R10.net

Kraddy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye sistemi güvenlik için var çünkü davetiye gönderen kişi davet ettiği kişinin sorumluluklarınıda alıyor bu yüzden davetiyesi olanlar yakın tanıdıklarına veriyor. Böyle bir sistem olmasına rağmen üyeliğe açık olan ShiftDelete'de bile yorumların seviyesi daha yüksek ShiftDelete :wub:

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Herkesi Potansiyel dolandirici gormenin herhangi bir savunmasi olamaz, Kraddy sozum sana ve o sistemi savunanlara. Biraz once Turk vatandaslarinin Diger dunya vatandaslarindan ayri kudusde nasil Potansiyel terorist gibi gorulup arandigini okudum, buyuk ihtimal sizde okudunuz hosunuza gittimi ?

Kraddy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkesi Potansiyel dolandirici gormenin herhangi bir savunmasi olamaz, Kraddy sozum sana ve o sistemi savunanlara. Biraz once Turk vatandaslarinin Diger dunya vatandaslarindan ayri kudusde nasil Potansiyel terorist gibi gorulup arandigini okudum, buyuk ihtimal sizde okudunuz hosunuza gittimi ?

İnternette tanımadığın birine para göndericeksin, alıcaksın ne kadar güven veriyor bu sana? Tüm kazancını o siteden sağlayanlar var insanlar kimsenin ekmeğiyle oynamasına izin vermez. Yanlış hatırlamıyorsan 2 yıl önce üyelikleri açıktı dolar piyasasıyla uğraşan üyeleri binlerce dolar zarara soktular.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
konuyu çok farklı yere taşıdın hocam.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
r10 hakkında o kadar atıp tuttuktan sonra üye olmak için davetiye istemeniz çok tuhaf.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Dolandırıcılardan korunmak için davetiye vermemek bir bahane değil birisiyle para alışverişi yapacaksan referanslarını dikkate alırsın yok referanslara dikkat etmezsen dolandırılmak senin hakkın.Bundan site sorumlu olmamalı o yüzden bu bahane kabul edilemez.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İnternette tanımadığın birine para göndericeksin, alıcaksın ne kadar güven veriyor bu sana? Tüm kazancını o siteden sağlayanlar var insanlar kimsenin ekmeğiyle oynamasına izin vermez. Yanlış hatırlamıyorsan 2 yıl önce üyelikleri açıktı dolar piyasasıyla uğraşan üyeleri binlerce dolar zarara soktular.

Akilli olsunlar kaybetmesinler paralarini :) Sen hic parani kaptirdin mi ? nasil kaptirmayacagini biliyormusun ?

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
konuyu çok farklı yere taşıdın hocam.

Bu ses baska turlu duyrulmaz :) Zamaninda bende basvurmustum beni kaale almadilar, cevap bile yazmadilar o yuzden bende biraz abandim :) halbuki tek istedigim google adsense hakkinda bir kac sey danismakti. Iki farkli sitemde google adsense var sorularimi yabanci forumlara sordum.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Eğer doğru düzgün bir şekilde istersen davetiyelerden sorumlu olan kişi gereğini yapar. Bunun için düzgün bir uslupla sahip olduğun site veya siteleri tanıtıp neden üye olmak istediğini anlatırsan davetiye alman imkansız değil. 1 sene arayıpta bulamayanlara sadece gülüyorum.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eğer doğru düzgün bir şekilde istersen davetiyelerden sorumlu olan kişi gereğini yapar. Bunun için düzgün bir uslupla sahip olduğun site veya siteleri tanıtıp neden üye olmak istediğini anlatırsan davetiye alman imkansız değil. 1 sene arayıpta bulamayanlara sadece gülüyorum.

Arkadasim Sen beni taniyormusun, Benim bir senedir davetiye aradigimi nereden uydurdun bende sana boyle sallamasyon yazmandan dolayi aciyorum.
Ben dedim ki 1 sene once Adam gibi duzgun bir uslup ile , sitelerimi ve kendimi tanitan ve uyelik isteyen bir basvuru yaptim. kaale alan olmadi. Bir daha bu sitenin adini ne duydum nede gordum. ancak burada Webadam yazinca olayi hatirladim bende mudahil oldum. Olay bundan ibaret. Bana gulerken yuzunde torba patlasin emi.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dediğin doğru ama malesef bu devirde öyle arkadaşları kolay kolay bulamıyoruz..

