Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kurtlar Vadisi ile bu filmi bir mi tutuyorsunuz Allah aşkına ya...
O filme hükümet yetkililerine kadar bir çok ünlü ismler de gitmişti.
Bence yanına bile yaklaşamaz valla...
Evet ama arkadaşlar iki film farklı kesime hitap ediyor!
Hükümet yetkilileri komedi filmine de gidebilirler.
Önemli olan izleyici sayısının çokluğunu filmlerin içeriğine değil hitap ettiği kesime göre değerlendirmek diye düşünyorum!
Şahsi yorumum Recep İvedik filminin Kurtlar vadisi Iraq filmini sollayacağı. Kurtlar vadisi ırağın görsel efektleri, bütçesi, oyuncu kadrosu bakımından önde olduğuda yadsınamaz bir gerçek!
Kaldiki Türk sinema tarihin en yüksek bütçeli filmi Kurtlar vadisi Iraq ve topladığı zileyici sayısı 4 milyondan fazla
Recep İvedik düşük bütçesiyle izleyici sayısı bakımdan öne geçmesi filmin bütçesine ya da diğer özelliklere bağlı olmadığını gösteriyor.
filmin fragmanı yeterli bence ,sinemaya gidip seyretmem için daha fazlası gerekir ...sorunun asıl cevabı, izlenme rekoruda merak edip gidenlerle orantılı olur diye düşünüyorum....
niye bu kadar abartıldı bilmiyorum..filme iki defa gittim.cokta güldüm.yalnızca gülünmek için gidilecek bir film..gidiyosun gülüosun cıkıyorsun.yane bu ülkedeki sanat aşkı nedir onu anlayabilmiş değilim.madem bu kadar acıoysunuz herkes yumurta filmine gitseymiş..sanata olan aşkınızı görseymişsiz