[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] kardeş ben v20b yüklesem root yapabilir miyim ?

ilk mesajdaki v20b kdz dosyası ve konunun alt kısmında paylaştıgın root dosyası ile ???

Es-Es26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ROOTLU KİTKAT YAZILIMI YÜKLEME

GEREKLİ DOSYA VE PROGRAMLAR:

LG G2 D802 Romu (.zip): http://goo.im/devs/androiduser00110001/ROM/G2/KK/D802KK

SuperUser (.zip): http://download.chainfire.eu/382/Sup...etrieve_file=1

Bu linkteki g2 romunu bir türlü indiremedim 4 sefer yarıda kesildi yada bağlantı koptu kaldığı yerdende devam etmiyor şimdide 100kb ile indiriyor alternatif ekleyebilir misiniz? 1 tane link yüzünden bildiğiniz adili doldurucam :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hayır ben yanlış anlamadan dolayı mesajımı sildim :D dosya duruyor yerinde

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgi için teşekkürler. Bu metodu G2 D802TR için uygulayan oldu mu? bu işlemden sonra FM açılıyor mu? Yoksa sadece istediğimiz herhangi bir ülkenin LG G2 802 Rom unu mu atabiliyoruz?

Slm kardesim bende yeni aldim bu tkfnu ve radyi var yok diyorlardi var ve calisiyor 😱

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesim basını arıtıyorum ama olmuyor acaba bendeki uretim kodu yuzundenmi? 401 kırmızı 32 gb
ofline update te dizi satır hatası veriyor sanırım vbs gibi bisey
lutfen yardım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Es-Es26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Twrp ve ardından yükleme işlemini yaptım ardışık olarak supersu yu da ekledim wipe işlemlerini yaptıktan sonra telefonu yediden başlat dediğimde ekran dokunmatiğinde algılama sorunu oluştu yani ben nereye basarsam basayım ekranda farklı noktalara basıyormuşum gibi algıladı her neyse, boot menüsüne baktım o işlemden sonra twrp yi silmiş flashladığım zip, nasıl olsa telefon rootlu diyerek tekrar twrp yi yükle dediğimde root tam olarak tanımlanmadığı için yarım olarak yüklendi şimdi ne hard reset atabiliyorum nede twrp tam yüklendiği için rom flashlayabiliyorum. Flashtool ile deneyeyim dedim orjinal seri numarama çıkmış en son romu yüklemeye çalıştığımda (tr80210c) yüzde 49da kalıp hata veriyor burayıda geçemedim bir türlü, bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı

Es-Es26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son yorumumdan sonra ilave olarak şu şekilde bir gelişme oldu,

Twrp üzerinden kurduğum almanya romunun üstüne d80220b romunu flaşladım sıkıntısız kuruldu dokunmatik algılama problemide çözüldü sanırım romdan kaynaklı bir sıkıntı yaşadım hard reset atıp hemen ardından 10c ye dönmeye çalıştım ama yine 49da kaldı, şimdi de 10b indiriyorum bakalım bu sıkıntı çıkaracak mı görelim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bazılarında bu rootlu kitkat dokunmatik sorunlarına neden oluyor. Sanırım kaldırmak zorunda kalacağız bu yöntemi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Son yorumumdan sonra ilave olarak şu şekilde bir gelişme oldu,

Twrp üzerinden kurduğum almanya romunun üstüne d80220b romunu flaşladım sıkıntısız kuruldu dokunmatik algılama problemide çözüldü sanırım romdan kaynaklı bir sıkıntı yaşadım hard reset atıp hemen ardından 10c ye dönmeye çalıştım ama yine 49da kaldı, şimdi de 10b indiriyorum bakalım bu sıkıntı çıkaracak mı görelim.

