hakanotuken dedi ki:ben seyredemeyeceğim sanırım ilçedeyim ile gitmemde biraz zor gözüküyor bulursak korsn cd izleriz yada torrentle indireceğiz bulabilirsek tabi
eeemmmrrreeeee dedi ki:![]()
hakanotuken dedi ki:ben seyredemeyeceğim sanırım ilçedeyim ile gitmemde biraz zor gözüküyor bulursak korsn cd izleriz yada torrentle indireceğiz bulabilirsek tabi
super örnek oluyosunn![]()
![]()
dogru sozlerhakanotuken dedi ki:eeemmmrrreeeee dedi ki:![]()
![]()
birincisi sanki forumda bir yazıyı okuyup örnek alacak çocuklar var
ikincisi ben korsn film izlemedim diyen parmak kaldırsın artık doğal birşey oldu hele de torrentten sonra
Bu sözlerin doğru olmasını bilmem. Ama Bir suçu çok kişinin işlemesi bu onu suç olmak'dan çıkarmaz. Eğer korsan cd alacaksan al izle. Ama doğal olduğunu söylemek saçma. Hergün internethaber'de yüz tane Tecavüz haberi çıkıyor bu da gayet doğal olmuştur sana nasılsa internethaber'de birçoğu var.masterdevil dedi ki:dogru sozlerhakanotuken dedi ki:eeemmmrrreeeee dedi ki:![]()
![]()
ikincisi ben korsn film izlemedim diyen parmak kaldırsın artık doğal birşey oldu hele de torrentten sonra![]()
burningblade dedi ki:Bu sözlerin doğru olmasını bilmem. Ama Bir suçu çok kişinin işlemesi bu onu suç olmak'dan çıkarmaz. Eğer korsan cd alacaksan al izle. Ama doğal olduğunu söylemek saçma. Hergün internethaber'de yüz tane Tecavüz haberi çıkıyor bu da gayet doğal olmuştur sana nasılsa internethaber'de birçoğu var.masterdevil dedi ki:dogru sozlerhakanotuken dedi ki:eeemmmrrreeeee dedi ki:![]()
![]()
ikincisi ben korsn film izlemedim diyen parmak kaldırsın artık doğal birşey oldu hele de torrentten sonra![]()
cathlack dedi ki:Arkadaşlar Recep İvedik filminden yeni çıktım!
Film tam anlamıyla bir komedi filmi...
Mutlaka izlemelisiniz. İzlerken karnınıza ağrılar gireceğini garanti ederim
Filmin ortasında" Şahan bu filimden elde edeceğin hasılat helalı hoş olsun" dedim.
Eminim sizde bunu dersiniz![]()
Jojoba dedi ki:tvde görmek istiyoruz ya kısa skeçlerini özledimneden 2ci film neden :#