RDR 2 CPY Crack Dosyasının Şifresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
Crack dosyasının şifresi için bu siteden anket çözmemi istiyor fakat bunun için de telefon numaram ile mobio tv denen ücretli bir şeye kayıt olup, uygulamayı indirmemi istiyor. Reddit'te birisi başlık açmış altına birisi şifreyi paylaşmış fakat 9 ay önce diyor, çalışmadı bende şifre. Bu şifrenin ne olduğunu bilen var mı ? (CPY&Skidrow)

Son düzenleyen moderatör:

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
Peki o zaman şöyle sorayım, belirttiğim siteye telefon numaramı yazmamın zararı var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk bir siteden indirdiğim 30 MB'lık crack dosyası ile sorunu çözdüm.

Son düzenleme:

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,504
Peki o zaman şöyle sorayım, belirttiğim siteye telefon numaramı yazmamın zararı var mı ?

Sorunu çözmenize sevindim. Bilinmedik sitelere telefon numarası yazmayın hangi site olursa olsun.

Bir Beyefendi

Doçent
Reaksiyon puanı
939

Sorununuzu çözmeniz güzel olmuş. :) Virüslü olma ihtimalı olan bir yerden bir şey indirirken telefon numarası ister ise vermeyin.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...