Redmi Note 4 Hangi Teknik Servis

Sizce delta mı ? evomu ? yoksa VİA M3

• EVOBT

Kullanılan: 0 0.0%
  • VİA M3

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

alprn90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yukarıda yazdığım telefonu almayı düşünüyorum 3 4 gündür araştırıyom delta servis , evobt servis arasında git gel kafayı yedim biri bana yardımcı olabilirmi bu firmalarla ilgili çok şikayet okudum ne yapmalıyım yoksa boşver bu telefonu deyip casper via m3 mü alayım

POH

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Benim bildiğim Teknosa'da kvk garantili satılıyor tabi fiyatları bi tık daha fazla

alprn90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
o aradaki fark buyuk olduğundan diğer garanti firmalarına bakıyorum ama güvenemedim ikisindede birbirinden kotu yorumlar var sence hangisi bi tık da olsa daha güvenilir

POH

Asistan
Reaksiyon puanı
78
o aradaki fark buyuk olduğundan diğer garanti firmalarına bakıyorum ama güvenemedim ikisindede birbirinden kotu yorumlar var sence hangisi bi tık da olsa daha güvenilir
hiç biri :) Alacak olsam iyice araştırır kronik sorunu olmayan hangisi ise onu alırım. Çünkü garanti olarak güvenmem. O Firmalara cihazını göndersen, daha beter halde sana geri gönderirler. Yada imkanın varsa yurt dışından al hem daha ucuza gelir. Yine garantiyi hiçe say. Ukraynada fiyatları görmüştüm 500 TL-800 TL civarında xiaomi cihazları vardı.Buradan kat ve kat ucuzdu yani