%49'da hata almanızın sebebi seri numaranızdan kaynaklı. 311 veya üstü serilerde bu sorun yaşanıyor.
Benim cihazım 310 serisi, bilgisayarda da eski sürüm programlar var. O yüzden size yardımcı olamıyorum tam anlamıyla. Çünkü tecrübe edinemiyorum kendi cihazımda, ben sıkıntısız yükleme yapabiliyorum.
Konuda paylaştığım yöntemleri, kullanan ve başarılı olan arkadaşlardan öğrenerek yazdım. Konudaki yöntemle daha önce %49 sınırını aşamayan 311 serili cihaz kullanan [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] , sorunsuz yükleme yaptı. Bu yüklemede ona da [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] kardeşimiz yardımcı oldu. Bu arkadaşlardan daha iyi bilgi alabilirsiniz.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kendim flashlamak istedigimde 4.4.2 den 4.2.2 ye gecememistim ama bu yontemle ben sorunsuz 4.4.2 den turkiye 4.2.2 10c ye gectim. Ve hemen ardindan tekrar almanya 4.4.2 20b kurdum. Takilma oldu ama devam etti sonrasinda. Bir yerlerde hata yapiyor olabilirsin.

Es-Es26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
%49'da hata almanızın sebebi seri numaranızdan kaynaklı. 311 veya üstü serilerde bu sorun yaşanıyor.
Benim cihazım 310 serisi, bilgisayarda da eski sürüm programlar var. O yüzden size yardımcı olamıyorum tam anlamıyla. Çünkü tecrübe edinemiyorum kendi cihazımda, ben sıkıntısız yükleme yapabiliyorum.
Konuda paylaştığım yöntemleri, kullanan ve başarılı olan arkadaşlardan öğrenerek yazdım. Konudaki yöntemle daha önce %49 sınırını aşamayan 311 serili cihaz kullanan @A.canal , sorunsuz yükleme yaptı. Bu yüklemede ona da @OxyGEN kardeşimiz yardımcı oldu. Bu arkadaşlardan daha iyi bilgi alabilirsiniz.

Defalarca denedim kaç ayrı flashtool denedim yüzde 49dan öteye geçemedim, son ümidim artık alman 4.2.2 ye geçecek mi onu deneyeceğim geçerse root yapıp twrp yüklemeyi fln deneyeceğim deli oldum ya hiçbir türlü çıkamıyorum işin içinden. Benim telefonumda 310 serisi maalesef anlamadığım noktada o zaten.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Defalarca denedim kaç ayrı flashtool denedim yüzde 49dan öteye geçemedim, son ümidim artık alman 4.2.2 ye geçecek mi onu deneyeceğim geçerse root yapıp twrp yüklemeyi fln deneyeceğim deli oldum ya hiçbir türlü çıkamıyorum işin içinden. Benim telefonumda 310 serisi maalesef anlamadığım noktada o zaten.

310 serisinin %49'da kalması ilginç gerçekten. Bir yaşımıza daha girdik hadi bakalım. :)

Es-Es26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla inanmıyorsanız fotoğraflarını atayım :) şuanda almanya 20b romu yüklü sıkıntısız duruyor telefon ama root yok backup yapamadığım için kullanamıyorum teli deli olucam :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne yaparsam yapayım en son kırmızı şerit dolduktan sonra açılması gereken pencere açılmıyor onun yerine LG mobile tool programı açılıyor. nerde hata yapıyorum anlamadım.

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Iyi ki teli ilk çıktığı zamanlarda almışım seri 309 ne 4.4 kitkat yüklenirken sıkıntı oluyor ne de 4.2.2 10c Türkiye romuna dönerken sıkıntı veriyor :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Az çok buralardayım yine :D [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi selam :D yine ben :D