---------- Post added at 10:53 ---------- Previous post was at 10:52 ----------

Evet, o kadar ağır geldi ki insan içine çıkamıyorum iki gündür. Merak etme, yorumunu gördüm. Sadece cevap vermeye tenezzül etmemiştim seviyenden dolayı.
hı hı

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Davetiye sistemi güvenlik için var çünkü davetiye gönderen kişi davet ettiği kişinin sorumluluklarınıda alıyor bu yüzden davetiyesi olanlar yakın tanıdıklarına veriyor. Böyle bir sistem olmasına rağmen üyeliğe açık olan ShiftDelete'de bile yorumların seviyesi daha yüksek ShiftDelete :wub:
shiftdelete gibisi yook. :)

crysis_93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
r10nu beyenmiyorum zaten ben. webadam kardesime katılıyorum. dolandırıcıda çok var zaten. iyinet ve webmaster sitesi iyi bence.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
beğenin yada beğenmeyin ciddi paraların döndüğü forum. hosting işi yapmak isteyen birisi için çok güzel bir oyun alanı. uygun adımlarla çok kârlı işler yapabiliyorsunuz. bunun dışında freelance programlama işindede iyi para dönüyor bu forumda. internetin teknik kısmına yönelik güçlü üyelere sahip bir forum.

ancak davetiye konusununda biraz daha esnek olmalılar. en azından çaylak modu gibi modlar geliştirilmeli.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beğenin yada beğenmeyin ciddi paraların döndüğü forum. hosting işi yapmak isteyen birisi için çok güzel bir oyun alanı. uygun adımlarla çok kârlı işler yapabiliyorsunuz. bunun dışında freelance programlama işindede iyi para dönüyor bu forumda. internetin teknik kısmına yönelik güçlü üyelere sahip bir forum.

ancak davetiye konusununda biraz daha esnek olmalılar. en azından çaylak modu gibi modlar geliştirilmeli.
evet katılıyorum kardeşim aynen dediğin gibi davetiye konusunda esnek olmaları şart.

jakobgfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yav benim anlamadığım . üye olmak için neden bu kadar kasıyorlar ? hayır anlamadığım , hint kumaşı kadar değerlimi ? anka kuşu kadar ulaşılmazmı ? yoksa başka bir Cumhuriyetmi kurdular kendi dünyalarında . yeni gelecek üylerin kaliteyi düşürmelerindenmi korkuyorlar ? diğer sitelerden , diğer forumlardan farkı ne Allah aşkına biri açıklayabilirmi ?

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yav benim anlamadığım . üye olmak için neden bu kadar kasıyorlar ? hayır anlamadığım , hint kumaşı kadar değerlimi ? anka kuşu kadar ulaşılmazmı ? yoksa başka bir Cumhuriyetmi kurdular kendi dünyalarında . yeni gelecek üylerin kaliteyi düşürmelerindenmi korkuyorlar ? diğer sitelerden , diğer forumlardan farkı ne Allah aşkına biri açıklayabilirmi ?
malesef forum çok önemli bir forum her geleni almıyorlar illaki oradan bir tanıdığın veya çok bilgin olup girebilirsiz başka türlü giremezsin o foruma..

jakobgfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef forum çok önemli bir forum her geleni almıyorlar illaki oradan bir tanıdığın veya çok bilgin olup girebilirsiz başka türlü giremezsin o foruma..

giremezsem ne kaybederim ? onu anlamıyorum sonuçta bunlardan çok daha büyük ve herkese açık bir sürü platoform var değilmi ? ben bunların farkını ve neler kaybedeceğimi merek ediyorum .

M.Uzun

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
giremezsem ne kaybederim ? onu anlamıyorum sonuçta bunlardan çok daha büyük ve herkese açık bir sürü platoform var değilmi ? ben bunların farkını ve neler kaybedeceğimi merek ediyorum .
madem daha büyük açık platformlar var git oralarda destek iste oralara üye ol :) bu kadar gerilmene gerek yok . ama allahtan almıyorlar her önüne geleni :P

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
editasyon: zaten yazmışım aynı şeyleri :)

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
allahdan almıyorlar aynen katılıyorum. :)

jakobgfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
madem daha büyük açık platformlar var git oralarda destek iste oralara üye ol :) bu kadar gerilmene gerek yok . ama allahtan almıyorlar her önüne geleni :P

Bilgi almak istiyorum geriliyorsun diyorsun . bi bilgin , bir tecrüben varmı forum ile ilgili . yoksa boş beleş yorum yapıp geriliyorsun diye kondurma . sadece bilgi istiyorum , varmı bir fikrin ?

M.Uzun

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Bilgi almak istiyorum geriliyorsun diyorsun . bi bilgin , bir tecrüben varmı forum ile ilgili . yoksa boş beleş yorum yapıp geriliyorsun diye kondurma . sadece bilgi istiyorum , varmı bir fikrin ?
sana tek kelime yazıcam ben, googleye "smf m.uzun" yaz bakıyim :) boş yorum yapmadığımı herkes biliyor ilk baş ne yazdığını bil sonradan cevapla butonunu kullan. bilgiyi bu şekilde istersen kralı gelse vermez buda kulağına küpe olsun ;)

Castiel Squier

Asistan
Reaksiyon puanı
0
R10.net sadece bi forum değil alışveriş siteside sayılabilir.
Üyeliğin açık olması demek yüzlerce yeni dolandırıcı demek.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
R10.net sadece bi forum değil alışveriş siteside sayılabilir.
Üyeliğin açık olması demek yüzlerce yeni dolandırıcı demek.

Yüz biraz az bir rakam olur aslında. Ben r10 sayesinde para kazanan biriyim. Şahsen ben öyle bir durumda güvenebilir miydim siteye bilmiyorum.