PUBG'de 1 Fps

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
286
İşlemci için 70 ve ekran kartı için 75 derece anormaldir. Öncelikle kasayı güzelce temizle ve termal macunu yenile düzelecektir. Tırı vırı bir halttan anlamayanlar yok driver yok şu yok bu diye girmiş muhabbete.

Son düzenleyen moderatör:

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Arkadaş 70-80 arası demiş sıcaklık için. Siz nereden anladınız sıcaklıktan olduğunu?
Farkındaysan 5 nesil bir işlemci kullanıyor bu işlemcinin tcase değeri 66.8 şimdiki işlemciler gibi 100 derecelere kadar dayanamıyor buda normel değerinden çok daha fazla GHz düşüklüğü demek ilk önce parçaların neler olduğunu neye göre nasıl çalıştığını öğrenin ondan sonra yorum yapın şu konulara.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
İşlemci için 70 ve ekran kartı için 75 derece anormaldir. Öncelikle kasayı güzelce temizle ve termal macunu yenile düzelecektir. Tırı vırı bir halttan anlamayanlar yok driver yok şu yok bu diye girmiş muhabbete.
70 ve 75 derece normaldir, anormal olan değerler 80 üstüdür.
Neyse bende tavsiyemi veriyim, denetim masasında donanım ve ses gir, güç seçeneklerine tıkla. Ve hangi planı kullanıyorsan onun sağındaki plan ayarlarını değiştire tıkla ve gelişmiş güç ayarlarını değiştir tıkla, alta giderek işlemci güç yönetimi bul ve tıkla. En düşük ve en yüksek işlemci durumlarının her ikisini de %99 yap, düzelir gibime geliyor.

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Farkındaysan 5 nesil bir işlemci kullanıyor bu işlemcinin tcase değeri 66.8 şimdiki işlemciler gibi 100 derecelere kadar dayanamıyor buda normel değerinden çok daha fazla GHz düşüklüğü demek ilk önce parçaların neler olduğunu neye göre nasıl çalıştığını öğrenin ondan sonra yorum yapın şu konulara.

Burası forum. Amaç bilgi paylaşmak. Yanlış yazılan şeyi düzeltmek yerine laf atınca ödül falan mı veriyorlar sizin gibilere?

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Forum kurallarını okursa
Burası forum. Amaç bilgi paylaşmak. Yanlış yazılan şeyi düzeltmek yerine laf atınca ödül falan mı veriyorlar sizin gibilere?
Burası forum. amaç DOĞRU bilgi paylaşmak. Konulara rasgele girerek karşı tarafı yanlış yönlendirmiş oluyorsunuz.

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Forum kurallarını okursa

Burası forum. amaç DOĞRU bilgi paylaşmak. Konulara rasgele girerek karşı tarafı yanlış yönlendirmiş oluyorsunuz.
Herhangi bir yanlış yönlendirmem yok. Doğru okuyamadınız heralde. Driverlar güncel mi diye sordum ve serverların FPS'ye bir etkisi olmayacağını söyledim Sonrada size 70-80 derece sıcak mı oluyor dedim. Burada yanlış bir bilgi göremiyorum.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Kaliteli bir sıvı soğutma ve havalandırma sistemi iyi bir kasa yoksa, 75 derece anormal değildir. Ancak başta dediğim şekilde dizayn edilmiş bir kasanız varsa, bu sıcaklıklar anormaldir. Hiçbir ekran kartı ve işlemci, 75-80 derecede kendini throttle etmez.

Farukovski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yardım eden herkeze teşekkürler. Bilgisayarın işletimini 8.1 pro dan windows 10 pro ya yükselttim ve geçti