Bloother
Müdavim
- Reaksiyon puanı
- 2,289
Bana diyorsan, ben olanı biteni yazdım. Kendi yorumum değildir. Onu, yazanlara söyle..Lütfen kimsenin kalbini kıracak sözler yazmayalım.
Bana diyorsan, ben olanı biteni yazdım. Kendi yorumum değildir. Onu, yazanlara söyle..Lütfen kimsenin kalbini kıracak sözler yazmayalım.
Konuya bakan herkes için yazmıştım.Bana diyorsan, ben olanı biteni yazdım. Kendi yorumum değildir. Onu, yazanlara söyle..
Oy katsayısınin neden uygulandığını ve nasıl işlediğini araştır istersen.Oyunuzun rengi beni alakadar etmez, ben oyumu verip sonucu beklerim, çıkan sonuca da halkın kararı diyerek saygı duyarım, ülkem adına en iyi şekilde uygulanması için çaba sarfederim.
Ama sizi de saygısızlıktan men ederim. Oy katsayısıymış, milletin %50'si ülkenin başkentini bilemezmiş filan, bunu yapamazsınız, yapmamalısınız. Unutmayın, siz de o halkın bir bireyisiniz. Halkı aşağılamak, halktan kopmak şimdiye kadar kimseye birşey kazandırmadı, aksine bütün birikimleri silip götürdü.
Ne iş yaparsanız yapın ama karşınızdaki saygıyı elden bırakmayın.
Chpli veya herhangi bir partili olmadığım için üzerime almiyorum.Yazmayayım dedim ama olmadı... Köylü milletin efendisi falan değildir. Köylü vergi verip, askere gitmekle mükellef bir sürüdür. Daha doğrusu 'elit' Ankaralı statükonun kölesidir. Dönemin valisi de bunu açıkça itiraf etmiştir. Bakalım:
![]()
Bu zihniyetin millete ve dine düşmanlıklarının yüzlerce örneğinden birisidir bu. Araştıran, okuyan herkes bu bilgiye ulaşabilir.
Bir de anayasa değişikliğine hayır diyen kitleye bakalım:
1- Pkk: Yakın zamanda hayır çağrısı yaptılar
2-Avrupa ve Diğer ülkeler: Muhtelif miktarda dünya ülkesi anayasa değişikliğine şiddetle karşı çıktılar
3-FETÖ: Ağırlıkla sosyal medyada yoğun bir propaganda yapılıyor
4-Ankara'nın elit memurlarının meclisteki temsilsici, HDP ile birilikte iyi sallayan, HDP barajı aşınca pilav dağıtan parti: Her zaman olduğu gibi hayır.
YUKARIDAKİ TABLOYA BAKARAK, ORTA ZEKALI BİR VATANDAŞ DEĞİŞİKLİĞİN İÇERİĞİNİ BİLMEDEN EVET DER ZATEN.
Siyaset yapmak istemiyorum ama Bir insan yüzünden bütün partinin üyelerini nasıl suçluyorsunuz ? Madem suçluyorsunuz akp nin hiç hatası, yanlış açıklamaları, halkı küçültücü açıklamaları yok mu? Yani bir tane haber göstererek bir kişi üzerinden bir çok kişiyi suçlamayın. Böyle saçmalıklara da düşmeyin.Yukarıda millete hakaret edenlere bir cevaptı aslında. Bir yandan köylü milletin efendisidir diyip diğer yandan cahil, koyun, makarnacı diyerek hakir görenlere, geçmişle cevap verdim. Zihniyet hiç değişmemiş onu anlattım. Ve diyorum ki: başta chp olmak üzere millete tepeden bakanların artık hükümranlıkları bitti.
Birisi milletin şifresini çözdü 15 yıldır yıkılmadı. Birileri de her yenilgi sonrası salya sümük küfretti millete ve öyle tahmin ediyorum yeni bir mağlubiyet daha tadacaklar. Muharrem ince'nin de ifade ettiği gibi bu kafa 250 sene de geçse iktidar olamaz.
