OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
Bilmiyorum bakalim neler.olacak![]()
aynn

Bilmiyorum bakalim neler.olacak![]()
aynn) neyse iyi geceler
![]()
Sagolasn paylastgin xda forumdaki olay ile halletim su anda kllaniyrm kitkatı .
Çözmene sevindim. Ben onu paylaştım ama daha ben bile oradaki işlemi bilmiyorum nasıl yapıldığını. Ben support tool güncellemediğim için farklı yollara gerek yok şimdilik benim için o yüzden xda'daki yöntemi deneyemiyorum.
Bu arada konu dışında muhabbet yapmayalım arkadaşlar. Burada sorunlarına çözüm arayacak kişilerin işi daha da zorlaşıyor.![]()
Support tool guncelleme.durumunda kalirsan zor bi islemi yok bi kac bisey yapiyorsun calismaya devam ediyor![]()
İnşallah öyle bi sıkıntım olmaz. Xda'daki o konuyu Türkçeye çevirip burada açmak lazım.
Support tool guncelleme.durumunda kalirsan zor bi islemi yok bi kac bisey yapiyorsun calismaya devam ediyor![]()
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.. 4.4 e geçtim fakat 4.2 orjinal roma dönmek istiyorum nasıl yaparım. ayrıca 4.4 e geçtikten sonra download modda rooted yazmaya başladıdüzeltmenin yolu nedir acaba.
Hayır root falan yapmadım. normal anlattığınız gibi flastool ile yükledim yükseltme sorunsuz oldu. 309 serisi zaten telefonum. peki kaldırma imkanı ve 4.2 ye dönmeyi nasıl yapabilirim? zaten super user yüklediğimde root yok diyor ama download modda orda un rooted yazarken önceden şimdi rooted yazıyor.
biraz bilgi yanlışlıgı oldu sanırım, herşeyi kaldırması rooted yazısını kaldırmaz, yeni rom attıgında kalkarDuzeltme imkani var herseyi kaldirman gerekli yani format yapıcan sonrada eski romu yuklicen
bence hiç bulaşmayın çünkü geri dönüşte sıkıntı çıkar ve garantı varsa bozar buyzden guncelleme gelene kadar beklemenızı tavsıye ederimSelam iyi günler.
Bende telefonuma 4.4.2 kurmak istedim ancak Start Upgrade tıkladığımda Up TestEx programı zorla durduruldu hatası veriyor.
Acaba neden olabilir ?
zaten almanya romu yükledim diye rooted yazmı sanırım radyo falan geldiği için. 4.2 türkiye romuna döndüm hard format attım düzeldi. en iyisi türkiey 4.4 ü beklemek.
@Bloother abi flash tool isini hallettim istersen bu konu hakkinda yeni bi konu acayim mi?
Rootlamadığın halde nasıl rootlu görünüyor hayret. Bu lg ortalığı karıştırmış anlaşılan.
aaaa kafayı yiycem ama heee hangi oyunu yüklersem durduruldu ne yazikki diyor off max payne amazing spıderman modern combat 3 ve 4ü yükledim hepsinde aynı sorun çıktı fenalık geldi artık
biraz karışık ama toplam 2 dk den az sürüyo, bi de benim konulardakileri de birleştirelim de benm konuları kapatalım , öyle daha iyi olr, senin konu sabit ya oyuzdenNasıl hallettin? Kısa ise buradan anlat. Ben bu konuyu tüm sorunlar hallolunca yeniden düzenlemem gerekecek. Çözümleri ilk mesajda birleştiririz.
biraz karışık ama toplam 2 dk den az sürüyo, bi de benim konulardakileri de birleştirelim de benm konuları kapatalım , öyle daha iyi olr, senin konu sabit ya oyuzden
Şuan telefonda ne yüklü
crackli apk kuruyorsanız bunu yaşamanız normal. Marketten kurduklarınızda sorun varsa o zaman yazılım sıkıntılı diyebiliriz.
@Bloother
Anlatıyom abi
1. http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./1gj1XMn
2. http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./1ilHZpc
linkleri indirdikten sonra (dropbox, uzun du bende kısalttım kötü gözükmesin diye) LGsupportTools un klasörüne gidin (C:\ProgramData\LGMOBILEAX) ve tüm dosyaları silin ve 2. linkteki dosyadan çıkanları yapıştırın, daha sonra 1. linkteki dosyaları da bir klasöre çıkartın ve Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını çalıştırın, tüm gelenlere olumlu cevap verdikten snra R&D test tool açılacak ve normal şekilde yazılım atar gibi yüklüyosunuz... xda dan bldum ve çevirdim, denedim, 4.4.2 den 4.2.2 ye döndümçok seviyom ben bu xda yı ya
herşey var burda
![]()
yok marketten ücretsiz oyunları indirmede sorun yok açıyor onları ama basit oyunları işte hay day candy crus saga gibi oyunlarda sorun yok crackli apklarda sorun var bencede dediğin gibi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@Bloother almanya b20 çıkmış güncelleme telefonda bakıyorum zaten en son os sürümünü kullanıyorsunuz diyor bekleyimmi otomatik güncellemeyi yoksa indirip kuralımmı ?