[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sagolasn paylastgin xda forumdaki olay ile halletim su anda kllaniyrm kitkatı .

Çözmene sevindim. Ben onu paylaştım ama daha ben bile oradaki işlemi bilmiyorum nasıl yapıldığını. Ben support tool güncellemediğim için farklı yollara gerek yok şimdilik benim için o yüzden xda'daki yöntemi deneyemiyorum.

Bu arada konu dışında muhabbet yapmayalım arkadaşlar. Burada sorunlarına çözüm arayacak kişilerin işi daha da zorlaşıyor. :)

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çözmene sevindim. Ben onu paylaştım ama daha ben bile oradaki işlemi bilmiyorum nasıl yapıldığını. Ben support tool güncellemediğim için farklı yollara gerek yok şimdilik benim için o yüzden xda'daki yöntemi deneyemiyorum.

Bu arada konu dışında muhabbet yapmayalım arkadaşlar. Burada sorunlarına çözüm arayacak kişilerin işi daha da zorlaşıyor. :)

Support tool guncelleme.durumunda kalirsan zor bi islemi yok bi kac bisey yapiyorsun calismaya devam ediyor (:

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de xda'dan okudum yalnız rom yükleme işini blootherın anlatımıyla yaptım sağolsun.
bir de telefona kit kat attıktan sonra blootherın tavsiyesiyle fabrika ayarlarına döndüm. Doğru yapmışımdır umarım. bi de yeniden başlatınca güvenli mod yazdı sol altta kapatıp açınca geçti, 3.5 attım dedim noluo :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.. 4.4 e geçtim fakat 4.2 orjinal roma dönmek istiyorum nasıl yaparım. ayrıca 4.4 e geçtikten sonra download modda rooted yazmaya başladı :( düzeltmenin yolu nedir acaba.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.. 4.4 e geçtim fakat 4.2 orjinal roma dönmek istiyorum nasıl yaparım. ayrıca 4.4 e geçtikten sonra download modda rooted yazmaya başladı :( düzeltmenin yolu nedir acaba.

4.4.e geçmeden önce rootladın da mı yükledin? Rootlamadan stock rom yüklerseniz root yazmaz. Ama rootlamışsanız yazar ve silinmez. Uyarısını yapmıştım zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hayır root falan yapmadım. normal anlattığınız gibi flastool ile yükledim yükseltme sorunsuz oldu. 309 serisi zaten telefonum. peki kaldırma imkanı ve 4.2 ye dönmeyi nasıl yapabilirim? zaten super user yüklediğimde root yok diyor ama download modda orda un rooted yazarken önceden şimdi rooted yazıyor.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır root falan yapmadım. normal anlattığınız gibi flastool ile yükledim yükseltme sorunsuz oldu. 309 serisi zaten telefonum. peki kaldırma imkanı ve 4.2 ye dönmeyi nasıl yapabilirim? zaten super user yüklediğimde root yok diyor ama download modda orda un rooted yazarken önceden şimdi rooted yazıyor.

Duzeltme imkani var herseyi kaldirman gerekli yani format yapıcan sonrada eski romu yuklicen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
zaten almanya romu yükledim diye rooted yazmı sanırım radyo falan geldiği için. 4.2 türkiye romuna döndüm hard format attım düzeldi. en iyisi türkiey 4.4 ü beklemek.

kanas1975

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 442 rom yükledim.442 de.recovery çalışmadıgından zipli v3 yükleyemiyorum.o yüzden flash tool ile 422 ye dönüp recovery den yüklemek istiyorum.g2 10a kdz indirdim.fakat sürümünüz yüklü diyor.ama cihaz optimus g pro 2 442 v2 yüklü..yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam iyi günler.
Bende telefonuma 4.4.2 kurmak istedim ancak Start Upgrade tıkladığımda Up TestEx programı zorla durduruldu hatası veriyor.
Acaba neden olabilir ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
@Bloother abi flash tool isini hallettim istersen bu konu hakkinda yeni bi konu acayim mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Duzeltme imkani var herseyi kaldirman gerekli yani format yapıcan sonrada eski romu yuklicen
biraz bilgi yanlışlıgı oldu sanırım, herşeyi kaldırması rooted yazısını kaldırmaz, yeni rom attıgında kalkar

Selam iyi günler.
Bende telefonuma 4.4.2 kurmak istedim ancak Start Upgrade tıkladığımda Up TestEx programı zorla durduruldu hatası veriyor.
Acaba neden olabilir ?
bence hiç bulaşmayın çünkü geri dönüşte sıkıntı çıkar ve garantı varsa bozar buyzden guncelleme gelene kadar beklemenızı tavsıye ederim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
zaten almanya romu yükledim diye rooted yazmı sanırım radyo falan geldiği için. 4.2 türkiye romuna döndüm hard format attım düzeldi. en iyisi türkiey 4.4 ü beklemek.

