Ram Test ve Uyumluluk

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar yeni ram buldum kuzenimden 1 gb bende 2gb vardı kullanıyodum ama lol w7 de en az 2.5 gb istiyo yetmiyo pek .Neyse yeni rami taktım sabah 8 den akşam 12 ye kadar oynadım dün saat 9 dan sonra lol de bug splat deyip atmaya başladı bugün de 6 saat nette gezdim 6 saat sonunda mavi ekran verdi sorun ne mem teste soktum bide özelliklerine ss atayım:tt2:
rrp53.jpg

rrp3f.jpg

rrp12.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bi allahın kulu yokmu bilen:4:

.45 ACP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ddr2 ramlerde farkli ramlerin yan yana calismayip uyumsuzluk yapmasi normal bir durumdur.ben ikisi de 1gb ve ayni marka ama uzerindeki cipset markalari farkli diye sorun cikaran sistem gordum.mavi ekran filan aliyorsan uyumsuzluk vardir yapabilecegin bir sey yok.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ddr2 ramlerde farkli ramlerin yan yana calismayip uyumsuzluk yapmasi normal bir durumdur.ben ikisi de 1gb ve ayni marka ama uzerindeki cipset markalari farkli diye sorun cikaran sistem gordum.mavi ekran filan aliyorsan uyumsuzluk vardir yapabilecegin bir sey yok.
yok kardeş dün akşam 1 liği çıkardım 512 taktım gece ram teste bıraktım 9 saat boyunca test oldu sorun çıkmadı sabahtan beri kullanıyom sağlam :biggrin: