Rap Müzik Kategorisi Açıldı

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Siz istediniz biz de açtık.
Ülkemizde ve dünyada hızla yükselen bu müzik türü ile ilgili tüm paylaşımlarınızı yeni kategorimize bekliyoruz.

SDN Foruma hayırlı olsun.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION]

Müjde mi isterim :P

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hayırlı olsun bakalım :)

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Rock müzik kategoriside açılsın o zaman.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Pop'ta açılsın

şaka şaka, tartışma çıksın diye yazdım :D

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Yükselen derken rap bitmek üzereyken açılmış bir konu bence :)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Oley be :) Allame şuan radiobeat te canlı yayında :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
hay açılmaz olaydı :) Güncel konuları "Neler Yeni" sekmesi altından takip ediyordum. Rap Müzik kategorisi açıldıktan sonra Ergen yaralı şişman ların gün içerisinde 10 larca kez paylaştıkları abzurt arabesk rap müzik şarkıları yüzünden güncel konuları takip edemez oldum . [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] duy sesimiii

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hayırlı olsun...

tahminimce bazılarımızın benimsemiş olduğu bu güzel müzik türünü bazı arkadaşlarımız sevmeyebilir bu nedenden dolayı dilerseniz yeni mesajlar başlığında görünmesin (çünkü sürekli paylaşım olacağını tahmin etmek ve forumu yeni mesajlar başlığından takip eden arkadaşlarımızın varlığını görmek zor değil) ayrıca her şarkının yeni bir konu olarak paylaşılmasıda tartışılabilir.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
hay açılmaz olaydı :) Güncel konuları "Neler Yeni" sekmesi altından takip ediyordum. Rap Müzik kategorisi açıldıktan sonra Ergen yaralı şişman ların gün içerisinde 10 larca kez paylaştıkları abzurt arabesk rap müzik şarkıları yüzünden güncel konuları takip edemez oldum . @Mai Nai duy sesimiii

Örnek alabilir miyim?

Forumda, arrabezk rape karşıyız. Bu nedenle bahsettiğiniz parçalar forumda yok.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Örnek alabilir miyim?

Forumda, arrabezk rape karşıyız. Bu nedenle bahsettiğiniz parçalar forumda yok.

"Arabest" işin şakası :) , demek istediğim asıl nokta benim gibi forumdaki güncel konuları "neler yeni" sekmesi ile takip edenler için sıkıntı oluşturacaktır bu yapı. Sabit bi rap müzik konusu altına teker teker eklense daha güzel olurdu gibi geliyor bana. Şarkılar paylaşılıyor ama takipçisi yada ilgilisi 10-20 kişiyi geçmez. Güncel hit konular bu nedenle arada kaynayıp gidiyor rap müzik için yapılan aşırı paylaşımlar nedeniyle bence.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
hay açılmaz olaydı :) Güncel konuları "Neler Yeni" sekmesi altından takip ediyordum. Rap Müzik kategorisi açıldıktan sonra Ergen yaralı şişman ların gün içerisinde 10 larca kez paylaştıkları abzurt arabesk rap müzik şarkıları yüzünden güncel konuları takip edemez oldum . @Mai Nai duy sesimiii

İsim ver banlayayım :D