Rootlamadığın halde nasıl rootlu görünüyor hayret. Bu lg ortalığı karıştırmış anlaşılan.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother abi flash tool isini hallettim istersen bu konu hakkinda yeni bi konu acayim mi?

Nasıl hallettin? Kısa ise buradan anlat. Ben bu konuyu tüm sorunlar hallolunca yeniden düzenlemem gerekecek. Çözümleri ilk mesajda birleştiririz.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
aaaa kafayı yiycem ama heee hangi oyunu yüklersem durduruldu ne yazikki diyor off max payne amazing spıderman modern combat 3 ve 4ü yükledim hepsinde aynı sorun çıktı fenalık geldi artık

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
aaaa kafayı yiycem ama heee hangi oyunu yüklersem durduruldu ne yazikki diyor off max payne amazing spıderman modern combat 3 ve 4ü yükledim hepsinde aynı sorun çıktı fenalık geldi artık

Şuan telefonda ne yüklü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Nasıl hallettin? Kısa ise buradan anlat. Ben bu konuyu tüm sorunlar hallolunca yeniden düzenlemem gerekecek. Çözümleri ilk mesajda birleştiririz.
biraz karışık ama toplam 2 dk den az sürüyo, bi de benim konulardakileri de birleştirelim de benm konuları kapatalım , öyle daha iyi olr, senin konu sabit ya oyuzden

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
biraz karışık ama toplam 2 dk den az sürüyo, bi de benim konulardakileri de birleştirelim de benm konuları kapatalım , öyle daha iyi olr, senin konu sabit ya oyuzden

Sen buradan anlat.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şuan telefonda ne yüklü

almanya romu kit kat anlamıyorumki sorun nerde obb klasörünü telefondaki obb klasörüne atıyorum apkyıda yüklüyorum simge geliyor oyunun tıklıyorum sonuç

wbo1EZ.png

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
crackli apk kuruyorsanız bunu yaşamanız normal. Marketten kurduklarınızda sorun varsa o zaman yazılım sıkıntılı diyebiliriz.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Anlatıyom abi

1. http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./1gj1XMn
2. http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./1ilHZpc

linkleri indirdikten sonra (dropbox, uzun du bende kısalttım kötü gözükmesin diye) LGsupportTools un klasörüne gidin (C:\ProgramData\LGMOBILEAX) ve tüm dosyaları silin ve 2. linkteki dosyadan çıkanları yapıştırın, daha sonra 1. linkteki dosyaları da bir klasöre çıkartın ve Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını çalıştırın, tüm gelenlere olumlu cevap verdikten snra R&D test tool açılacak ve normal şekilde yazılım atar gibi yüklüyosunuz... xda dan bldum ve çevirdim, denedim, 4.4.2 den 4.2.2 ye döndüm :) çok seviyom ben bu xda yı ya :D herşey var burda :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
crackli apk kuruyorsanız bunu yaşamanız normal. Marketten kurduklarınızda sorun varsa o zaman yazılım sıkıntılı diyebiliriz.

yok marketten ücretsiz oyunları indirmede sorun yok açıyor onları ama basit oyunları işte hay day candy crus saga gibi oyunlarda sorun yok crackli apklarda sorun var bencede dediğin gibi

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] almanya b20 çıkmış güncelleme telefonda bakıyorum zaten en son os sürümünü kullanıyorsunuz diyor bekleyimmi otomatik güncellemeyi yoksa indirip kuralımmı ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother
Anlatıyom abi

1. http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./1gj1XMn
2. http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./1ilHZpc

linkleri indirdikten sonra (dropbox, uzun du bende kısalttım kötü gözükmesin diye) LGsupportTools un klasörüne gidin (C:\ProgramData\LGMOBILEAX) ve tüm dosyaları silin ve 2. linkteki dosyadan çıkanları yapıştırın, daha sonra 1. linkteki dosyaları da bir klasöre çıkartın ve Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını çalıştırın, tüm gelenlere olumlu cevap verdikten snra R&D test tool açılacak ve normal şekilde yazılım atar gibi yüklüyosunuz... xda dan bldum ve çevirdim, denedim, 4.4.2 den 4.2.2 ye döndüm :) çok seviyom ben bu xda yı ya :D herşey var burda :D

ellerine sağlık :)

yok marketten ücretsiz oyunları indirmede sorun yok açıyor onları ama basit oyunları işte hay day candy crus saga gibi oyunlarda sorun yok crackli apklarda sorun var bencede dediğin gibi

@Bloother almanya b20 çıkmış güncelleme telefonda bakıyorum zaten en son os sürümünü kullanıyorsunuz diyor bekleyimmi otomatik güncellemeyi yoksa indirip kuralımmı ?

evet şarj olsun ben v20b'ye geçeceğim.