırak.
Şunlardan emin olalım.
Lgmobileax klasörünü silip konuda verdiğim klasörü onun yerine yapıştırdın mı?
Host dosyasına, belirttiğim satırı ekledin mi? Dikkat! Bazen üzerine yazmaya izin vermez. Ayrı bir txt dosyası oluşturur. Bu iş görmez. Üzerine yazması gerekir. Host dosyasının uzantısı değişmemeli.
Bunlardan eminsek devam edicez.
Bunlardan eminim hocam.
Bu arada Teamwiewer açabiliriz.
Tamam hocam tw 9 son sürümü indirin kurun ID Şifreyi özel mesaj olarak atın ben pcye bağlanıp 2dakikada yapıyım![]()