Ps3 ses sorunu

mertcant7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende ps3 slim kasa var ve HDMİ bağlayınca hiçbir türlü ses alamıyorum ayarlardan HDMİ otomatik yapıyorum gene aynı kullandığım TV. Sunny marka ps3 un verdiği hata "bu HDMİ cihazı ses çıkışı olarak kullanılamıyor" diyor lütfen yardım edin acill başka HDMİ kablo denedim

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Arkadaşlar bende ps3 slim kasa var ve HDMİ bağlayınca hiçbir türlü ses alamıyorum ayarlardan HDMİ otomatik yapıyorum gene aynı kullandığım TV. Sunny marka ps3 un verdiği hata "bu HDMİ cihazı ses çıkışı olarak kullanılamıyor" diyor lütfen yardım edin acill başka HDMİ kablo denedim
tv sesli hdmiyi desteklemiyor ya tv ya tv alcan..

BZC81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim görüntü ayarlarında bi problem varmı? Eğer varsa cihazın çıkış ayarlarında sorun vardır. Sıfırlamayı deneyebilirsin.( güç tuşuna uzun basarak açmak cihaz çıkış ayarlarını resetler.)

mertcant7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format başka kablo ayarlardan otomatik yapmayı aklınıza gelen her şeyi yaptım ama HDMİ ses gelmiyor ama başka tvden geliyor

BZC81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birden fazla hdmi çıkışı varsa televizyonun hdmi çıkışını değiştirmeyi deneyebilirsin. Bende hdmi 1'den görüntü alamıyorum zamanında. Hdmi 2 çıkışına takınca sorun halloldu.

BZC81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu da fayda etmezse bunlara ek olarak ayarlardan ses çıkış aygıtını hdmi olarak değiştirmeniz lazım. Normalde cihaz kendi algılıyor hdmi çıkışı olduğu zaman ama bi hata olmuş olabilir ses ayarlarından ses çıkış cihazını hdmi olarak ayarlarsanız da sorun çözülmüş olacaktır.