[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar. benim cihazda turkiye stock romu 10c vardı. 4.4 yapmaya çalıştım şu kısma gelince farklı bişey oldu

((((Sonra "
Select Country & Language"a tıklayın.
republic of corea 'yı ve Türkçe dilini seçin, start upgrade 'e tıklayıp bekleyin. ))))

parantez içindeki kısım bana gelmedi onun yerine resimdeki ekran geliyordu

http://i.hizliresim.com/eNR3qO.jpg

bende costum rom yuklersem duzelir diyerek pardus rom yukledim. fakat sonuc gene aynı oldu.

ama şimdi costum romdan da kurtulamadım. stock roma geri dönemiyorum.

biri lutfen yardım etsin bana.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
merhabalar. benim cihazda turkiye stock romu 10c vardı. 4.4 yapmaya çalıştım şu kısma gelince farklı bişey oldu

((((Sonra "
Select Country & Language"a tıklayın.
republic of corea 'yı ve Türkçe dilini seçin, start upgrade 'e tıklayıp bekleyin. ))))

parantez içindeki kısım bana gelmedi onun yerine resimdeki ekran geliyordu

http://i.hizliresim.com/eNR3qO.jpg

bende costum rom yuklersem duzelir diyerek pardus rom yukledim. fakat sonuc gene aynı oldu.

ama şimdi costum romdan da kurtulamadım. stock roma geri dönemiyorum.

biri lutfen yardım etsin bana.

Bu sorunu da bu 2. duyuşum. Acaba mobile support tool programına bir güncelleme geldi de flashtool ile bağlantısı mı kesildi ki? Keşke bu soruyu custom kurmadan önce sorsaydınız. Şimdilik yardımcı olamıyorum maalesef.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki kdz dosyasini kurmak icin baska bir yontem yok mu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Maalesef. Size önerebileceğim tek şey, başka bilgisayarda denemeniz. windows işletim sisteminiz win7 değilse win7'de deneyin bir de. USB portlarından 2.0 olanı kullanın. telefonun tüm yazılımlarının kurulu olduğundan emin olun. Telefonu usb'ye bağladığınızda telefon ekranında çıkan 5 seçeneği de tek tek seçerek bilgisayarda yazılımlarının tanıtılmasını sağlayın. her seçeneğin kurulumu bittikten sonra diğerini seçin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar almanya 4.4.2 romunu kurduktan sanra antuti ve qundart punalarında düşme söz konusu..qundart 20000 küsürlardan 18000 lere antuti ise 35000 lerden 25000 lere düştü..yükleyen arkadaşlarda durum nasıl..

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer cihazınız 309 ve 310 seri ise istediğiniz yazılımı sorunsuzca kurabilirsiniz. Root yapmanıza gerek yoktur o yüzden garanti dışı kalmaz. Ancak diğer serilerde sıkıntı olabilir. Ayrıca 4.4.2'den 4.2.2'ye geri döndüğünüzde boot ekranında takılı kalma sorununu birisi hard reset atarak çözmüş. Bilginize.
Teşekkür ederim cevabın için. Birazdan kurma işlemine başlayacağım. Kurduktan sonra tekrar yorum yazacağım. Hadi hayırlısı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lg mobile support programına sanırım güncelleme gelmiş yukarıda bir arkadaş hata almış. Şimdi bu eski sürüm mü yeni güncellenmiş sürümü mü ?
i.hizliresim.com/eppgYn.jpg

Bu sorunu da bu 2. duyuşum. Acaba mobile support tool programına bir güncelleme geldi de flashtool ile bağlantısı mı kesildi ki? Keşke bu soruyu custom kurmadan önce sorsaydınız. Şimdilik yardımcı olamıyorum maalesef.

Malesef bu arkadaşta olduğu gibi aynı hatayı aldım. Sanırım Lg support tool programı güncellenmiş bu durumda ne yapmak gerekiyor ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 bilgisayarda da denedim. tum driverleri yukledim. ama genede telefonunuz günceldir diyor. hadi 4.4ten vazgectim. stock rom nasıl geri dönecem ??

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Teşekkür ederim cevabın için. Birazdan kurma işlemine başlayacağım. Kurduktan sonra tekrar yorum yazacağım. Hadi hayırlısı.

Lg mobile support programına sanırım güncelleme gelmiş yukarıda bir arkadaş hata almış. Şimdi bu eski sürüm mü yeni güncellenmiş sürümü mü ?
i.hizliresim.com/eppgYn.jpg

Malesef bu arkadaşta olduğu gibi aynı hatayı aldım. Sanırım Lg support tool programı güncellenmiş bu durumda ne yapmak gerekiyor ?

