Soru Qcy T5 Orijinallik Hakkında

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Bir Çinli, Çin malı bir ürünün sahtesini yapmaz. Yani zannetmiyorum 3 kuruşluk şeyin sahtesi olsun.

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,301
Bende de QCY T1C var ve normal olarak standart paket olan bu paket var. Sizde nasıl bir paket var fotoğraf atarmısınız?

Anderian

Asistan
Reaksiyon puanı
11

Ekli dosyalar

• DSC_0928.JPG
    DSC_0928.JPG
    34.3 KB · Görüntüleme: 100

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,301
Farklılıkların olması normal bence. Arkadaki kod ile kontrol yaptığınızda sorun yoksa problem yoktur.

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Bende de bu kutudan gelmişti. Performansı kötü değildi. Kodu siteden tarayamamıştım ama arada bir kesilme olduğu için sahte olduğunu düşündüm, Amazon'a durumu bildirdim. İade etmemi söylemiştiler.

Anderian

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bende de bu kutudan gelmişti. Performansı kötü değildi. Kodu siteden tarayamamıştım ama arada bir kesilme olduğu için sahte olduğunu düşündüm, Amazon'a durumu bildirdim. İade etmemi söylemiştiler.
Bende kesinti şöyle oldu; laptop'a bağlandım başka odaya geçtim herhangi bir problem yaşamadım. Dışarı çıktım telefonu cebime koyunca arada kopukluklar oldu ama sonra düzeldi. Umarım tekrar olmaz. Pek de anlamadım böyle olmasının mantığını

Fcnd2021

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
JBL T110 vardı yani aralarında pek fazla fark göremedim. Performansı hoşuma gitti qcy t5'in
Ben şu an T110 kullanıyorum. Telefonumun jak girişi bozuldu. Qcy T5 almak istiyorum. Aralarındaki farkı söyleyebilir misin? Ben çoğunluk olarak müzik dinleyen ve film/dizi izleyen biriyim. Sesteki detaylar T110 gibi midir

Anderian

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ben şu an T110 kullanıyorum. Telefonumun jak girişi bozuldu. Qcy T5 almak istiyorum. Aralarındaki farkı söyleyebilir misin? Ben çoğunluk olarak müzik dinleyen ve film/dizi izleyen biriyim. Sesteki detaylar T110 gibi midir
T110'da da galiba kronik bir sorun vardı. Sağ veya sol sürekli bozuluyordu. QCY T5 ses olarak iyi geldi bana. Normal ve idare eder bence. Sadece uzun kullanımda bazen ara ara bağlantı kopmaları yaşadım. Belki telefonumun eski olmasından kaynaklıdır. Bilemiyorum. Kablosuz olması çok iş görüyor. Son olarak kulaklığın dışarı da ve biraz gürültülü ortamlarda mikrofon performansı çok kötü ama dışarıdan gelen sesi iyi kesiyor.