Redditden perma ban yedim!

Nik_neym

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Benim iki tane reddit hesabım vardı. Sonra, kurallara uymadım gerekçesi ile perma ban yedim. Ben de banli olan hesapları sildim ve yeni bir hesap açtım. Ancak, açtığım hesap 5 saat sonra süresiz banlandı. Tekrardan bir hesap daha açtım. Ve yine 4/5 saat civarı tekrar süresiz banlandı. Ban yememem için yeni bir google hesabı mı açmam lazım?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
İlk başta neden ban yedin?

Nik_neym

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
İlk başta neden ban yedin?
Geç cevap verdiğim için özür dilerim.

r/Turkey subından banlandıktan sonra o sub'a diğer hesabım ile girdim ve perma ban yedim. Iki hesabım banlandı. Ben de yeni hesap açtım ve o da 4/5 saat civarı banlandı.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Reddit üzerinden nasıl ban yediniz ki, yıllardır kullanırım bir tane sorun yaşamadım.

Nik_neym

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Yeni bir hesap açmak olabilir dene istersen.Aynı hesaptan açınca banlanıyorsun demek ki.
Hesap açma düşüncem var ancak hesaplar aynı telefon'da olucağı için yine banlanabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reddit üzerinden nasıl ban yediniz ki, yıllardır kullanırım bir tane sorun yaşamadım.
Önceki arkadaş'a yazdığımı yapıştırıyorum

"r/Turkey subından banlandıktan sonra o sub'a diğer hesabım ile girdim ve perma ban yedim. Iki hesabım banlandı. Ben de yeni hesap açtım ve o da 4/5 saat civarı banlandı."

Benim sormak istediğim şey bir daha reddit kullanamayacak mıyım?