Bir de internet bağlantısını kesip dener misin? Çok umudum yok ama denenmeden bilinmez.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
interneti kesince "Normal web upgrade test" tıklayınca internetiniz yok deyip işleme devam etmiyor

şimdi ben stocka dönüyor gibiyim.
LGMobile Support Tool programını açtım download modda bağladım telefonunuz güncel yazdı.

sonra programı kapattım usb çıkardım. programı tekrar açtım usb bağladım. sağ üstteki menuden "HATA" kelimesinin geçtiği bi buton var (şuan guncelleme yaptıgı için tam adına bakamıyorum ) ona tıkladım. su anda 2 gb yakın bir dosya indiriyor. buyuk ihtimalle 10C sürümünü yükleyecek tekrardan. ondan sonra da 20A denerim. sonucu yazacam gene...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
interneti kesin ve "Normal web upgrade test" yerine direkt onun biraz yukarısındaki "Start Upgrade" butonuna basıp da deneyin bir de.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
onu da denemiştim dün. o da olmamıstı. çalısıyor gibi görünüyor başta, bikac dk sonra kdz dosyasını acarken hata oldugunu yazıyor. (yada hatadan ben onu anladım. şu anda stock geri yukleniyor. ondan sonra tekrar deneyip buradan olanları yazarım

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Rootlu 4.4.2 den selamlar :D 4.4.2 de de g2 xposed gibi program var mi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
onu da denemiştim dün. o da olmamıstı. çalısıyor gibi görünüyor başta, bikac dk sonra kdz dosyasını acarken hata oldugunu yazıyor. (yada hatadan ben onu anladım. şu anda stock geri yukleniyor. ondan sonra tekrar deneyip buradan olanları yazarım

Dün denediğinizde internet kapalı mıydı peki? Ben internet kapalıyken denemenizi istiyorum çünkü.

Bu arada sanırım lg mobile support tool güncellenmiş ve flashtool ile arasındaki bağlantıyı engellemişler. Daha önce flashtool, MST'ye yönlendirip daha sonra MST flashtool'dan .kdz'yi çekiyordu. Şimdi internet üzerinden kontrol ediyor. Flashtool'u tanımıyor büyük ihtimalle.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dün denediğinizde internet kapalı mıydı peki? Ben internet kapalıyken denemenizi istiyorum çünkü.

Bu arada sanırım lg mobile support tool güncellenmiş ve flashtool ile arasındaki bağlantıyı engellemişler. Daha önce flashtool, MST'ye yönlendirip daha sonra MST flashtool'dan .kdz'yi çekiyordu. Şimdi internet üzerinden kontrol ediyor. Flashtool'u tanımıyor büyük ihtimalle.

kardeş stock rom türkiye 10C geri döndü hard format attım hemen interneti kesip flashtooldan kdz seçip start upgrade tıkladım bikaç dk çalıştıktan sonra hata verdi resimdeki gibi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
kardeş stock rom türkiye 10C geri döndü hard format attım hemen interneti kesip flashtooldan kdz seçip start upgrade tıkladım bikaç dk çalıştıktan sonra hata verdi resimdeki gibi

TR 10C romuna nasıl döndünüz peki?

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TR 10C romuna nasıl döndünüz peki?

LGMobile Support Tool programını açtım download modda bağladım telefonunuz güncel yazdı.
sonra programı kapattım usb çıkardım. programı tekrar açtım usb bağladım. sağ üstteki EK ÖZELLİKLER(A) menüsünden YÜKSELTME HATASI KURTARMA kelimesinin geçtiği bi buton var ona tıkladım. sonra program 2 gb yakın bir dosya indirdi. telefonu hiç çıkarmadım usbden. sonra kurmaya başladı telefona. kurulum bitince telefona harf format attım. Boylece costum romdan kurtuldum ama ne yaptıysam 20A ya geçemiyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
LGMobile Support Tool programınızın yazılım bilgisini yazar mısınız? Bendeki Ver.1.6.9.0

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siz MST programını tamamen kaldırıp tekrar şu linkten indirip kurun ama güncellemeyin bakalım 1.6.9 mu yüklenecek yoksa 1.7.1 mi?
http://lg-support-tool.en.lo4d.com/

kardeş indirdim ama kurarken kendini güncelledi 1,7,1,0 yüklendi.

senden ricam C:\ProgramData\ konumunda LGMOBILEAX klasörü var. onu bana rar yapıp paylasa bilir misin. sendeki dosyaları üstüne yazarsam belki eski sürüme dönebilirim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bilgisayarınıza bir şey yüklerken (eğer o uyarıları kapatmadıysanız) bir uyarı penceresi çıkar:
Aşağıdaki programın bu bilgisayarda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz? diye. Bu uyarıya HAYIR derseniz kapanacaktır. sonra tekrar açarsanız 1.6.9 ile açılır.

