epsilon06
Müdavim
- Reaksiyon puanı
- 2,075
Yaşın kaç bilmiyorum ama tanımadığın insanlarla lanlı lunlu konuşmasan güzel olur.Yazdıklarından tek çıkardığım gençliğin şu saçma çok bilmiş hali ve ülke sizin elinize kalsa neler yaparsınız Allah bilir! Tebrikler level atladın siteyi de bu kafayla yönetme amaHocam ben de zaten cahilliğe ve eğitimsizliğe vurgu yaparken salt ortaokul/lise/üniversite eğitimini kast etmiyorum, yoksa kendine aydın diyen, teröriste alkış tutan profesör de cahildir, yani kast ettiğim şey salt bilgi eğitimi değil.
Bana göreyse demokrasi tek gerçek idealdir, fakat bu idealin gerçekleşmesi için öncelikle eğitim gereklidir(sikko ile aynı şeyi söylüyoruz burada), bilinçli, farkında, analitik düşünen, pozitivist yurttaşlar yetiştirdikten sonra bu ideal gerçekleşebilir. Yoksa öbür türlüsü (Türkiye'deki gibi) sandık demokrasisidir, ki o da demokrasi değildir, kitlelerin diktatörlüğüdür.
İlk olarak, evet forumun akıllısı benim.
İkinci olarak, edebiyat mı? Ulan o kadar makul eleştiri yaptım hiç edebiyat parçalamadan, her mesajıma yok şehit yok kuyruk diyerek duygu sömürüsü yapıp edebiyat parçalayarak cevap verdin, sonra da ben mi edebiyat yapmış oldum? Pes lan, vallaha pes.
Ayrıca şu ekmek kuyruğu demiyor musunuz, bitiyorum ona ya))
Önceden ekmek kuyruğu vardı, şimdi yok, o zaman iyi,(mi?))
Kalan hiçbir şeyin önemi yok dolar fırlamış, akaryakıttan tut her şeye zam baba zam, asgari ücret üç kuruş, verginin vergisi alınıyor, telefonlar 5000 liraya dayanmış, tarım bitmiş ve daha sayısız şey, ama ekmek kuyruğu yok))))) Mantıklı lan aslında, tuttum ben bu olayı, kuyruk yoksa demek ki iyi, tamamdır bundan sonra oy verirken hep bunu düşüneceğim, teşekkürler taktik için.
Üçüncü olarak, annem babam cahil evet, yüzlerine de diyorum bunları, bu hakaret değil, idrak probleminiz mi var anlamıyorum ama bunu daha önce 717272737 kez dile getirdim yine getireyim, bu var olan durumdur, ne eksiği ne fazlası, ben anne babamı seviyorum, onlar benim düşmanım falan değil, ama bu cahil oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Hala anlayamadınız ya, "Cahil diyemezsin halka, hakaret etme1!1!1!1!!1" seviyesindesiniz hala, aşın şunu. Sorunu anlamazsan çözümü de bulamazsın ki cahili hala hakaret olarak kullandığımı düşündüğüne göre hiç de anlamış gibi değilsin.