Quake 4 =(

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Bu Oyunu Bitiren var mı? Yaw Bir türlü Bitmiyor ben Diğer serilerini bitirmişim
ama burda öyle yerlere geliyorsun ki İnsan deli oluyor adeta oyunla inada girmişim bunun sonu yok kesinlikle bitmesi lazım...Bitiren arkadaşlar varsa Tüyo beklerim ..

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Son bölümünü bitirebilecek kadar yetenekli birini ben yıllardır tanımadım :D bölümü geçmek için al sana bir tüyo

klavyede sol üstte e tuşu vardır basıp o tuşa bir kod alanı gelir yaz oraya god mode :D oldu da bitti .Yaratıklardan sıkıldın oradan hemen gitmek mi istiyorsun yaz bakalım noclip geç duvarlardan git :D

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
1-2-3- bitirdim 4 kasıyor hemde çok öyle bölümler varki geçilmesi imkansız gibi hadi god mode olurda ben hile kullanmak istemiyorum uçmak gibi duvardan geçmek gibi modlar oyunun zevkini bozuyor.

daha bitireni görmedim bende ben öyle bir bölüme gelmişim bitmiyorlarki hepsini yok ediyorum yine geliyorlar işte o son bölümmü bilmem.?

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
geçen kış bitirdim, bitirmek için çok uğraştım önce

20 gün izne ayrıldım

sonra köyüme gittim sakin kafa, sonra sabahlara kadar oyna akşamlara kadar oyna bitti şükür

ama pc kasmadı ama ben çok kasıldım gerildim:w00t:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu oyunla tanıştığım zamanlar internet kafelerde toplu oynan efsane olduğu zamanları idi demek ki hala oynayanlar var :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
konuda mazi imiş zaten acan arkadaşı etiketleyimde online olursa ne zaman açtığı konuya ne zaman yazılmış görsün bari :) [MENTION=36675]_taha[/MENTION]

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] geldim :) evet konu mazi olmuş oyunda mazi oldu bitiremedikten sonra o sene artık oyun oynamayıda bırakmıştım :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Getirinde beraber bitirelim :P

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bitiren biri seneler sonra çıktı iyimi :D

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Bitiren biri seneler sonra çıktı iyimi :D

Oyunda oyun evet bitiren seneler sonra çıktı ortaya :D
Oyun zevkliydi ama o senelerde çok kastı beni bende artık oyun felan oynamam dedim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bitirdim hiç kasmadi bazi bölümler zor ama oyun zevkli bir ara oyunun son bölümünün önceki bölümüne geldim(nexus core) yaratik geldi öldüremedim oyunu sildim..oyunu tekrar yükledim bir baktim oyunun son bölümünün öncesinde silmişim oyunun kabi yerlerde geziyo...