redmi note9 mu note 8 mi

omerince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
redmi note 9 128gb
ile redmi note 8 128gb arasında kaldım
fazla oyun oynayan ve video isleyen birisiyim tavsiyeniz nedir

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Mediatek işlemci den dolayı note 9u seçmezdim benim tercihim note 8 olurdu, bence note 8 almalısınız.

BirDeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben şu an bu mesajı Redmi Note 8 den yaziyyorum pubg oynamak istersen 100 şarjdan 2 saatte 82 falan düsuyorben life oynuyorum yine 100 şarjla 6 film falan kasmadan izlersin ısınmadan

omerince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba ben şu an bu mesajı Redmi Note 8 den yaziyyorum pubg oynamak istersen 100 şarjdan 2 saatte 82 falan düsuyorben life oynuyorum yine 100 şarjla 6 film falan kasmadan izlersin ısınmadan
pubg oynadığın da ısı nasıl oluyor

BirDeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani fazla ısınmıyor ben kalın kılıf kullanıyorum o yüzden benim ki size göre biraz daha fazla ısınır ama yine de ben çok memnunum

Reaksiyon puanı
3,029
Note 9, yeni nesil her zaman daha iyidir. Redmi modeller fazla güncelleme almıyor bir de custom ROM ile uğraşmayın.

Abdurrahman Göktaş

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
25
Redmi note 8 al geç.
Bende alcamda pro ile normali arasında kaldım 4gb ram ile 6gb ram arasında ne fark hangisini almalıyım fazla oyun oynamam günde maks 1.5 saat instahramda dolaşırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Note 9, yeni nesil her zaman daha iyidir. Redmi modeller fazla güncelleme almıyor bir de custom ROM ile uğraşmayın.
Note 9 da 3gb ram var sıkıntı çıkarır mı hocam

Reaksiyon puanı
3,029
Bende alcamda pro ile normali arasında kaldım 4gb ram ile 6gb ram arasında ne fark hangisini almalıyım fazla oyun oynamam günde maks 1.5 saat instahramda dolaşırım

Note 9 da 3gb ram var sıkıntı çıkarır mı hocam
O seviye cihaz için 3GB yeterli. 4 olsa daha iyi olurdu bence ama 3 ile de sorun yaşamazsın.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
O seviye cihaz için 3GB yeterli. 4 olsa daha iyi olurdu bence ama 3 ile de sorun yaşamazsın.
MediaTek ve 3 GB ramlı alması bana saçma geliyor, hem ısınacak hemde 3 gb ram olacak, bence snap dragon bir işlemcisi olan ve 4 gb ramlı bir telefon almak gerekli. Bu devirde en düşük 4 gb ramlı telefon alınmalı diye düşünüyorum.

Abdurrahman Göktaş

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
25
MediaTek ve 3 GB ramlı alması bana saçma geliyor, hem ısınacak hemde 3 gb ram olacak, bence snap dragon bir işlemcisi olan ve 4 gb ramlı bir telefon almak gerekli. Bu devirde en düşük 4 gb ramlı telefon alınmalı diye düşünüyorum.
Redmi not 8 pro alcam iyi fikir midir ?

Reaksiyon puanı
3,029
MediaTek o kadar ısınmıyor. Günlük kullanım, ara sıra oyun oynanması için tercih edilebilecek bir işlemci. Note 9'un avantajı zaten bataryanın iyi olması. Bazı ufak yenilikler ve eksiklikler var. Ben sadece güncelleme desteği için Note 9 alırdım. Redmi olan cihazlarım güncelleme konusunda geri kalmış, fazla güncelleme alan telefonlar değiller genelde bir Android, iki MIUI güncellemesi alıyorlar. Bu detay ve batarya kapasitesinden dolayı Note 9 alınır. Üstelik ufak bir performans artışı da var.

omerince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
yalnız redmi note 9 un 128gb versiyonu 4gb ram li

Yahya Furkan

contravolta
Emektar
Reaksiyon puanı
4,900
Ben Note 8 Pro kullanıyorum çok fazla oyun oynuyorum beni memnun ediyorm ama siz çok oyun oynamiyorsanız parayı çöpe atmaya gerek yok bence. 1.5 saat Instagram için Note 8 yeter de artar bile.

helpbylerbayanlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba, konuyla alakası yok ama realme 6 8gb ve 9pro arasında kalsanız hangisini seçerdiniz ?
Benim aklımda 9pro var da arkadaşlar da yardımcı oldular saolsunlar ne sorduysam cevapladılar.
Son olarak size sorup bu işin içerisinden çıkmayı düşünüyorum. :D