S
SDN Okuru
SDN Okuru
Bence Xbox daha iyi Arkadaşında dediği gibi 8 Kasım'ı beklemek lazım 

sony ps3 e 2016 ya kadar destek verecekPs4 ün çok yakında çıkacağı haberleri herkesin dilinde.Ps3 alıp 2 yıl sonra çöpe atmaktansa 4'ü bekle 10 yıl kullan.
şu sıralar 400tlye bile satıldıgı oluyorsony ps3 e 2016 ya kadar destek verecek
Ps3 e 2050 ye kadar destek verse ne yazar.Artık yeni oyunlar pc de daha iyi grafik veriyor.Bu konu herkesin dilinde.700 TL ps3 e vereceğine 700 TL ye parçaları yenilese al sana ps4.Ama pc hep sorun çıkartıyor o yüzden en makulu ps4 almaktır.Bence ps4 bekle sık dişini.sony ps3 e 2016 ya kadar destek verecek
ps3 oyun konsolu alacam ama bunların 12 gb türkçe versiyonu ve 320 gb slim kasa 500 gb lıkları var bunların arasında ne fark var bilgi verebilirmisiniz
tabikide xbox 360 çünkü burdan diğer arkadaşlarada söylüyorum ben hem xbox hemde ps3 kullanıcısıyım ps3 ü 1 hafta kullandım sonra eğer para vermesem valla çöpe atacaktım size bi ps3 kullanıcısından sölüyorum sakın PS3 ALMAYIN!!Arkadaşlar ben de bir tavsiye istiyorum. Oynamayı planladığım oyun Street Fighter Arcade Edition... Para mühim değil, önemli olan iyi rakiplerle yüksek grafik keyfinde ve takılma yaşamadan oynamak.... XBOX mı, PS3 mü ?