[MENTION=394155]frost2121[/MENTION] 4.4.2 20b ye root çıkmadı ama bana ulaşırsan anlatırım sana ;) root bizim işimiz :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Valla inanmıyorsanız fotoğraflarını atayım :) şuanda almanya 20b romu yüklü sıkıntısız duruyor telefon ama root yok backup yapamadığım için kullanamıyorum teli deli olucam :)
Yaw siz bana ulaşın hallederiz :D telefonu iyice çökertmeden sorun oldugunda birileriinden bilgi almazsanız telefonu kurtaramazsınız (en azından siz) :D bayadır giremiyodum da konuyu kaçırmış olabilirim kusura bakmayın :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ne yaparsam yapayım en son kırmızı şerit dolduktan sonra açılması gereken pencere açılmıyor onun yerine LG mobile tool programı açılıyor. nerde hata yapıyorum anlamadım.
LGMOBİLEAX dosyasını (yada ona benzer bi adı vardı) orjinaliyle değiştir , host dosyasını düzenle , ve automatic....vbs dosyasını çalıştır o herşeyi halleder (bazı bilmediğim isimlar var ama anlamışsınızdır inşallah

Es-Es26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaw siz bana ulaşın hallederiz :D telefonu iyice çökertmeden sorun oldugunda birileriinden bilgi almazsanız telefonu kurtaramazsınız (en azından siz) :D bayadır giremiyodum da konuyu kaçırmış olabilirim kusura bakmayın :)
Telefona d80210b-eur-xx yükledim yani geri dönmeyi başardım ama artık şöyle bir sıkıntı var flashtool fln artık telefonu görmüyor yani bağlantı kesildi tekrar takın gibisinden yazılar çıkıyor :D Hırs yaptım iyice, root yapayım cwm üzerinde wipe yaparım dedim root dosyasıda cihazı görmüyor bakalım uğraşmaya devam :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
almanya 20B yüklemeyi duşunuyorum turkiyeyi beklemeyecem. ama root olmazsa olmaz. bildigin çalısan yöntem varsa anlatır mısın :D

Benim anlattığım rootlu kitkat dosyası ile dokunmatik sorunu yaşanmış. Ama herkes mi yaşadı onu bilmiyorum. Herkes yaşıyorsa konudan kaldıralım o bölümü ya da farklı dosya yükleyelim.

Es-Es26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Roottan dolayı değil twrp ile yüklenen romdan sonra telefon açıldığı anda direk olarak dokunmatik problemi meydana geldi, otg kablosu ile mouse bağlayınca onunla telefonu kontrol ettim bir süre.

Root anlaşılması mümkün değil dili çince olduğu için karambole yüklenir belki ben yükleyemedim daha doğrusu program rootlu dedi ama süper su rootu göremedi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
almanya 20B yüklemeyi duşunuyorum turkiyeyi beklemeyecem. ama root olmazsa olmaz. bildigin çalısan yöntem varsa anlatır mısın :D

bana hangouts at da anlatiyim :) hic olmadi team viewer dan baglanip yaparim ben :) ama ilk once almanya 20B rom dosyanin olmasi lazim .kdz olarak snra gerisini hallederiz

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Roottan dolayı değil twrp ile yüklenen romdan sonra telefon açıldığı anda direk olarak dokunmatik problemi meydana geldi, otg kablosu ile mouse bağlayınca onunla telefonu kontrol ettim bir süre.

Root anlaşılması mümkün değil dili çince olduğu için karambole yüklenir belki ben yükleyemedim daha doğrusu program rootlu dedi ama süper su rootu göremedi

flashladigin root dosyasindan kaynaklidir

doganmert94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazdığınız her şeyi denedim, Fakat şuradan sonrası gelmiyor. LG Support Tool açılıyor ve Son sürüm yazılım mevcuttur yazıyor. Select Country gibi bir kısım gelmiyor. Dokunmatikte problem var. 4.4.2 güncellemesinden sonra oluştu. Her şeyi sorunsuz yaptığıma eminim. Nerede sorun var? 4.2.2 ye dönmek istiyorum tekrar. Ya da verdiğiniz Almanya sürümünü yükleyeceğim.

Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.

- Açılan pencereden upgrade start'a tıklayın. Bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak.
Sonra "Select Country & Language" ekranı gelecektir. Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekleyin.

Telefon açılınca biraz bekleyin. LG Mobile Support Tool, işlemin tamamlandığını size bildirecektir.