neden mediatek olmazMediatek işlemci den dolayı note 9u seçmezdim benim tercihim note 8 olurdu, bence note 8 almalısınız.
MediaTek biraz fazla ısındığı için uzun süreli oyun oynamalarda oldukça ısınacaktır.neden mediatek olmaz
2650tl maximumBütçeniz
işlemci olarak gayet güzel ama realme daha önce hiç kullanmadım ne kadar güvenebilirim garantisi ne kadar iyi bilmiyorum ama işlemci cezbediyorRealme 5 pro ya bakın bi
pubg oynadığın da ısı nasıl oluyorMerhaba ben şu an bu mesajı Redmi Note 8 den yaziyyorum pubg oynamak istersen 100 şarjdan 2 saatte 82 falan düsuyorben life oynuyorum yine 100 şarjla 6 film falan kasmadan izlersin ısınmadan
Redmi note 8 al geç.redmi note 9 128gb
ile redmi note 8 128gb arasında kaldım
fazla oyun oynayan ve video isleyen birisiyim tavsiyeniz nedir
Bende alcamda pro ile normali arasında kaldım 4gb ram ile 6gb ram arasında ne fark hangisini almalıyım fazla oyun oynamam günde maks 1.5 saat instahramda dolaşırımRedmi note 8 al geç.
Note 9 da 3gb ram var sıkıntı çıkarır mı hocamNote 9, yeni nesil her zaman daha iyidir. Redmi modeller fazla güncelleme almıyor bir de custom ROM ile uğraşmayın.
O seviye cihaz için 3GB yeterli. 4 olsa daha iyi olurdu bence ama 3 ile de sorun yaşamazsın.Bende alcamda pro ile normali arasında kaldım 4gb ram ile 6gb ram arasında ne fark hangisini almalıyım fazla oyun oynamam günde maks 1.5 saat instahramda dolaşırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Note 9 da 3gb ram var sıkıntı çıkarır mı hocam
MediaTek ve 3 GB ramlı alması bana saçma geliyor, hem ısınacak hemde 3 gb ram olacak, bence snap dragon bir işlemcisi olan ve 4 gb ramlı bir telefon almak gerekli. Bu devirde en düşük 4 gb ramlı telefon alınmalı diye düşünüyorum.O seviye cihaz için 3GB yeterli. 4 olsa daha iyi olurdu bence ama 3 ile de sorun yaşamazsın.
Redmi not 8 pro alcam iyi fikir midir ?MediaTek ve 3 GB ramlı alması bana saçma geliyor, hem ısınacak hemde 3 gb ram olacak, bence snap dragon bir işlemcisi olan ve 4 gb ramlı bir telefon almak gerekli. Bu devirde en düşük 4 gb ramlı telefon alınmalı diye düşünüyorum.
MediaTek o kadar ısınmıyor. Günlük kullanım, ara sıra oyun oynanması için tercih edilebilecek bir işlemci. Note 9'un avantajı zaten bataryanın iyi olması. Bazı ufak yenilikler ve eksiklikler var. Ben sadece güncelleme desteği için Note 9 alırdım. Redmi olan cihazlarım güncelleme konusunda geri kalmış, fazla güncelleme alan telefonlar değiller genelde bir Android, iki MIUI güncellemesi alıyorlar. Bu detay ve batarya kapasitesinden dolayı Note 9 alınır. Üstelik ufak bir performans artışı da var.MediaTek ve 3 GB ramlı alması bana saçma geliyor, hem ısınacak hemde 3 gb ram olacak, bence snap dragon bir işlemcisi olan ve 4 gb ramlı bir telefon almak gerekli. Bu devirde en düşük 4 gb ramlı telefon alınmalı diye düşünüyorum.
yalnız redmi note 9 un 128gb versiyonu 4gb ram liMediaTek ve 3 GB ramlı alması bana saçma geliyor, hem ısınacak hemde 3 gb ram olacak, bence snap dragon bir işlemcisi olan ve 4 gb ramlı bir telefon almak gerekli. Bu devirde en düşük 4 gb ramlı telefon alınmalı diye düşünüyorum.
Hocam bütçenizin 50 tl yukarısındaki realme 6'yı almanız, başlıktaki iki cihazdan çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.2650tl maximum
Hayır 50 TL çok fazla beni zora sokar ??Hocam bütçenizin 50 tl yukarısındaki realme 6'yı almanız, başlıktaki iki cihazdan çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.
Kafanızda note 9u almayı kurmuşsunuz ben gerekçelerini söyledim, sırf işlemcisi için almazdım ben. Uzun ömürlü olmaz.yalnız redmi note 9 un 128gb versiyonu 4gb ram li
9 pro alabilirseniz 9 pro alın alamazsanız 9s veya realme 6ya vakavilirsnizçRedmi not 8 pro alcam iyi fikir midir ?
Ben Note 8 Pro kullanıyorum çok fazla oyun oynuyorum beni memnun ediyorm ama siz çok oyun oynamiyorsanız parayı çöpe atmaya gerek yok bence. 1.5 saat Instagram için Note 8 yeter de artar bile.Bende alcamda pro ile normali arasında kaldım 4gb ram ile 6gb ram arasında ne fark hangisini almalıyım fazla oyun oynamam günde maks 1.5 saat instahramda dolaşırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oppo nun alt markası ben meizu kullanıyorum mesela iyiişlemci olarak gayet güzel ama realme daha önce hiç kullanmadım ne kadar güvenebilirim garantisi ne kadar iyi bilmiyorum ama işlemci cezbediyor
Ama note 8'inki 6gbyalnız redmi note 9 un 128gb versiyonu 4gb ram li
Merhaba, konuyla alakası yok ama realme 6 8gb ve 9pro arasında kalsanız hangisini seçerdiniz ?Note 9, yeni nesil her zaman daha iyidir. Redmi modeller fazla güncelleme almıyor bir de custom ROM ile uğraşmayın.