[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ya şimdi benim kafam karıştı.
Şimdi bu kitkat uygulaması resmi olarak yayınlanmadı mı?
Mesala Almanya yazıyor yani Almanya da yayınlandı Türkiye'ye mi gelmedi?
Son olarak rootsuz vs ne zaman gelecek bizim telefona
nisan ayında, kitkat resmi olarak çıktı ama belirli ülkelere çıktı, ve almanya dışında bir kaç ülkede de var

matadorre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes ben costum roomdan stocka döndüm :D sen rootlamıssın sadece. flash tool ile yapmayacan işlemi. direk lgnin kendi programı ile yapacan.

orada yazdıklarımı yap en sonunda da hard format at hiçbişey anlamazlar :P

Teşekkür ederim kardeşim. Dediklerinden sonra bir sorun kalmadı orjinal rom'a geri döndü :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yükledim şimdi türkiye romuna dönmek istiyorum dönemiyorum download moddayüzde 49 da kalıyo

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben yükledim şimdi türkiye romuna dönmek istiyorum dönemiyorum download moddayüzde 49 da kalıyo

lgmobile support tool programını açtım download modda bağladım telefonunuz güncel yazdı.
sonra programı kapattım usb çıkardım. Programı tekrar açtım usb bağladım. Sağ üstteki ek özellikler(a) menüsünden yükseltme hatasi kurtarma kelimesinin geçtiği bi buton var ona tıkladım. Sonra program 2 gb yakın bir dosya indirdi. Telefonu hiç çıkarmadım usbden. Sonra kurmaya başladı telefona. Kurulum bitince telefona harf format attım. Boylece costum romdan kurtuldum ama ne yaptıysam 20a ya geçemiyorum.

onceki mesajlarda yazdiğim gibi yap türkiye 10c sürümüne dönersin

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=394155]frost2121[/MENTION] onun yapim numarsi 311 k veya daha sonrası

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
@OxyGEN bence sorun yaşamaması lazım. sonuçta v20 ye geçmeyecek. v10c ye geçecek. genede denemesi lazım.

olmazsa costum rom yükleyip denerse olur gibime geliyor

311k ve sonralarinda engel var ya oyüzden sorun yasayabilir, yani isi cok zor bence, cnku root yoktur, twrp cwm de yoktur, custom rom da atamaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başka bir siteden mobile support toolun 1.6.9.0 versiyonunu kurdum fakat upgradeden önce dil seçerken dil seçenekleri boş çıkıyor... buna rağman upgrade etsek sıkıntı olur mu?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
başka bir siteden mobile support toolun 1.6.9.0 versiyonunu kurdum fakat upgradeden önce dil seçerken dil seçenekleri boş çıkıyor... buna rağman upgrade etsek sıkıntı olur mu?

bence tavsiye etmiyorum, onun yerine windows enabler i ac ordan dene bide

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bende aynen tek dil seçimi boşluk oluyor sıkıntı çıkabilir çince olursa ne yaparız :))

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum da 309k sadece dil seçeneği sıkıntısı var... romun içinde dil mutlaka vardır, işkillendiriyo adamı gene de. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
te6uja6e.jpg

Android kitkat 4.4 kurdum basari ile emegi gecen herkese tesekkur ederim
Not=resimdeki launcher KKlauncherdir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Son gelişmeler nedir arkadaşlar takip edemiyorum pek. Neler yaptınız?