Red Alert 3 PS3'e Dolu Dolu Geliyor

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Command & Conquer serisinin son bombası Red Alert 3 için PlayStation 3'e özel hazırlanan Ultimate Edition hakkında tüm detaylar burada.

PS3 konsoluna özel hazırlanan C&C Red Alert 3: Ultimate Edition paketi, gecikmeye değecek kadar başarılı ekstra içeriğe sahip.
Orijinal oyunun yanı sıra, Blu-ray kapasitesi sayesinde beş yeni çoklu oyuncu haritası, çeşitli sahne arkası video ve fragmanları, PS3'e özel Command % Conquer TV programları, geliştirme ekibinden ipuçları ve stratejiler içeren Command School bölümü ve BattleCast PrimeTime progamı, tüm birimlerin ayrıntılı profilleri ve resmi Red Alert 3 albümünü içeren Ultimate Edition, önümüzdeki ay piyasaya çıkacak.
redalert3-ultimate11234610163.jpg
Yapımcılardan Övgü
PlayStation 3 konsolunun çok güçlü bir platform olduğunu belirten EA Los Angeles yetkilisi David Seeholzer, bu ekstra sürede oyuna daha iyi grafikler, geliştirilmiş performans, ekstralar ve diğer sürümlerde bulunmayan özellikler eklediklerini açıkladı.
redalert3-ultimate21234610204.jpg
:: Konsolda strateji oyunu oynanır mı? Forumda tartışıyoruz.

Bilgi İçin :
Red Alert 3
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu oyunun tadı ancak pc de alınır...

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben bu oyunu pc de bitirdim çok süper bir oyun

TheNightFox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klavye ve mouse bağlanıyor ve bağlanırsa çok da güzel oynanır fakat kaç kişi bunu yapıyor ki?? Benim etrafımda birsürü ps3 sahibi var. Oyunlara o kadar para veriyorlar fakat gidip bi mouse almıyorlar...

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu oyunu orjinal aldım :) Çünkü sevdiğim bir oyun. Korsan oynayarak ihanet edemezdim :) Futbol PS3'te, Strateji PC'de oynanır arkadaş ;)

Reaksiyon puanı
189
Tsunmys acaba sorabilirmiyin oyunu kaç TL ye aldın. ben yurt dışından aldım tüm vergiler dahil 29 TL'ye. türkiyedeki fiyatlar nasıl acep...