Aç twitter'ı, aynı kafada aynı partiyi destekleyen yüzlercesini görebilirsin.. Hatta burada bile var..Siyaset yapmak istemiyorum ama Bir insan yüzünden bütün partinin üyelerini nasıl suçluyorsunuz ? Madem suçluyorsunuz akp nin hiç hatası, yanlış açıklamaları, halkı küçültücü açıklamaları yok mu? Yani bir tane haber göstererek bir kişi üzerinden bir çok kişiyi suçlamayın. Böyle saçmalıklara da düşmeyin.
Not: Parti tutmuyorum.
Hocam siyaset mi yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Her ne kadar kısa kesmeye çalışsamda uzatıyosunuz. Ben parti tutmuyorum. Sadece bir insan üzerinden, bütün partiye yüklenmez. Farzettim ki yüzlerce, binlerce kişi aynı kafada olsun sonuçta bu partiyi 20 milyon kişi destekliyor. Aynı partiyi destekledi diye aynı düşüncede mi olacak ?Aç twitter'ı, aynı kafada aynı partiyi destekleyen yüzlercesini görebilirsin.. Hatta burada bile var..
Neyin uyarısı o? Hem bu tarz konuları tartışalım diye açıp birde uyarı mi veriyorlar yoksa ?Yok kardeşim, ben bir şey yapmıyorum.. Hele az önce aldığım uyarıdan sonra hiçbir şey yazmıyorum.. Herkes takılsın kafasına göre..
Evet, kendileri gibi düşünenler yazınca sorun olmuyor, karşı görüş yazınca uyarı yiyor..Neyin uyarısı o? Hem bu tarz konuları tartışalım diye açıp birde uyarı mi veriyorlar yoksa ?
haklısın , sanırım forum üyeleri arasında "Evet" diyecek nadir insanlardanız.Yazmayayım dedim ama olmadı... Köylü milletin efendisi falan değildir. Köylü vergi verip, askere gitmekle mükellef bir sürüdür. Daha doğrusu 'elit' Ankaralı statükonun kölesidir. Dönemin valisi de bunu açıkça itiraf etmiştir. Bakalım:
![]()
Bu zihniyetin millete ve dine düşmanlıklarının yüzlerce örneğinden birisidir bu. Araştıran, okuyan herkes bu bilgiye ulaşabilir.
Bir de anayasa değişikliğine hayır diyen kitleye bakalım:
1- Pkk: Yakın zamanda hayır çağrısı yaptılar
2-Avrupa ve Diğer ülkeler: Muhtelif miktarda dünya ülkesi anayasa değişikliğine şiddetle karşı çıktılar
3-FETÖ: Ağırlıkla sosyal medyada yoğun bir propaganda yapılıyor
4-Ankara'nın elit memurlarının meclisteki temsilsici, HDP ile birilikte iyi sallayan, HDP barajı aşınca pilav dağıtan parti: Her zaman olduğu gibi hayır.
YUKARIDAKİ TABLOYA BAKARAK, ORTA ZEKALI BİR VATANDAŞ DEĞİŞİKLİĞİN İÇERİĞİNİ BİLMEDEN EVET DER ZATEN.
Pkk-Hpd başkanlığı istemiyor diye milleti kandırmayın. En çok işine gelecek, en çok sevinecek olanlar onlar.
Bu ülke belli ki ille de dibe vuracak. Yapacak bir şey de yok. İlber Ortaylı'nın dediği gibi, insanların küçük dünyaları, büyük umutları var. Hayır oyu çok büyük bir farkla çıkmaz, o küçük farkı da Seçsisle kapatırlar nasılsa. Tehditler de bol bol geliyor. Biz gidersek aç kalırsınız, evet çıkmazsa terör bitmez, ya başkanlık ya kaos... Geçmişler olsun.
Senin geniş çerçevenden bakalım yaz da. Kendileri demedi mi başkanlık gelince terör bitecek diye. Buradan hangi sonuçlara varmalıyız?Kardeş sen kendine bir yol çizmişsin zaten dar bir alandan bakmaya devam et en kötüsü de bu işte salla nasıl sallarsam laflara bak sanki adamlar başkanlık gelsin diye terörü bitiremedi veya gelince bitecek
Senin geniş çerçevenden bakalım yaz da. Kendileri demedi mi başkanlık gelince terör bitecek diye. Buradan hangi sonuçlara varmalıyız?