Bende 1.6.9 yüklüydü açtığımda yeni sürüm taraması yaptı ve belirtitğim uyarıyı verdi. Ben de hayır dedim kapattım. Sonra tekrar açtığımda güncelleme denetlemeden açıldı.

Sizde direkt 1.7.1 kurulu olarak mı geliyor? Yoksa 1.6.9'dan sonra kurulum mu yapıyor?

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarınıza bir şey yüklerken (eğer o uyarıları kapatmadıysanız) bir uyarı penceresi çıkar:
Aşağıdaki programın bu bilgisayarda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz? diye. Bu uyarıya HAYIR derseniz kapanacaktır. sonra tekrar açarsanız 1.6.9 ile açılır.

Bende 1.6.9 yüklüydü açtığımda yeni sürüm taraması yaptı ve belirtitğim uyarıyı verdi. Ben de hayır dedim kapattım. Sonra tekrar açtığımda güncelleme denetlemeden açıldı.

Sizde direkt 1.7.1 kurulu olarak mı geliyor? Yoksa 1.6.9'dan sonra kurulum mu yapıyor?

bana uyarı falan gelmedi. ayarlardan kapatmıs olabilirim.
direk 1.7.1 olarak yüklendi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
https://www.mediafire.com/?10z7buuzh98l97j
Buyur istediğin klasör. Umarım olur. Yoksa diğer yöntem olmayacak gibi. Eğer daha önceden kurmuş ve güncellememiş olsaydınız o zaman olurdu ancak şimdi bu setup 0.3mb'lık, internetten gerekli dosyaları indirerek kuran bir setup. O yüzden lg en son sürümü gönderiyor internet üzerinden.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
https://www.mediafire.com/?10z7buuzh98l97j
Buyur istediğin klasör. Umarım olur. Yoksa diğer yöntem olmayacak gibi. Eğer daha önceden kurmuş ve güncellememiş olsaydınız o zaman olurdu ancak şimdi bu setup 0.3mb'lık, internetten gerekli dosyaları indirerek kuran bir setup. O yüzden lg en son sürümü gönderiyor internet üzerinden.

olmadı kardeş 1,7,1,0 a güncelledi kendini gene. ilgin için tsk ederim. artık türkiye romu çıkana kadar bekleyecem heralde. yada flashtool yeni sürüm çıkana kadar...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
olmadı kardeş 1,7,1,0 a güncelledi kendini gene. ilgin için tsk ederim. artık türkiye romu çıkana kadar bekleyecem heralde. yada flashtool yeni sürüm çıkana kadar...

sen uyarıyı açmadın mı? Kullanıcı hesabı denetimlerini 1. kademeye çıkar. kafasına göre güncellemesin.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş olmuyor. kendini guncellemek istiyor. izin vermesem çalışmıyor. izin versem 1.7.1.0 oluyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
tmm yaptım şimdi bi bakayım olacak mı

flaslamadan önce geliştirici modunu açmam , usb hata modunu açmam, bilinmeyen kaynakları aktif etmem vs gerekiyormu ?

Evet gerekiyor. Bilinmeyen kaynaklar, hata ayıklama kodunu aktif et. Uygulama doğrula kısmını da iptal et.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
kardeş olmuyor. kendini guncellemek istiyor. izin vermesem çalışmıyor. izin versem 1.7.1.0 oluyor

Önce izin isteyecek verme, kapat. Sonra tekrar aç. Bende 2. Kez izin istemedi. Eğer sürekli izin istiyorsa yapacak bir şey yok. Pc suite üzerinden .kdz gösterebilme olsaydı keşke. İtunes'ta olduğu gibi.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önce izin isteyecek verme, kapat. Sonra tekrar aç. Bende 2. Kez izin istemedi. Eğer sürekli izin istiyorsa yapacak bir şey yok. Pc suite üzerinden .kdz gösterebilme olsaydı keşke. İtunes'ta olduğu gibi.

neyse turkiye romunu bekleyecem artık. ilgin için tsk ederim..